89. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

06 da seslensende olur hatta seslenme 06 da sayfaya uğra en seksi ödüller o saattte dağıtılıyor :) büyük ihtimalle emma stone o saatte ödül alacak 06 - 07 arası :)
Geçen sene Leo için beklemiştim bu sene de Emma Stone için beklerim :A Üşenmezsem tabii :A

Konuda var link, bi film izletmedin? :bağır:
Konuda var link, bi film izletmedin? :bağır:
digitürk diyor orası şifreli falan değil heralde yani o adresi verdiğine göre dalayım oraya :)

Geçen sene Leo için beklemiştim bu sene de Emma Stone için beklerim :A Üşenmezsem tabii :A
yalnız emma nın kendisi haricinde oynadığı film hiçbir ödül alsın istemiyorum kendisi alsın yeterli ama sanırım lay lay lomu ödüllerle ihya edecekler :)
@Tolstoyevski nerelerde kaldı gelsede birlikte lay lay loma saydırsak :) böyle tek kaldım :)

digitürk diyor orası şifreli falan değil heralde yani o adresi verdiğine göre dalayım oraya :)

yalnız emma nın kendisi haricinde oynadığı film hiçbir ödül alsın istemiyorum kendisi alsın yeterli ama sanırım lay lay lomu ödüllerle ihya edecekler :)
@Tolstoyevski nerelerde kaldı gelsede birlikte lay lay loma saydırsak :) böyle tek kaldım :)
Filmi izlemedim ama ben de sallayabilirim istersen :A Popüler kültüre ve overrated işlere tilt oluyorum. :A

Bu arada yarın da derbi var sabahlar olmasın moduna girersem uyanamam :T:

Filmi izlemedim ama ben de sallayabilirim istersen :A Popüler kültüre ve overrated işlere tilt oluyorum. :A

Bu arada yarın da derbi var sabahlar olmasın moduna girersem uyanamam :T:
ovırketır lı kısmı anlamadım ama sanırım iyi bir eleştirmen olmanın başlıca kuralı overlok öğrenmek onu anladım en azından :)

öyle deme blu tivi ye üye oldum her ay çatır çatır 9.80 liramı kaptıracağım :) sen hala üye olmadın değilmi ? kimin cimri olduğu çok net belli oluyor zaten :)
Benimkinin cimrilikle alakası yok, her şeyi ayrıntılı yazamam ama maliye ile vergi meselem var ve kredi kartlarını iptal ettirdim. :)

Benimkinin cimrilikle alakası yok, her şeyi ayrıntılı yazamam ama maliye ile vergi meselem var ve kredi kartlarını iptal ettirdim. :)

hemen hemen bütün ayrıntıyıda anlatmışsın zaten :) o zaman o konuya fazla yüklenmeyelim emma stone için dua edelim yeterli :)

En iyi Film

La La Land (Tartışmaya Kapalı)
Hidden Figures (Alsa çok güzel olur. Çok samimi bir film)

En iyi Yönetmen

Damien Chazelle (La La Land) (Tartışmaya kapalı..)

En İyi Orijinal Senaryo

La La Land (Bilemedim almasın bence pek orijinalilk yoktu)
Hell or High Water (Orijanllik burada bence)

En İyi Uyarlama Senaryo

Hidden Figures (Muhteşemdi. Umarım alırlar.:D)

En İyi Erkek Oyuncu

Casey Affleck (Manchester by the Sea) (2 saatlik filmin 1.50'sinde olup filme bağlayan yegane insan. Bence çok iyi oynamasa da almalı bu oscarı.:D)

En iyi Kadın Oyuncu

Emma Stone (La La Land) (En büyük favorim. Jackie'yi izlesem belki favorim değişir ama Emma Stone bu rolün altından fazlası ile kalkmış. Hem söyleyip hem dans edip hem oynamak hemde rol gereği başarısız oyuncu olabilmek her yiğidin harcı değil.)

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Mahershala Ali (Moonlight) (Karakterin muhteşem oluşu sebebi ile bu kadar favori bence bir numara yok rolde.:))
Michael Shannon (Nocturnal Animals) (Benve bu adam olmalı. Rolü efsaneydi.:D)

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

Viola Davis (Fences) (Filmi izlemedim ama bu kadın efsane bir oyuncu. Her hafta dizisini izlediğim için artık izlemeden de favorim oldu. Alsın valla. Hatta Emmy'de alsın tekrar.:bhr:)
Naomie Harris (Moonlight) (Sende iyiydin.:D)

En İyi Kurgu:

Arrival (Süs olsun diye var.)
La La Land (burada da rakipsiz gibi.s.s)

En İyi Animasyon

Zootopia (Tek seçenek olarak görüyorum bende.:))

En iyi Prodüksiyon Tasarımı

Hail Caesar (Gönlümde yatan aslan Hail Caesar umarım alır.:D Coen kardeşler prestiji ile alsın.😛)
La La Land (Burada da favori gibi.s.s)

En İyi Müzik

La La Land (Dinledikçe filmi açıp izleyesim geliyor. Tartışmaya kapalı müzikleri Bu filmin.:D)

En İyi Şarkı:

Can’t Stop The Feeling – Trolls (Yıl boyu dinlediğim bir şarkı almalı ama favori belli.:D La La Land alır.:X)
City Of Stars – La La Land

En İyi Ses kurgusu Miksajı:

La la Land (Sesler iyiydi her halde alır.😛 Şarkı organizasyonu sanki bu dallar ne böyle.:F)

En İyi Kostüm

Allied
La La Land (İkisi de olabilir. Ikisinden de aklımdakalan görüntüler çok fazla koştum ile ilgili ama La La Land 1 tıkönde gibi.:D)

En İyi Yabancı Film

The Salesman (Yılın en büyük favorisi sanırım.:))

En iyi Görüntü

La La Land (Tahminim yok o yüzden La La Land:F)

ne güzel beddualarımda ulaşmıştır inşallah :)

olmaz dedikodu yapıp enerji toplamam lazım :)
hanı millet nerde erkenden uykuyamı daldılar hadi @OzaN ı biliyoruz her oscarda erken uyuyup 04 te kalkar diğerleri nere kayboldu :)
@sokak sanati gel la iki çift filmin belini kıralım :)
Ben buradayım destere dedikodu yapabiliriz :A Kırmızı halı başlasa bir an önce de uykumuz açılsa güzel olur :A

Sen niye beğenmedin filmi? Gerçi sen Geinin bilmem kaç tonuvari filmleri seversin :A
film izlenmeyecek çok kötü bir film değildi ama sıradan bir filmdi yalnız o kadar abartıyı anlamadım abartıldıkça bişey daha çok antipatikleşiyor gözünde :) yani görüntü bayağı güzeldi müziklerde orta halliydi konuda pek bişey yoktu konu boştu yani tek muhteşem kısmı emma stone du ama asla en iyi filme aday gösterilmeyecek bir filmdi ne buldular filmden anlamadım :)

Ben buradayım destere dedikodu yapabiliriz :A Kırmızı halı başlasa bir an önce de uykumuz açılsa güzel olur :A
resim paylaşma işini beceremiyorum o konuda senden ve @sürgünüm den destek isterim haberin olsun resimsiz oscar sohbetimi olur :) her zaman görsellik önce gelir :)

film izlenmeyecek çok kötü bir film değildi ama sıradan bir filmdi yalnız o kadar abartıyı anlamadım abartıldıkça bişey daha çok antipatikleşiyor gözünde :) yani görüntü bayağı güzeldi müziklerde orta halliydi konuda pek bişey yoktu konu boştu yani tek muhteşem kısmı emma stone du ama asla en iyi filme aday gösterilmeyecek bir filmdi ne buldular filmden anlamadım :)
@MEnes de bana tavsiye etti ama öyle ballandıra ballandıra anlattı ki filmden soğudum :A Dediğin gibi bir şey aşırı abartılıyorsa bende hemen bir önyargı oluşuyor. Midem bulanıyor kusasım geliyor :A

En iyi Film

La La Land (Tartışmaya Kapalı)
Hidden Figures (Alsa çok güzel olur. Çok samimi bir film)

En iyi Yönetmen

Damien Chazelle (La La Land) (Tartışmaya kapalı..)

En İyi Orijinal Senaryo

La La Land (Bilemedim almasın bence pek orijinalilk yoktu)
Hell or High Water (Orijanllik burada bence)

En İyi Uyarlama Senaryo

Hidden Figures (Muhteşemdi. Umarım alırlar.:D)

En İyi Erkek Oyuncu

Casey Affleck (Manchester by the Sea) (2 saatlik filmin 1.50'sinde olup filme bağlayan yegane insan. Bence çok iyi oynamasa da almalı bu oscarı.:D)

En iyi Kadın Oyuncu

Emma Stone (La La Land) (En büyük favorim. Jackie'yi izlesem belki favorim değişir ama Emma Stone bu rolün altından fazlası ile kalkmış. Hem söyleyip hem dans edip hem oynamak hemde rol gereği başarısız oyuncu olabilmek her yiğidin harcı değil.)

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Mahershala Ali (Moonlight) (Karakterin muhteşem oluşu sebebi ile bu kadar favori bence bir numara yok rolde.:))
Michael Shannon (Nocturnal Animals) (Benve bu adam olmalı. Rolü efsaneydi.:D)

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

Viola Davis (Fences) (Filmi izlemedim ama bu kadın efsane bir oyuncu. Her hafta dizisini izlediğim için artık izlemeden de favorim oldu. Alsın valla. Hatta Emmy'de alsın tekrar.:bhr:)
Naomie Harris (Moonlight) (Sende iyiydin.:D)

En İyi Kurgu:

Arrival (Süs olsun diye var.)
La La Land (burada da rakipsiz gibi.s.s)

En İyi Animasyon

Zootopia (Tek seçenek olarak görüyorum bende.:))

En iyi Prodüksiyon Tasarımı

Hail Caesar (Gönlümde yatan aslan Hail Caesar umarım alır.:D Coen kardeşler prestiji ile alsın.😛)
La La Land (Burada da favori gibi.s.s)

En İyi Müzik

La La Land (Dinledikçe filmi açıp izleyesim geliyor. Tartışmaya kapalı müzikleri Bu filmin.:D)

En İyi Şarkı:

Can’t Stop The Feeling – Trolls (Yıl boyu dinlediğim bir şarkı almalı ama favori belli.:D La La Land alır.:X)
City Of Stars – La La Land

En İyi Ses kurgusu Miksajı:

La la Land (Sesler iyiydi her halde alır.😛 Şarkı organizasyonu sanki bu dallar ne böyle.:F)

En İyi Kostüm

Allied
La La Land (İkisi de olabilir. Ikisinden de aklımdakalan görüntüler çok fazla koştum ile ilgili ama La La Land 1 tıkönde gibi.:D)

En İyi Yabancı Film

The Salesman (Yılın en büyük favorisi sanırım.:))

En iyi Görüntü

La La Land (Tahminim yok o yüzden La La Land:F)
la laland la sıvamışsın ortalığı birde tartışmaya kapalı demişsin biz neyin yorumunu yapalım :)

resim paylaşma işini beceremiyorum o konuda senden ve @sürgünüm den destek isterim haberin olsun resimsiz oscar sohbetimi olur :) her zaman görsellik önce gelir :)
Bırakta filmimi izleyim, ne kadar erken bitirirsem kırmızı halından fotoğraf paylaşmaya o kadar erken başlarım. :)

la laland la sıvamışsın ortalığı birde tartışmaya kapalı demişsin biz neyin yorumunu yapalım :)

Fences hariç en iyi film adaylarını izledim, La la land benim de favorim olmadı ama 3 veya 4. sırada gelir benim açımdan. Yalnız birçok ödülü silip süpüreceği ortada. Bize hüsran var bu gece La la landcilerin gecesi olacak maalesef :A

Bırakta filmimi izleyim, ne kadar erken bitirirsem kırmızı halından fotoğraf paylaşmaya o kadar erken başlarım. :)
bende iran filmine dalayım zaman geçsin :)
Fences hariç en iyi film adaylarını izledim, La la land benim de favorim olmadı ama 3 veya 4. sırada gelir benim açımdan. Yalnız birçok ödülü silip süpüreceği ortada. Bize hüsran var bu gece La la landcilerin gecesi olacak maalesef :A

lay lay lom en iyi film seçilmese varya sabahın köründe kalkıp sokakta tek başıma halay çekeceğim :) öyle müthiş bir etkisi olacak üstümde burdakilerin yaşayacağı hayal kırıklığını izlemekte ayrı bir zevk olacak benim için :))

bende iran filmine dalayım zaman geçsin :)

lay lay lom en iyi film seçilmese varya sabahın köründe kalkıp sokakta tek başıma halay çekeceğim :) öyle müthiş bir etkisi olacak üstümde burdakilerin yaşayacağı hayal kırıklığını izlemekte ayrı bir zevk olacak benim için :))

Yalnız sana kötü bir haberim var. En iyi filmde La la land'den sonra Moonlight alabilir diye gösteriliyor. Moonlight daha kötü valla ondansa ben la la landi tercih ederim açıkçası :A Benim gönlümde yatanlar hacksaw ridge ile arrival bu arada, keşke onlardan biri kazansa ama nerdeee :D