9 Ağustos 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Dün Hangi Yayını İzlediniz ?

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

Oy: 2 40.0%
  • Kötü Yol (Kanal D)

Oy: 1 20.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Geniş Aile - Tekrar (Kanal D)

• Wipe Out 4 (Show TV)

• İnsanlar Alemi (Star TV)

• İşler Güçler (Star TV)

• Aşkın Halleri (Fox TV)

• Leyla ile Mecnun - Tekrar (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Ben Bilmem Eşim Bilir tutmaz diyorduk ama yazın açık ara en başarılı işi olmayı başardı. :)

bence bu yaz başlayan hiçbir şey yeni sezon açılınca devam edemez edenler de zar zor devam eder.

saçmalık kardes sen izle tebrigini et 6.50 bana göre çok fazla bu program için :) seninle münakasa yapıcak degilim ......

ayrica acun geldiginde bunu fena dövecek :d hazırlıklı ol :d
Bu yarışma Starda olsaydı kreysi susturamazdık yeminle :d Starda olsaydı Hiç bu reyting bu yarışma için fazla değil az bile derdin buna Yemin Ederim :dAcundan nefret ediyordun hani? :d

- - - Ekleme - - -

Ben Bilmem Eşim Bilir Yeni Sezonda dizilere kök söktürecek gibi. Eğer Kanal D saatiyle oynamazsa dizilerin özetine denk gelir ve bu reytinglerle devam eder

Bu yarışma Starda olsaydı kreysi susturamazdık yeminle :d Starda olsaydı Hiç bu reyting bu yarışma için fazla değil az bile derdin buna Yemin Ederim :d

:d pazartesi umarım kısında devam eder bu program akıbetine bosluktan dolayi bukadar çok izleniyor :d ayrica acun dövecek bunu merak etme :d

Tebrik ederim Ben Bilmem Esim Bilir'i.. umarim kötü yol da iyi gider..

:d pazartesi umarım kısında devam eder bu program akıbetine bosluktan dolayi bukadar çok izleniyor :d ayrica acun dövecek bunu merak etme :d
Hani Acundan nefret ediyordun. Cumartesi İffet, Pazartesi Bir Çocuk Sevdim izliyordun. Pazar gecesi de sinema. Şimdi Acun Stara geçince kıymete bindi :d En büyük Acun başka büyük yok. Showa kalitesiz diyordun 3 gün Acun yayınlıyor diye bakalım Stara da aynı yorumları yapacakmısın. Gerçekler acıdır. Yazın bu reytingi alan aksine kışın yükselme şansı daha çok. Yazın devam eden her dizinin reytingi düşerdi

Hani Acundan nefret ediyordun. Cumartesi İffet, Pazartesi Bir Çocuk Sevdim izliyordun. Pazar gecesi de sinema. Şimdi Acun Stara geçince kıymete bindi :d En büyük Acun başka büyük yok. Showa kalitesiz diyordun 3 gün Acun yayınlıyor diye bakalım Stara da aynı yorumları yapacakmısın. Gerçekler acıdır. Yazın bu reytingi alan aksine kışın yükselme şansı daha çok. Yazın devam eden her dizinin reytingi düşerdi

o nasıl bi mantık ya yazın reytingleri yüksek olan kışın kesinlikle düşer bu yarışma sittin sene ekimden sonra bu reytingi alamaz karşısında en iddaalı diziler olacak şimdi karşısında ne var :D

- - - Ekleme - - -

aynen :d çok az kaldi eylüle sabirsizlaniyorum :d :d

aga acun un karşısına çıkacak bi yapım değil çıkarmazlar

o nasıl bi mantık ya yazın reytingleri yüksek olan kışın kesinlikle düşer bu yarışma sittin sene ekimden sonra bu reytingi alamaz karşısında en iddaalı diziler olacak şimdi karşısında ne var :D

- - - Ekleme - - -

aga acun un karşısına çıkacak bi yapım değil çıkarmazlar
Önce de tutmaz diyordun. Neden tuttu? Neyse reytingi ortada. Tartışılacak bir tarafı yok. Ancak tebrik etmek düşer

[TABLE="class: cms_table_cms_table, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_cms_table, align: center"]
[TR]
[TD]15.00 - 16.00[/TD]
[TD]1) SHOW: 3.13 , 2) KANALD: 2.98 , 3) FOX: 1.59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.00 - 17.00[/TD]
[TD]1) KANALD: 3.27 , 2) SHOW: 3.24 , 3) KANAL7: 1.55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Adını Feriha Koydum döktürmüş :)

İnsanlar Alemi bugün çok sıkıcıydı, beğenmedim. Umarım ilk 10'a girer...

Önce de tutmaz diyordun. Neden tuttu? Neyse reytingi ortada. Tartışılacak bir tarafı yok. Ancak tebrik etmek düşer

ben öyle bi yorumda bulunduğumu hatırlamıyorum çoğu şeye tutma diyom demiş olabilirim :D tutup tutmadığını ekimde anlayacaz şimdi boş tv de yayınlanıyo

Ben Bilmem Eşim Bilir'in izlenme sebebinin boşluktan olduğuna katılmıyorum kesinlikle. Seviliyor ki her gün izleniyor. Her gün 5-6 reyting alan programın izlenmesini tamamen boşluğa bağlamak doğru değil bence ve kaldı ki bu yaz ekranlar çok da boş değil...