dediklerim doğru
Hepsi hayal urunu, bugra ve benim gris - cikis saatlerimiZ tam olarak var.. Hersey belli , biu reklamsiz halay ceker anca
dediklerim doğru
Sbt reyting sonuçlarını 2.mesaja ekleyebilir misiniz?
hayal ürünüymüş 100.defa oldu söylüyorum biü 42dk. reklamını verdi yani reklamsız değil , öbgzk zadece bir damla fazla verdiHepsi hayal urunu, bugra ve benim gris - cikis saatlerimiZ tam olarak var.. Hersey belli , biu reklamsiz halay ceker anca
Salı günü SBT Sonuçları açıklanmadı.
hayal ürünüymüş 100.defa oldu söylüyorum biü 42dk. reklamını verdi yani reklamsız değil , öbgzk zadece bir damla fazla verdi
şimdi tartışmalrı görünce konuya bir baktım
öbgz 113 dk yeni bölüm 46 dk reklam
biü 117 dk yeni bölüm 41 dk reklam
20dk 100 dk yeni bölüm 14 dk reklam
bu mesajımla tartşmanın donunun aman sonunu getiriyorum devam edeni geyik mesajına boğarım
Emre ben hesapladim tum sayfalari tek tek hezdim bugra ve benim yazdigim saatleri hesapladim ve biu 40 dk , obgzk 52 dk verdi..
ben demniyorum sbt ile tns diyor
Hele sbt diyosa is bitmistir 😀d
ben tartışmam resmi sonuşçlar bnm dediğim gibi siz devam edin destere nerde o totosuyla ölçmüştür en doğrusu odur
berenehazırlık yapıyodur totsunu koltuğa koyma açısını bile hesaplayordur oDestere suan kayiplarda bende goremiyorum
berenehazırlık yapıyodur totsunu koltuğa koyma açısını bile hesaplayordur o
Dizideki emre o hesaplari yikarsa , destere artik uzay geometresine gecis yapabilir
meyhane meyhne dolaşır garsonalrı beren sanar öper
45 ve 42 gerçekler bunlarKimse senin hayellerini dinlemek zorunda degil..
obgzk 52 dk
biu. 40 dk.. Gercekler bu.
45 ve 42 gerçekler bunlar
geçekler bunlar kabullenmesendeSenin gerceklerin ne zamandir hayal oldu 😀d
geçekler bunlar kabullenmesende