- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
ver la hadi bekliyomUyy sen iste canimu vereyum usagum
AB dedikoduyu seviyor iste durdurak gecmiyur zaman size@xemrexxx ab'nin gücü işte ilk 2'yi kapamışız. Bazı totalci gevezeler çekememiş.
Bir totalcinin canini almak sana mi kalmis mel unver la hadi bekliyom
doğru nerede rıza baba o sıksın sanaAB dedikoduyu seviyor iste durdurak gecmiyur zaman size
Bir totalcinin canini almak sana mi kalmis mel un
,Ilk 5 kisi geveze topluluk ben nasil ilk 3 de yer almisim ilginc
Ee total çekiştir çekiştir bitmiyor ne yapacan?AB dedikoduyu seviyor iste durdurak gecmiyur zaman size
Bir totalcinin canini almak sana mi kalmis mel un
Aynen sen az oz konusuyorsun herkes emremi,
ben kılpayı kurtarmışım durumu dediğin listede yokum
Intikal eder simdi kyk ya 😛doğru nerede rıza baba o sıksın sana
sen bnm dedikodumu mu yapıyon bittin sen hata gözlüklerimi takıyorum sevdaluk içinAynen sen az oz konusuyorsun herkes emremi
@xemrexxx ab'nin gücü işte ilk 2'yi kapamışız. Bazı totalci gevezeler çekememiş.
Vadi izlediğin için baştan kaybediyorsun sen abi. Karadayı da totale döndü iyice zaten. Pek ab kategorisinde sayılmazsın.Bizi AB'den saymiyon mu
Siz ab lerde hemen buzuluyorsunuz reyting yok bisi yok yalniz en cok mesaj yazandan nereye geldik gercekten gevezeyizEe total çekiştir çekiştir bitmiyor ne yapacan?
Çaktırma.Siz ab lerde hemen buzuluyorsunuz reyting yok bisi yok yalniz en cok mesaj yazandan nereye geldik gercekten gevezeyiz
Eyvallahsen bnm dedikodumu mu yapıyon bittin sen hata gözlüklerimi takıyorum sevdaluk için
Vadi izlediğin için baştan kaybediyorsun sen abi. Karadayı da totale döndü iyice zaten. Pek ab kategorisinde sayılmazsın.
Tamam üzülme. Medcezir'den az da olsa kurtarıyorsun.
İyi iyi gelişme var sende. Zamanla daha da alışacaksın.kıl payı girmişim
İyi iyi gelişme var sende. Zamanla daha da alışacaksın.
İyi iyi gelişme var sende. Zamanla daha da alışacaksın.