9-15 Nisan 2018 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

@xemrexxx in etekleri tutuştu çabalayacak demiştim @Forumdash @gözlemci :A
Daha erken geldi foruma ve sabahlamıştı ama nafile. Aynı mesajımla 2. kez darbe yedirdim :A :A
Bukadar darbe yeter ona :F
Listenin başlarına ambargo koymuşum :A

Ama Diss savaşları konum @Forumdash ın dediği gibi harikayı hakediyordu. Herkes niye güldü(b) :T: :A @MasacRE- @eskici @MEnes

Ne iki günü be? salı gidip perşembe döndü :A Geçen haftada tahattan indirdim diye dayanamadı. Tam tersi sadece 2 gün kayıptı :A @xemrexxx

Haha, niye ya. Çokta düşünmedim halbuki ismi :F
Düşünmen gerekmiyor ki zaten. Veya bir şeyin komik olması için illa üzerinde düşünülmesi de gerekmiyor. :A 'Just funny' işte. :A

Ben şimdiden kaptım bir kaç diss :T:
Çok yorum yapmanın zararları :A:A
Evet bu ara baya dadanmışsın foruma, konu sayını gördüm şaştım kaldım. :A Ben 5 konu bile fazla geldiği için yöneticiliği bırakmıştım sen 50 konu açmışsın öhhhh. :A Çok içli dışlı olduğun için haliyle diss sayında artış olması kaçınılmaz. :A

Evet bu ara baya dadanmışsın foruma, konu sayını gördüm şaştım kaldım. :A Ben 5 konu bile fazla geldiği için yöneticiliği bırakmıştım sen 50 konu açmışsın öhhhh. :A Çok içli dışlı olduğun için haliyle diss sayında artış olması kaçınılmaz. :A
Aslında 49 konu açtım. 50. başkasının eseri demekki :A:A:A
Ben son haftalarda 20 den inmezdimde bu kez fazla uçmuşum :A dün en az 15 açtım :A Gündem doluydu bizim burda. Son zamanlarin teknoloji konuları bana ait :F:F Ha birde mobilden açtığımı tekrar belirteyim :A

Aslında 49 konu açtım. 50. başkasının eseri demekki :A:A:A
Ben son haftalarda 20 den inmezdimde bu kez fazla uçmuşum :A dün en az 15 açtım :A Gündem doluydu bizim burda. Son zamanlarin teknoloji konuları bana ait :F:F Ha birde mobilden açtığımı tekrar belirteyim :A
Valla ilginçmiş, o kadar konuyu telefondan açmak fazla uğraştırıcı. :A Ben o kadar mesaj bile yazamıyorum konuyu geçtim. :A Evet fark ediliyor konuların kime ait olduğu. Başlıktan bile senin açtığını anlayabiliyorum veya başlık konusundan. :A