9-15 Nisan 2018 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

Valla ilginçmiş, o kadar konuyu telefondan açmak fazla uğraştırıcı. :A Ben o kadar mesaj bile yazamıyorum konuyu geçtim. :A Evet fark ediliyor konuların kime ait olduğu. Başlıktan bile senin açtığını anlayabiliyorum veya başlık konusundan. :A
Bundan ne anlamalıyım? Başlıklarda bazen başarısız olabiliyorum :A
Aslında teknoloji bilim zor çünkü birde doğru türkçe kelimeyi bulmak zorlayabiliyor. Misal ben batteri demeye alışkınım isveçcemden dolayı ama türkçede batarya denildiğini biliyorum artık :A:A

Bundan ne anlamalıyım? Başlıklarda bazen başarısız olabiliyorum :A
Aslında teknoloji bilim zor çünkü birde doğru türkçe kelimeyi bulmak zorlayabiliyor. Misal ben batteri demeye alışkınım isveçcemden dolayı ama türkçede batarya denildiğini biliyorum artık :A:A
Bir şey anla diye demedim sadece başlığın içeriğinden senin açtığını tahmin edebiliyorum dedim. :A Yani seçtiğin konuları artık bildiğimle alakalı bir durum. İmla kurallarını nasıl uyguladığından falan bahsetmedim. :A Oraya girersek çıkamayacağımızı bildiğim için girer miyim hiç. :A:sweatsmile:

Bir şey anla diye demedim sadece başlığın içeriğinden senin açtığını tahmin edebiliyorum dedim. :A Yani seçtiğin konuları artık bildiğimle alakalı bir durum. İmla kurallarını nasıl uyguladığından falan bahsetmedim. :A Oraya girersek çıkamayacağımızı bildiğim için girer miyim hiç. :A:sweatsmile:
"Yani seçtiğin konuları artık bildiğimle alakalı bir durum."
Buraya kadar iyiydi. Keşke devamını yazmasaydın :T:
Bu hafta az konu açacam. Sebebi sensin :T

"Yani seçtiğin konuları artık bildiğimle alakalı bir durum."
Buraya kadar iyiydi. Keşke devamını yazmasaydın :T:
Bu hafta az konu açacam. Sebebi sensin :T
Zaten asıl duygular oraya kadar olan kısım. Geri kalanı goy goy, tahmin edebileceğin üzere. :A Sonuçta senin durumunu da imlaya uymak için elinden geleni yaptığını da biliyorum. :)

Sen goy goy kültürüne sahip bir dostumuzsun, o mesajı anlayıp alınacağına ihtimal vermiyordum. :A Ama böyle mesajlar yazarak o ihtimali gözler önüne çıkarıyorsun, yapma. :A
Ay tamam tabikide gerçek alınmıyorum. Yoksa mesajına güldürü yerine gözlük atardım :A gözlük atınca bilki bir memnuniyetsizlik var demek:A

Ay tamam tabikide gerçek alınmıyorum. Yoksa mesajına güldürü yerine gözlük atardım :A gözlük atınca bilki bir memnuniyetsizlik var demek:A
Biliyorum zaten alınmadığını ama uzattığın için ben de uzattım. :A Neyse ileride belki o gözlüğü de alırım bir şekilde kim bilir? :A :A

Biliyorum zaten alınmadığını ama uzattığın için ben de uzattım. :A Neyse ileride belki o gözlüğü de alırım bir şekilde kim bilir? :A :A
Olabilir :A:A bir çok manası olabiliyor. Artık zamanı gelince ne için attığımıda anlarsın umarım :F

Öylemiydi? :A
Iyi ozaman, ben hep ince düşünüp hareket ederim mesaj vereceğimde. Sevindim bu duruma :A
Benden farklı olmadığını öğrendiğim iyi oldu. :A Mesajı inceden veren ve bunu gerçekten üst düzey yapan biri varsa hele bana karşı olduğunda bundan ancak memnun olurum. :A

@xemrexxx in etekleri tutuştu çabalayacak demiştim @Forumdash @gözlemci :A
Daha erken geldi foruma ve sabahlamıştı ama nafile. Aynı mesajımla 2. kez darbe yedirdim :A :A
Bukadar darbe yeter ona :F
Listenin başlarına ambargo koymuşum :A

Ama Diss savaşları konum @Forumdash ın dediği gibi harikayı hakediyordu. Herkes niye güldü(b) :T: :A @MasacRE- @eskici @MEnes
Sen raad ol :A Debelenir artık. İfşalandı nasılsa toplu etiketlerde güldürü sayısı gittikçe azalıyor ama organik espirileri güzel :X @xemrexxx Sahte tıklarla nereye kadar:F

Sakin olacam bu hafta @xemrexxx panik yapmasın :A:A

Valla ilginçmiş, o kadar konuyu telefondan açmak fazla uğraştırıcı. :A Ben o kadar mesaj bile yazamıyorum konuyu geçtim. :A Evet fark ediliyor konuların kime ait olduğu. Başlıktan bile senin açtığını anlayabiliyorum veya başlık konusundan. :A

Sakin ol aynen,geri gelmesin çabuk :A

ben başarıya doymuş insanım size hoşt diyorum sadece:A
Emrecim panik olduğunu bukadar belli etmesen diyorum?
@MEnes ne alaka? Seninle ilgili hiç konuşmadiki ona laf atıyorsun? Panikten @serhatt ın mesajını alıntılayacağına gariban MEnes'e laf atmışsın A @Forumdash da sana laf atmıştı, Bak 2-3 mesaj yukarda :A

Ben 4 gündür sakinim RELAX Emre RELAX :A
@MasacRE- @Forumdash @eskici @turkuazz

Emrecim panik olduğunu bukadar belli etmesen diyorum?
@MEnes ne alaka? Seninle ilgili hiç konuşmadiki ona laf atıyorsun? Panikten @serhatt ın mesajını alıntılayacağına gariban MEnes'e laf atmışsın A @Forumdash da sana laf atmıştı, Bak 2-3 mesaj yukarda :A

Ben 4 gündür sakinim RELAX Emre RELAX :A
@MasacRE- @Forumdash @eskici @turkuazz
Klasik @xemrexxx işte daa. :A Arada böyle garip şeyler yapabiliyor. :A Ha bu arada gariban demişsin de gariban olmadığımı biliyorsundur sen. :A Cümle içinde öyle geçmesi gerekiyor, konuyla alakasız olduğum için demişsindir diye düşünmekteyim. :A