9 Ağustos 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Dün Hangi Yayını İzlediniz ?

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

Oy: 2 40.0%
  • Kötü Yol (Kanal D)

Oy: 1 20.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Geniş Aile - Tekrar (Kanal D)

• Wipe Out 4 (Show TV)

• İnsanlar Alemi (Star TV)

• İşler Güçler (Star TV)

• Aşkın Halleri (Fox TV)

• Leyla ile Mecnun - Tekrar (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Kötü Yol 6 reytingi geçmis! Tebrikler!

Reyting sistemine inanmıyorum artık.TT olan bir dizi nasıl reytingde dibe vurur? Herkes izliyorki TT olmuş.Yada reyting ölçümleri gençlerin izlediğini değil orta ve büyüklerimizin (40-60) reytingini hesaplıyormuş.

Wipeout yeni gununde de basarili olmus. Umarim ilerleyen bolumlerde daha cok yukselir. :)

yol kötü reyting güzel. bu yıl başlayan bütün dizilerden senaryosu çok iyi. satar tv bu diziye baksın feyz alsın :mge:

Dünki ortalamaya göre Ben Bilmem Eşim Bilir 7yi geçmeliydi en azından 7ye yaklaşmalıydı. SBT ne yapıyor anlamış değilim. Ama yine de harika oranlarla zirvede yer almış. Helal Olsun. AB`de de 2ci sırada
Kötü Yol tutmaz diyenlere inat özellikle AB`de fırtına estirmiş. Dizinin totali de çok iyi. Tebrikler
İşler Güçler ve İnsanlar Alemi AB`de iyi, totalde kötü gitmişler
Show Tv`nin yanlış hamlesi Wipe Out`u çöktürmüş. Güzelim programın reytingini kendi elleriyle düşürdüler

Wipeout 4 bekledigim gibi gitmemis. Ben Bimem Esim Bilir'in tutmasi bile bu ratingleri almasi cok sasirtici. Kotu Yol'da iyi oranlar almis. Doktorlar heyecanli bolumunun tekrariyla cok iyi gitmis. Tebrik ederim tum yapimlari. :)

Ben Bilmem Esim Bilir yine super gitmis , dun aksam cok guzel oldu zaten 6.2 reytingle zirveyi almis.

Kotu Yol cok guzel bi dizi , bende izliyorum insallah yeni sezona kalir , zaten bu reytingler'le kalmamasi imkansiz , total'de 5.7 reyting almis , ab'de ise 6.30 reytingle zirveyi kapmis.

Wipeout 4 fena gitmis , total'de ortalama 3 reyting bile alamamis , ab'de ise ortalama 2 reyting almis.

Insanlar Alemi total'de 2 reytingi gecerek 26.sirada yer almis , ab'de 3 reytingle 12.sirada yer almis.

Isler Gucler total'de 1.7 reytingle 35.sirada yer almis , ab'de 3 reytingle 10.sirada yer almis.

Evlerden Biri total'de 30.sirada yer alirken , ab'de 19.sirada yer almis.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]İŞLER GÜÇLER[/TD]
[TD]DRAMATİK PROGRAMLAR[/TD]
[TD]22:05:15[/TD]
[TD]23:51:21[/TD]
[TD]01:18:06[/TD]
[TD]3,03[/TD]
[TD]11,50
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Muhteşem Gitmeye Devam Ediyor
Eylülde devam eder :)

Kötü Yol ve Kanal D yıkmış ortalığı. Bu yaz 6 reytingi geçen ilk dizi oldu Kötü Yol.

İnsanlar Alemi olağanüstü sıkıcıydı. Düşmesine şaşmamalı.

İşler Güçler yine 3 reytingi geçerek iyi gitmiş.