9-15 Aralık 2013 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

İyi gitmiş sayılırım.Mesaj sayım stabil ama sıralamam düşmüş bu hafta çok konuşmuş herkes.

@xemrexxx yine artarak zirvede.Tebrik ederim.yanına yaklaştırmıyor mesaj konusunda.

@Bully 'de bu hafta çok mesaj yazmış.Pek hissettirmedi ama bu mesajlar Anlıklardan kaynaklı olabilir.Baya artmışçünkü tebrik ederim.

@denizz19 'da Sevdaluk ile zirvede.her sevdaluk mesajına cevap verirse en gevezeler listesine girer tabi.
@sürgünüm çok iyi yazmış tebrikler ama @xBUGRAx ve @mrt-06 düşmüş.Hadi gayret gençler.

Teşekkürler.
Ama bu hafta 2.olmamı anlıklara bağlamıyorum pek. O kadar da fazla paylaşmadım. Sen hissetmemiş olabilirsin ama bu hafta baya bir gevezeliğim tuttu.

Mobilden bu kadar yazabildiğime ben bile inanamıyorum iyi çıldırtmışlar demek.

Ne gıcıklığı yaw.Sadece farketmedim.

Tebrik ederim panpa.

Hemen biz suçlu olalım zaten.

Bu hafta düşerse sende düşersin.
Tns bir taşla 2 kuş vurucuk.
Sevdaluk bu hafta en olmadı 6 reytingi yine alacak ama yükselecek diye düşünüyorum tekrarlar olumlu gitti.

Sevdaluk bu hafta en olmadı 6 reytingi yine alacak ama yükselecek diye düşünüyorum tekrarlar olumlu gitti.

Artsın artsın hem Çarşamba Rekabette artar sayfalar dolup taşar.
Aradaki fark biraz daha kapansa Çarşamba akşamki konu çığrından çıkar.

Bu gidişle 30'luk listeye bile giremeyeceğim.

Her türlü kapışılır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Muhteşem Yüzyıl en iyi bölümüyle 10 küsür de takıldı Sevdaluk 6,50 civarı almıştı sanırım. Yaklaşık 3 reytinglik bir fark var. Sevdaluk bu hafta 7,50 civarı alırsa 2 reytinge kadar düşebilir fark.

Hayalgücüne bak.😱

Neyse bekleyip görelim.Ama Show'un kurbanı olursa bu dizi hiç şaşırma.
Bu konuda Show'a güveniyorum.

Yalan mı Sevdaluk 22:00'da bitti. Muhteşem Yüzyıl 21:00'da başladı 23: bilmem kaç da bitti.

Bu haftaki performansınızı bekliyoruz.
21'de başlayıp 23'de bitecek olan performansınız umarım sizi arttırır.
Yoksa bir dizinin daha kellesi gidecek.