Arkadaşım sana gereken cevabı verip seni susturmuş
Ben cevabımı verip gideyim, ne söylesem de akıllanmayacaksınız siz.Harikasın canım
Sende öyleHarikasın canım
Aman çıldırsın bakalım napacakSende öyle
Dark çıldırıyor. Tahamüllü yok böyle birlik olduğumuzda
Aramızda uçurum yok ama. Haftaya geçersin belki.
Artık boşverdim. Yavaş yavaş dahada düşerim gibi. Forum eskisi kadar tat vermiyor artık.
Yeni eski herkes aynı şeyi diyor "forum eskisi gibi değil" ama burdan çıkmayı bilmiyorlarArtık boşverdim. Yavaş yavaş dahada düşerim gibi. Forum eskisi kadar tat vermiyor artık.
Aktifliğin gözle görülüyor artık.Yeni eski herkes aynı şeyi diyor "forum eskisi gibi değil" ama burdan çıkmayı bilmiyorlar
Bende ara ara kabuğuma çekiliyorum. Anlıyorum seni. Dönem dönem olur böyle1 aydır günlük takıldım 😱 3. yıl kutlamamdan bu yana rekor bu 😱 Haftada 1-3 gün muhakkak girmezdim
Aslında çok konularda değilim eskisi gibi. Survivordayım genelde ama konu açmada çoştum ve @serhatt beni konusturuyor diğer konularda
Bana dua et,her anlamda işine yarıyorumAslında çok konularda değilim eskisi gibi. Survivordayım genelde ama konu açmada çoştum ve @serhatt beni konusturuyor diğer konularda
Kıymetini bilmeye çalışıyorumBana dua et,her anlamda işine yarıyorum
Hızlı geldin çabuk düştün noldu sana böyle
Bu duruma düşüceğini söylemiştin bana @kerem
Sıkıldım diyelim. Giriyorum yinede ama eski tadı vermiyor artık.Hızlı geldin çabuk düştün noldu sana böyle
Hahaha Aaa işte forumun son dönemde yeni etki eden üyeleri sizsiniz @serhatt çıkışa geçmişken sen geberemezsin ayollNe rekabeti varmış aramızda..
Bizi birbirimize mi düşürüyorsun sinsirella
En iyi çıkış fasa fiso hepsi sizin olsun, bana @Harunnn60 yeter.Aaa bu forumda kayıt önemli değil ne zaman aktif olduysan o yıllar hesap ediliyorÇok üye kayıt olup foruma 2-3 yıl sonra uğramış@serhatt da yeni yeni aktif olmaya başladı hatta 2018 in çıkış üyesi onu yaparız senden bayrağı alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?