- Reaksiyon puanı
- 51,288
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bu yarışma Starda olsaydı kreysi susturamazdık yeminle Starda olsaydı Hiç bu reyting bu yarışma için fazla değil az bile derdin buna Yemin Ederim Acundan nefret ediyordun hani?saçmalık kardes sen izle tebrigini et 6.50 bana göre çok fazla bu program için seninle münakasa yapıcak degilim ......
ayrica acun geldiginde bunu fena dövecek hazırlıklı ol
Bu yarışma Starda olsaydı kreysi susturamazdık yeminle Starda olsaydı Hiç bu reyting bu yarışma için fazla değil az bile derdin buna Yemin Ederim
kreys hep böyle zaten işine geldiği gibi. bi ara beni affeti izliyodu hahaha
Hani Acundan nefret ediyordun. Cumartesi İffet, Pazartesi Bir Çocuk Sevdim izliyordun. Pazar gecesi de sinema. Şimdi Acun Stara geçince kıymete bindi En büyük Acun başka büyük yok. Showa kalitesiz diyordun 3 gün Acun yayınlıyor diye bakalım Stara da aynı yorumları yapacakmısın. Gerçekler acıdır. Yazın bu reytingi alan aksine kışın yükselme şansı daha çok. Yazın devam eden her dizinin reytingi düşerdipazartesi umarım kısında devam eder bu program akıbetine bosluktan dolayi bukadar çok izleniyor ayrica acun dövecek bunu merak etme
takas hacı acunla basa çıkabilirmi bu allah askına
acun bunu 7 ye katlar 5 e böler aga
Hani Acundan nefret ediyordun. Cumartesi İffet, Pazartesi Bir Çocuk Sevdim izliyordun. Pazar gecesi de sinema. Şimdi Acun Stara geçince kıymete bindi En büyük Acun başka büyük yok. Showa kalitesiz diyordun 3 gün Acun yayınlıyor diye bakalım Stara da aynı yorumları yapacakmısın. Gerçekler acıdır. Yazın bu reytingi alan aksine kışın yükselme şansı daha çok. Yazın devam eden her dizinin reytingi düşerdi
aynen çok az kaldi eylüle sabirsizlaniyorum
fatmagül izlemekten iyidir
Önce de tutmaz diyordun. Neden tuttu? Neyse reytingi ortada. Tartışılacak bir tarafı yok. Ancak tebrik etmek düşero nasıl bi mantık ya yazın reytingleri yüksek olan kışın kesinlikle düşer bu yarışma sittin sene ekimden sonra bu reytingi alamaz karşısında en iddaalı diziler olacak şimdi karşısında ne var
- - - Ekleme - - -
aga acun un karşısına çıkacak bi yapım değil çıkarmazlar
Önce de tutmaz diyordun. Neden tuttu? Neyse reytingi ortada. Tartışılacak bir tarafı yok. Ancak tebrik etmek düşer
Önce de tutmaz diyordun. Neden tuttu? Neyse reytingi ortada. Tartışılacak bir tarafı yok. Ancak tebrik etmek düşer