Valla Sevdaluk düşmeyecek göreceksin benim izlediğim dizi reyting sıkıntısı çekmez
Nasılda kendine bağladın hemen.😱
Emir'in yolu.
Valla Sevdaluk düşmeyecek göreceksin benim izlediğim dizi reyting sıkıntısı çekmez
Ab'ciler yükselişte totalciler düşüşte güzel.Yok artık. 😱 Zirveden uzaklaşmışım iyice. 😱 @denizz19 çalışmalara başlayalım artık zirve TOTAL'in olmalı bence.
Aynen panpaYok artık. 😱 Zirveden uzaklaşmışım iyice. 😱 @denizz19 çalışmalara başlayalım artık zirve TOTAL'in olmalı bence.
Emirin yolunu izledim ama sirf nasil oldugunu bilmek icin he o gun tek izlenecek dizi oydu AFK nasil batirildi hala sinirim bozulur aklima geldikce.Nasılda kendine bağladın hemen.😱
Emir'in yolu.
Aynen panpa
Emirin yolunu izledim ama sirf nasil oldugunu bilmek icin he o gun tek izlenecek dizi oydu AFK nasil batirildi hala sinirim bozulur aklima geldikce.
Emirin yolu baska bir dizinin devami niteliginde ama dolayisiyla yeni bir dizi degilÖnemli olan izlemendi ki geçmiş konularda çok heyecanlı yorumlar yapmışsın.Tutmayan dizileride izliyormuşsun.
Emirin yolu baska bir dizinin devami niteliginde ama dolayisiyla yeni bir dizi degil
4 reyting dusuk sayilmazBıraksaydın o zaman.Banane.
Benim izlediğim dizi dedin sen orada, benim izlediğim yeni dizi demedin.
4 reyting dusuk sayilmaz