9-15 Aralık 2013 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Uzun zaman sonra haftalıkta ilk 20'ye girmişim. :)

İyi gitmiş sayılırım.Mesaj sayım stabil ama sıralamam düşmüş bu hafta çok konuşmuş herkes.:D

@xemrexxx yine artarak zirvede.Tebrik ederim.yanına yaklaştırmıyor mesaj konusunda.:D
@Bully 'de bu hafta çok mesaj yazmış.Pek hissettirmedi ama bu mesajlar Anlıklardan kaynaklı olabilir.Baya artmışçünkü tebrik ederim.:D
@denizz19 'da Sevdaluk ile zirvede.her sevdaluk mesajına cevap verirse en gevezeler listesine girer tabi.
@sürgünüm çok iyi yazmış tebrikler ama @xBUGRAx ve @mrt-06 düşmüş.Hadi gayret gençler.:F

İyi gitmiş sayılırım.Mesaj sayım stabil ama sıralamam düşmüş bu hafta çok konuşmuş herkes.:D

@xemrexxx yine artarak zirvede.Tebrik ederim.yanına yaklaştırmıyor mesaj konusunda.:D
@Bully 'de bu hafta çok mesaj yazmış.Pek hissettirmedi ama bu mesajlar Anlıklardan kaynaklı olabilir.Baya artmışçünkü tebrik ederim.:D
@denizz19 'da Sevdaluk ile zirvede.her sevdaluk mesajına cevap verirse en gevezeler listesine girer tabi.
@sürgünüm çok iyi yazmış tebrikler ama @xBUGRAx ve @mrt-06 düşmüş.Hadi gayret gençler.:F
Teşekkürler. :D Ama bu hafta 2.olmamı anlıklara bağlamıyorum pek. O kadar da fazla paylaşmadım. Sen hissetmemiş olabilirsin ama bu hafta baya bir gevezeliğim tuttu. :D

Mobilden bu kadar yazabildiğime ben bile inanamıyorum iyi çıldırtmışlar demek. :D

Muhteşem Yüzyıl en iyi bölümüyle 10 küsür de takıldı Sevdaluk 6,50 civarı almıştı sanırım. Yaklaşık 3 reytinglik bir fark var. Sevdaluk bu hafta 7,50 civarı alırsa 2 reytinge kadar düşebilir fark. :D

Hayalgücüne bak.😱

Neyse bekleyip görelim.Ama Show'un kurbanı olursa bu dizi hiç şaşırma.:ABu konuda Show'a güveniyorum.:J