9 Ağustos 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Dün Hangi Yayını İzlediniz ?

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

Oy: 2 40.0%
  • Kötü Yol (Kanal D)

Oy: 1 20.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Geniş Aile - Tekrar (Kanal D)

• Wipe Out 4 (Show TV)

• İnsanlar Alemi (Star TV)

• İşler Güçler (Star TV)

• Aşkın Halleri (Fox TV)

• Leyla ile Mecnun - Tekrar (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Kötü Yol Kanal D'yi İnsanlar Alemi Star'ı idare etmiş ikisini de tebrik ederim ama ikisinde de geçen haftaya göre biraz düşüş söz konusu Aşkın Halleri ile Fox maalesef listeye girememiş dizinin gün değiştirmesi şart

Kötü Yol Kanal D'yi İnsanlar Alemi Star'ı idare etmiş ikisini de tebrik ederim ama ikisinde de geçen haftaya göre biraz düşüş söz konusu Aşkın Halleri ile Fox maalesef listeye girememiş dizinin gün değiştirmesi şart
Kötü Yolu izlemiyorum ama evdekiler izliyodu. Sesinden duyduğuma göre 21.00`i bir az geçti saati. 5 reytingi geçeceği kesin ama 6ya ulaşması zor gibi totalde ama imkansız değil

Kötü Yolu izlemiyorum ama evdekiler izliyodu. Sesinden duyduğuma göre 21.00`i bir az geçti saati. 5 reytingi geçeceği kesin ama 6ya ulaşması zor gibi totalde ama imkansız değil

dizi güzel 1. bölümünü izlemiştim son iki haftadır perşembeleri misafir geliyor izleyemiyorum ama fragmanları çok açıklayıcı olduğundan konuya az çok hakimim 🙂

Bbeb döktürmüş kötü yol fena gitmemiş ama yükselmesi lazım star yanlış strateji uyguluyo Insanlar alemini 1 saat özetle başlatsa çok daha iyi oranlar alır

Aşkın Halleri bitti fragman vermediler günü değişebileceği için olabilr haftaya günü değişebilir

Ben Bilmem Esim Bilir 6.5 reyting almis cok iyi gitmis , Kotu Yol'da 4.8 almis yarin her 2.gruptada 5 reytingi gececektir.

işler güçler tt oldu ab grubunda yükselebilir gecen hafta 1.96 almıs 1.5 e düsmüs tt oldugu halde işler güçler millet pc den izliyor tv den izlemiyor :) leyla ile mecnun gibi ama ab ilk 10a kesin girecektir.

Dediğim gibi yeni sezon rahat ilerleyebilecek tek yaz dizisi "Kötü Yol"dur.

Diğer diziler eriyip bitecek, şimdiden herkes hazırlasın kendini.

Kötü Yol ciddi atak yapmış gibi gözüküyor. Yeni sezon vizesi almaya çok yakın...

İşler Güçler zaten A/B dizisi totalde pek varlık gösterememesi normal. :)

Kötü Yol da Ben Bilmem Eşim Bilir de tutmaz diyorlardı. Öyle bir tuttular ki. Bırakmıyorlar :D

işler güçler mükemmel bir show yapti ahmet kural adamsın star bu diziyi umarım acunun arkasına koyar :)