Geçen sene Leo için beklemiştim bu sene de Emma Stone için beklerim06 da seslensende olur hatta seslenme 06 da sayfaya uğra en seksi ödüller o saattte dağıtılıyorbüyük ihtimalle emma stone o saatte ödül alacak 06 - 07 arası
![]()
Geçen sene Leo için beklemiştim bu sene de Emma Stone için beklerim06 da seslensende olur hatta seslenme 06 da sayfaya uğra en seksi ödüller o saattte dağıtılıyorbüyük ihtimalle emma stone o saatte ödül alacak 06 - 07 arası
![]()
Konuda var link, bi film izletmedin?![]()
digitürk diyor orası şifreli falan değil heralde yani o adresi verdiğine göre dalayım orayaKonuda var link, bi film izletmedin?![]()
yalnız emma nın kendisi haricinde oynadığı film hiçbir ödül alsın istemiyorum kendisi alsın yeterli ama sanırım lay lay lomu ödüllerle ihya edeceklerGeçen sene Leo için beklemiştim bu sene de Emma Stone için beklerimÜşenmezsem tabii
![]()
Bedava mezar bulsan ölcen ne beleşcisin.digitürk diyor orası şifreli falan değil heralde yani o adresi verdiğine göre dalayım oraya![]()
öyle deme blu tivi ye üye oldum her ay çatır çatır 9.80 liramı kaptıracağımBedava mezar bulsan ölcen ne beleşcisin.Sıkıntı yok bedava zaten.
![]()
Filmi izlemedim ama ben de sallayabilirim istersendigitürk diyor orası şifreli falan değil heralde yani o adresi verdiğine göre dalayım oraya
yalnız emma nın kendisi haricinde oynadığı film hiçbir ödül alsın istemiyorum kendisi alsın yeterli ama sanırım lay lay lomu ödüllerle ihya edecekler
@Tolstoyevski nerelerde kaldı gelsede birlikte lay lay loma saydırsakböyle tek kaldım
![]()
ovırketır lı kısmı anlamadım ama sanırım iyi bir eleştirmen olmanın başlıca kuralı overlok öğrenmek onu anladım en azındanFilmi izlemedim ama ben de sallayabilirim istersenPopüler kültüre ve overrated işlere tilt oluyorum.
Bu arada yarın da derbi var sabahlar olmasın moduna girersem uyanamam![]()
Benimkinin cimrilikle alakası yok, her şeyi ayrıntılı yazamam ama maliye ile vergi meselem var ve kredi kartlarını iptal ettirdim.öyle deme blu tivi ye üye oldum her ay çatır çatır 9.80 liramı kaptıracağımsen hala üye olmadın değilmi ? kimin cimri olduğu çok net belli oluyor zaten
![]()
Sen niye beğenmedin filmi? Gerçi sen Grinin bilmem kaç tonuvari filmleri seversinovırketır lı kısmı anlamadım ama sanırım iyi bir eleştirmen olmanın başlıca kuralı overlok öğrenmek onu anladım en azından![]()
Benimkinin cimrilikle alakası yok, her şeyi ayrıntılı yazamam ama maliye ile vergi meselem var ve kredi kartlarını iptal ettirdim.![]()
Ben buradayım destere dedikodu yapabilirizne güzel beddualarımda ulaşmıştır inşallah
olmaz dedikodu yapıp enerji toplamam lazım
hanı millet nerde erkenden uykuyamı daldılar hadi @OzaN ı biliyoruz her oscarda erken uyuyup 04 te kalkar diğerleri nere kayboldu
@sokak sanati gel la iki çift filmin belini kıralım![]()
Yoksa forumda bile birkaç kişiye kredi kartı kullandırtmışlığımız var bizi bilen bilir.hemen hemen bütün ayrıntıyıda anlatmışsın zateno zaman o konuya fazla yüklenmeyelim emma stone için dua edelim yeterli
![]()
film izlenmeyecek çok kötü bir film değildi ama sıradan bir filmdi yalnız o kadar abartıyı anlamadım abartıldıkça bişey daha çok antipatikleşiyor gözündeSen niye beğenmedin filmi? Gerçi sen Geinin bilmem kaç tonuvari filmleri seversin![]()
resim paylaşma işini beceremiyorum o konuda senden ve @sürgünüm den destek isterim haberin olsun resimsiz oscar sohbetimi olurBen buradayım destere dedikodu yapabilirizKırmızı halı başlasa bir an önce de uykumuz açılsa güzel olur
![]()
@MEnes de bana tavsiye etti ama öyle ballandıra ballandıra anlattı ki filmden soğudumfilm izlenmeyecek çok kötü bir film değildi ama sıradan bir filmdi yalnız o kadar abartıyı anlamadım abartıldıkça bişey daha çok antipatikleşiyor gözündeyani görüntü bayağı güzeldi müziklerde orta halliydi konuda pek bişey yoktu konu boştu yani tek muhteşem kısmı emma stone du ama asla en iyi filme aday gösterilmeyecek bir filmdi ne buldular filmden anlamadım
![]()
la laland la sıvamışsın ortalığı birde tartışmaya kapalı demişsin biz neyin yorumunu yapalımEn iyi Film
La La Land (Tartışmaya Kapalı)
Hidden Figures (Alsa çok güzel olur. Çok samimi bir film)
En iyi Yönetmen
Damien Chazelle (La La Land) (Tartışmaya kapalı..)
En İyi Orijinal Senaryo
La La Land (Bilemedim almasın bence pek orijinalilk yoktu)
Hell or High Water (Orijanllik burada bence)
En İyi Uyarlama Senaryo
Hidden Figures (Muhteşemdi. Umarım alırlar.)
En İyi Erkek Oyuncu
Casey Affleck (Manchester by the Sea) (2 saatlik filmin 1.50'sinde olup filme bağlayan yegane insan. Bence çok iyi oynamasa da almalı bu oscarı.)
En iyi Kadın Oyuncu
Emma Stone (La La Land) (En büyük favorim. Jackie'yi izlesem belki favorim değişir ama Emma Stone bu rolün altından fazlası ile kalkmış. Hem söyleyip hem dans edip hem oynamak hemde rol gereği başarısız oyuncu olabilmek her yiğidin harcı değil.)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
Mahershala Ali (Moonlight) (Karakterin muhteşem oluşu sebebi ile bu kadar favori bence bir numara yok rolde.)
Michael Shannon (Nocturnal Animals) (Benve bu adam olmalı. Rolü efsaneydi.)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
Viola Davis (Fences) (Filmi izlemedim ama bu kadın efsane bir oyuncu. Her hafta dizisini izlediğim için artık izlemeden de favorim oldu. Alsın valla. Hatta Emmy'de alsın tekrar.)
Naomie Harris (Moonlight) (Sende iyiydin.)
En İyi Kurgu:
Arrival (Süs olsun diye var.)
La La Land (burada da rakipsiz gibi.s.s)
En İyi Animasyon
Zootopia (Tek seçenek olarak görüyorum bende.)
En iyi Prodüksiyon Tasarımı
Hail Caesar (Gönlümde yatan aslan Hail Caesar umarım alır.Coen kardeşler prestiji ile alsın.😛)
La La Land (Burada da favori gibi.s.s)
En İyi Müzik
La La Land (Dinledikçe filmi açıp izleyesim geliyor. Tartışmaya kapalı müzikleri Bu filmin.)
En İyi Şarkı:
Can’t Stop The Feeling – Trolls (Yıl boyu dinlediğim bir şarkı almalı ama favori belli.La La Land alır.
)
City Of Stars – La La Land
En İyi Ses kurgusu Miksajı:
La la Land (Sesler iyiydi her halde alır.😛 Şarkı organizasyonu sanki bu dallar ne böyle.)
En İyi Kostüm
Allied
La La Land (İkisi de olabilir. Ikisinden de aklımdakalan görüntüler çok fazla koştum ile ilgili ama La La Land 1 tıkönde gibi.)
En İyi Yabancı Film
The Salesman (Yılın en büyük favorisi sanırım.)
En iyi Görüntü
La La Land (Tahminim yok o yüzden La La Land)
Bırakta filmimi izleyim, ne kadar erken bitirirsem kırmızı halından fotoğraf paylaşmaya o kadar erken başlarım.film izlenmeyecek çok kötü bir film değildi ama sıradan bir filmdi yalnız o kadar abartıyı anlamadım abartıldıkça bişey daha çok antipatikleşiyor gözündeyani görüntü bayağı güzeldi müziklerde orta halliydi konuda pek bişey yoktu konu boştu yani tek muhteşem kısmı emma stone du ama asla en iyi filme aday gösterilmeyecek bir filmdi ne buldular filmden anlamadım
resim paylaşma işini beceremiyorum o konuda senden ve @sürgünüm den destek isterim haberin olsun resimsiz oscar sohbetimi olurher zaman görsellik önce gelir
![]()
la laland la sıvamışsın ortalığı birde tartışmaya kapalı demişsin biz neyin yorumunu yapalım![]()
la laland la sıvamışsın ortalığı birde tartışmaya kapalı demişsin biz neyin yorumunu yapalım![]()
bende iran filmine dalayım zaman geçsinBırakta filmimi izleyim, ne kadar erken bitirirsem kırmızı halından fotoğraf paylaşmaya o kadar erken başlarım.![]()
Fences hariç en iyi film adaylarını izledim, La la land benim de favorim olmadı ama 3 veya 4. sırada gelir benim açımdan. Yalnız birçok ödülü silip süpüreceği ortada. Bize hüsran var bu gece La la landcilerin gecesi olacak maalesef![]()
bende iran filmine dalayım zaman geçsin
lay lay lom en iyi film seçilmese varya sabahın köründe kalkıp sokakta tek başıma halay çekeceğimöyle müthiş bir etkisi olacak üstümde burdakilerin yaşayacağı hayal kırıklığını izlemekte ayrı bir zevk olacak benim için
)