8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben ne bileyim ben izleyen mhplilerin yalancisiyim adamlar yine bizi kötü gösteriyorlar diye eylem yaptı. demek ki onlarda benim gibi izlemiyor :))))))))

bencede onlarda senin gibi izlemiyor :))

kalıplaşmış fikirlerden korkmak lazım? biri için kötü biri için iyi damgası vurduktan sonra kim ne yaparsa yapsın bu iyi bu kötü diyecek beyinler her zaman zararlıdır :))

Haticeyi kabullenemeyen, neticeye varamaz.. Ogrenmedin mi.. Reklamli batar o dizi..

Sende şunu unutmaki adamların verdiği reklam atv yönetimine yetiyo demekki hem Karadayıyı örnek alalım herkez diyodu bunlar reklam vermio diye ama adamlar şimdi 5 kuşak reklam veriyo kaldıki BİÜ reklamını veriyo.

Sende şunu unutmaki adamların verdiği reklam atv yönetimine yetiyo demekki hem Karadayıyı örnek alalım herkez diyodu bunlar reklam vermio diye ama adamlar şimdi 5 kuşak reklam veriyo kaldıki BİÜ reklamını veriyo.

biu karadayanin zerresi kadar reklam vermiyo bunu hepimiz biliyoruz.. Kabullenemeyen kendi bilir..

Beklenen oldu totalde biü ab de öbgzk 20 dk düsmüs eger 3. bölüm toparlanmassa bu dizinin sonu yakindir

bencede onlarda senin gibi izlemiyor :))

kalıplaşmış fikirlerden korkmak lazım? biri için kötü biri için iyi damgası vurduktan sonra kim ne yaparsa yapsın bu iyi bu kötü diyecek beyinler her zaman zararlıdır :))

görünüşe göre tek sen şizliyon bu diziyi ha arada birde yakup :)))) kimse ilediğinden anlamıyor senin dışında :)))))

Bi dizinin toteli iyi ab si vasat olur, digerinin toteli vasar ab si iyi olur.. Ama obgzk nin her iki grubuda iyi olur buda salinin en kalitelisi oldugunu gosteriyor. :)

görünüşe göre tek sen şizliyon bu diziyi ha arada birde yakup :)))) kimse ilediğinden anlamıyor senin dışında :)))))

evet biz zaten ab grubunda ve totalde ilk sırayı kapmak için yeterli oluyoruz.. yakupla ikimiz birincilik kürsüsü için yetiyorsa bizim kalite tartışılmaz durumda şu an :))

Kaliteden anlayan oyle bi izliyorki, zaman onlar icin su gibi akip geciyor,:) dizi acik ara cok kaliteli beyazsoy hele senin izledin 20 dakikadam bin kat daha iyi...

- - - Ekleme - - -

evet biz zaten ab grubunda ve totalde ilk sırayı kapmak için yeterli oluyoruz.. yakupla ikimiz birincilik kürsüsü için yetiyorsa bizim kalite tartışılmaz durumda şu an :))

Kursude kalem kirdirtmak istiyolar bunlar bize destere, bilmiyolar kalemin kirmanin sonunu:)

Yorumlarin gerceklikten cok uzak muhtesem, hesapladim biu yeni bolumde 40 dk ozet
obgzk ise 52 dk ozet vermis.. Arada nerdeyse 15 dakikalik bi sure var.. Herkez. Biu nin reklamsiz gittigi icin 1. Oldugunu biliyor. Obgzk biu ile ayni reklam duzenindeyken fark atmisti.. Ozeti zaten her iki gruptada cok iyi gitmis...ab'de biu'yi , totelde de 20 dk'yi gecmis ozetimiz 😀d
yakup sen ne diyosun allah aşkına ben sana reklamlardan bahsediyorum kanıtlayabilirm de tvarsivinden baktım öbgzk 45dk. , biü 41-42dk. :)

yakup sen ne diyosun allah aşkına ben sana reklamlardan bahsediyorum kanıtlayabilirm de tvarsivinden baktım öbgzk 45dk. , biü 41-42dk. :)

Muhtesem oturdum tami tamina 15 dk mi harcayip tim sayfalari okuyup hesap yaptim.. Obgzk 52 , biu 40 dk reklam vermis.. Kabullen artik biu reklamsizlikta sinir tanimiyor...

evet sen hasaplamış olabilirsin ama yanlık hesaplamışsın nedense tvarsivinde herşey belli her dakika var link veriyim hesapla istersen yalan yapma

- - - Ekleme - - -

her dakika var orda tüm günün kanıtlayabilirim

- - - Ekleme - - -

ve tüm forum kimin yalan söylediğini anlasın artık

- - - Ekleme - - -

asıl sen yalan söylüyosun belki hesapladın ama yanlış ta olabilir ama tv arsivinde herşey açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...