9 Ağustos 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Dün Hangi Yayını İzlediniz ?

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

Oy: 2 40.0%
  • Kötü Yol (Kanal D)

Oy: 1 20.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Geniş Aile - Tekrar (Kanal D)

• Wipe Out 4 (Show TV)

• İnsanlar Alemi (Star TV)

• İşler Güçler (Star TV)

• Aşkın Halleri (Fox TV)

• Leyla ile Mecnun - Tekrar (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,772
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Son düzenleme:
Doktorlar destan yazmış 4.97

- - - Ekleme - - -

13:00 - 14:00
#sbt #reyting 'leri; 1)
SHOW: 4.97 , 2) KANALD:
2.66 , 3) ATV: 1.31

12:00 - 13:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
SHOW: 3.66 , 2) KANALD:
1.67 , 3) ATV: 1.49

11:00 - 12:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
2.13 , 2) SHOW: 1.87 , 3)
TRTCCK: 1.64

- - - Ekleme - - -

Yarın doktorlar 4.5 4.6 civarı alır totalde

doktorların bugünkü bölümü gerçekten çok heyecanlıydı ve yüksek te izlenmiş

doktorlar müthişti 6 reytingi hak ediyo aslında. Gece de tekrarını izlicem

show tv doktorların her bölüm 15-20 dakikasını kesiyor ve kanlı sahneleri tamamen buzluyor bunları yapmasa 5 reytingi geçicek

Son düzenleme:
Bravo Ben Bilmem Eşim Bilir! Helal olsun. Harika ve çok komik bir bölümdü. 3 reyting alan dizilere yeni sezonda devam eder diyorsunuz. Bu program o dizilere kök söktürür. Yarın kesin 7yi geçer gibi. Haftanın finali ile iyice uçar

ben bilmem eşim bilir in ekimden sonra şansı yok güçlü diziler gelince çöker

çok abarttılar cidden tns gelmesini bekliyorum bukadarda olmaaz

20:00 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 6.51 , 2) ATV: 2.29 , 3) TRT1: 2.21 , 4) SHOW: 1.48 , 5) KANAL7: 1.31
SBB, Hayatımın Rolü, Muhteşem Yüzyıl kısacası Starın dizileri yüksek reyting alınca hemen helal olsun falan diyorsun. İşine gelmeyince SBT`ye inanmıyorsun. İyi valla. İşine gelirse inan, helal olsun de, işine gelince inanma. Koyu ve garip fanatik olduğun buradan görünüyo. TNS`yi bekleme. Zaten ona da şikeci diyeceksin. Söyıenenlere göre AB dizilerinin orada oranları düşecekmiş. Kısacası Starın dizilerinin hepsi AB. Zaten işe gelmeyince hepsi şikeci oluyor

SBB, Hayatımın Rolü, Muhteşem Yüzyıl kısacası Starın dizileri yüksek reyting alınca hemen helal olsun falan diyorsun. İşine gelmeyince SBT`ye inanmıyorsun. İyi valla. İşine gelirse inan, helal olsun de, işine gelince inanma. Koyu ve garip fanatik olduğun buradan görünüyo. TNS`yi bekleme. Zaten ona da şikeci diyeceksin. Söyıenenlere göre AB dizilerinin orada oranları düşecekmiş. Kısacası Starın dizilerinin hepsi AB. Zaten işe gelmeyince hepsi şikeci oluyor

saçmalık kardes sen izle tebrigini et 6.50 bana göre çok fazla bu program için :) seninle münakasa yapıcak degilim ......

ayrica acun geldiginde bunu fena dövecek :d hazırlıklı ol :d