8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin reklam dediğin dizi biterkenki 20 dakika başlamadanki 20 dakia sanırım arada biü reklam vermemiş diyorlar ben daha izlemedim tekrarına bakacağım :))

- - - Ekleme - - -

senin yorumundaki en büyuük hata senaryoyu dibine kadar eleştirdiğin halde rakip dizilerin başarısından bahsetmemen bir dizi düşüyor diğer diziler yükseliyorsa insaf edip biraxzda diğer dizilerin başarısını görmek lazım

iki takım karşılaşınca sadece yenileni yerden yere vurmak değil rakibin güzel oyununuda tebrik etmek lazım

bence 20 dakika kendi içinde çok tutarlı ve sağlam bir senaryoya sahip ama gün seçimi yanlış :)

obzg yi hiç ızlemıyorumki yine geçen sene bakiyordum ama bu sene benide asti dizi ızleyemıyorum klasik seksenler dizisine döndü solcular melek sagcılar fasit :)))) bundan dolayı ab si yüksek dizinin obzg izlesem zaten eleştirirım en fazla ama okadarda gucum yok izlemeye balıkçiya kadar eyiydi dizi ondan sonra beni aştı :))))

Mart-Nisan gibi milletin ağlamaktan içleri dışlarına çıkınca BİÜ düşüş yaşar.

Dizi cenazeden hallice :disturbed:

her dizide hatayı söylemek lazım tarafsızlığım tuttu :))

biü çok karmaşık değil senaryo çok basit ama dram tavanlara vuruyor hatası senaryodaki basitlik dramdaki tavana vurma olayı :))

öbgz geçen sene her ne kadar daha çok izlensede bu sene senaryosu daha derli toplu ufak tefe hatalar dışında dün izlediğim bir sahneyi hiç sevmedim:) yakupta bana katılacaktır doğruya doğru mete bağlı olduğu yerden dayak yer ayça kurtarır meteyi ayça kurtardıktan sonra mete ile ayça 10 dakika öpüşüp koklaşır mete turp gibidir ama aynı mete eve geldiğinde evin kapısı çalar kapı açılır açılmaz mete yere yığılıp bayılır :)) demezlermi adama ulen metoş kızla fingirderken iyiydi niye kapıya gelince bayılman tuttu :)) bu tarz arada saçma yerler olmasa çok daha iyi olacak :)

20 dakikadada senaryo karmaşık totali fazla çekmez tuba iyi oyuncu değil ilkerlede ab grubunda özellikle çok daha yüksek bir oran tutturması gerekirken gün seçimi yanlış öbgz gibi bir kaya çarptı alacağı en yüksek oran bu haftaki gibi olur değişmez durum :)

biü reklamlı yayınlansa 7 reyting alır reklmsız 8 buçuk almış yani kılpayı aldığı birinciliği devreder öbgz ye ama daha çok para kazanır kanal izleyici için reklamsız yayın daha iyi varsın kanal kazanmasın :))

- - - Ekleme - - -

5 ten fala hiçbişey alamaz :))

Hepsine harfi harfine katiliyorum :)

20 Dakika düşüş yaşamış. Ben yükseleceğini bekliyordum. Ama bu düşüş abartılacak kadar büyük değil ab grubunda tekrarı da iyi gitmiş. Haftaya yükselecektir fragman oldukça heyecanlıydı.

obzg yi hiç ızlemıyorumki yine geçen sene bakiyordum ama bu sene benide asti dizi ızleyemıyorum klasik seksenler dizisine döndü solcular melek sagcılar fasit :)))) bundan dolayı ab si yüksek dizinin obzg izlesem zaten eleştirirım en fazla ama okadarda gucum yok izlemeye balıkçiya kadar eyiydi dizi ondan sonra beni aştı :))))

izlemediğin belli solu ve sağı insan olarak gören bu kadar kaliteli başka senaryo bulamazsın her iki tarafın insani yönünü almış bir sağcı mithat bir kişi öldürmek için bin defa kabuslar gördü insan olan yönleri alınmış bir solcu aydının babası gözünü kırpmadan 5 kişi öldürdü daha çok katil yüzünü gösteriyor yani dediğin sağçı tu kaka solcu şeker durumları yok tarafsız bir bakış var izlemeyi başarmadan yorumlamak zor olsa gerek zorunu yapıyorsun ya bravo sana beyazsoy :))

neini tartışıyonuz halkımız evrime inanmıyor o yüzden kazağını ters giyen adam karısını hapishaneden kaçırmaz boşa uğraşmayın 20 dk bu oıranalrda dolaşır tabi senaryoya müdahakle edilip komiserle melek arasınd aya da hazır karısı jhapisteyken ali ile başka birisi arasında ir şey yaşanmazsa bu da reytingin kolay yolu olur ki kalitesiş kaçr :)
en azından ezeldeki ramiz dayıya benzer zeki bir akıl hocası koysalardı o söylese ali yapsaydı bu haliyle çok kötü senaryo

izlemeden sallıyon yine kerem deren dizilerinde hep ramiz dayı vardır. kedi şu arka sıralarda oynayan adam alının ramiz dayısı ona tüm bildiklerini öğretecek aynı revengedeki gibi :))))))

arkadaşlar nolur bilip bilmeden konuşmayın , reklam sürelerini hesapladım öbgzk 45dk. , biü 42dk. yani öbgzk sadece 3dk. fazla reklam vermiş bu bişey değil demek yani biü de 45dk. verse zirveden inmezdi bu çok küçük oran yani bilip bilmeden 50dk. yok biü 40dk. demeyin şimdi kendim tvarsivinden baktım lütfen yalanlara inanmayın

kkimin yalanlari siraladigi belli oluyo, ben hesapladim bugra harfi harfine ne zaman grip ciktigini yazdi , hesaplamama gore biu yeni bolum 40 dk reklam , ozet 15 dk reklam.. Yani ozetin reklami yeni bolumu etkilemedigi icin 40 dk oluyor.
obgzk ise tami tamina 52 dk yeni bolumun reklami yani arada 12 dk var.. Kimseyi kandirma ben hesapladim yanlis hesaplati gosterme kimseye...

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]20 DAKIKA[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]08.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:09:07[/TD]
[TD="align: center"]22:03:48[/TD]
[TD="align: center"]6,81[/TD]
[TD="align: center"]16,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Burayı Hak Etmiyor Birincilik Yaraşır !!

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]20 DAKIKA[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]08.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:09:07[/TD]
[TD="align: center"]22:03:48[/TD]
[TD="align: center"]6,81[/TD]
[TD="align: center"]16,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Burayı Hak Etmiyor Birincilik Yaraşır !!

Aynen.

izlemeden sallıyon yine kerem deren dizilerinde hep ramiz dayı vardır. kedi şu arka sıralarda oynayan adam alının ramiz dayısı ona tüm bildiklerini öğretecek aynı revengedeki gibi :))))))
O arka sıradaki oynayan adam olmamiş işte...Ramiz Dayı gibi türk halkına fenomen olacak birisini koysalardi demek istemi(sanırım) Ramiz DAyi şimdi aynısını Muhteşem Yuzyıl'da adalet adı altında Süleyman'a fikir veriyor...O Kedi denen adamdan bişey olmaz.

ÖBGZK geçen hafta özetsiz bir şekilde yayınlanacağını tanıtımlarında duyurdu :)
Ayrıca bu hafta AB'de 20 Dakika ile aralarında çok fark yok.20 Dakika bittiğinde bende ÖBGZK'ye geçtim birçok kişide öyle yapmış ki ÖBGZK Ab'de birinci olmuş.Bu dizi Total gurubuna hitap eden bir iş değil Total izleyicisi basit kendisini zorlamayan işleri sever o yüzden 20 Dakika'nın o gurupta ilk 5'de olması yetecektir.Haftaya Star uzun özet ve reklamlı gider ve yine ÖBGZK birinci olursa o zaman sana hak veririm ama bu hafta yorumlarına katılmıyorum eşit bir şart yoktu bu hafta diziler arasında buna rağmen 20 Dakika iyi sonuçlar elde etmiş yeni ve farklı bir iş olarak

ayrıca o twitter hesabı İlker Aksum'un bizzat kendisinin kullandığı resmi gerçek bir hesap destere :)
Tanitimlarda duyurmadi istersen gecen haftaki tanitimlara bak kanal d'nin sitesinden, biu ile karistirdin sen obgzk heralde yanlis bilgi verme..

O arka sıradaki oynayan adam olmamiş işte...Ramiz Dayı gibi türk halkına fenomen olacak birisini koysalardi demek istemi(sanırım) Ramiz DAyi şimdi aynısını Muhteşem Yuzyıl'da adalet adı altında Süleyman'a fikir veriyor...O Kedi denen adamdan bişey olmaz.

bencede kedinin çapı yetmiyor dizi için ramiz dayı gibi biri lazım :))

ÖBGZK geçen hafta özetsiz bir şekilde yayınlanacağını tanıtımlarında duyurdu :)
Ayrıca bu hafta AB'de 20 Dakika ile aralarında çok fark yok.20 Dakika bittiğinde bende ÖBGZK'ye geçtim birçok kişide öyle yapmış ki ÖBGZK Ab'de birinci olmuş.Bu dizi Total gurubuna hitap eden bir iş değil Total izleyicisi basit kendisini zorlamayan işleri sever o yüzden 20 Dakika'nın o gurupta ilk 5'de olması yetecektir.Haftaya Star uzun özet ve reklamlı gider ve yine ÖBGZK birinci olursa o zaman sana hak veririm ama bu hafta yorumlarına katılmıyorum eşit bir şart yoktu bu hafta diziler arasında buna rağmen 20 Dakika iyi sonuçlar elde etmiş yeni ve farklı bir iş olarak

ayrıca o twitter hesabı İlker Aksum'un bizzat kendisinin kullandığı resmi gerçek bir hesap destere :)

20 dakika bitmismis, obgzk yukselmis mis sen obgzk ab ozetini gormedim sanirim, obgzk ab ozeti 20 dakikayla karsi karsiyaydi nerdeyse 6 almis ozet yani arAlarinda 1 deyting bile yok ozetle 😀d:d buda demek oluyo oyle bi gecis olmamis...

- - - Ekleme - - -

her dizide hatayı söylemek lazım tarafsızlığım tuttu :))

biü çok karmaşık değil senaryo çok basit ama dram tavanlara vuruyor hatası senaryodaki basitlik dramdaki tavana vurma olayı :))

öbgz geçen sene her ne kadar daha çok izlensede bu sene senaryosu daha derli toplu ufak tefe hatalar dışında dün izlediğim bir sahneyi hiç sevmedim:) yakupta bana katılacaktır doğruya doğru mete bağlı olduğu yerden dayak yer ayça kurtarır meteyi ayça kurtardıktan sonra mete ile ayça 10 dakika öpüşüp koklaşır mete turp gibidir ama aynı mete eve geldiğinde evin kapısı çalar kapı açılır açılmaz mete yere yığılıp bayılır :)) demezlermi adama ulen metoş kızla fingirderken iyiydi niye kapıya gelince bayılman tuttu :)) bu tarz arada saçma yerler olmasa çok daha iyi olacak :)

20 dakikadada senaryo karmaşık totali fazla çekmez tuba iyi oyuncu değil ilkerlede ab grubunda özellikle çok daha yüksek bir oran tutturması gerekirken gün seçimi yanlış öbgz gibi bir kaya çarptı alacağı en yüksek oran bu haftaki gibi olur değişmez durum :)

Evet o opusmeden sonra o yere bayilmalar tutarsizdi :)

izlemediğin belli solu ve sağı insan olarak gören bu kadar kaliteli başka senaryo bulamazsın her iki tarafın insani yönünü almış bir sağcı mithat bir kişi öldürmek için bin defa kabuslar gördü insan olan yönleri alınmış bir solcu aydının babası gözünü kırpmadan 5 kişi öldürdü daha çok katil yüzünü gösteriyor yani dediğin sağçı tu kaka solcu şeker durumları yok tarafsız bir bakış var izlemeyi başarmadan yorumlamak zor olsa gerek zorunu yapıyorsun ya bravo sana beyazsoy :))

ben ne bileyim ben izleyen mhplilerin yalancisiyim adamlar yine bizi kötü gösteriyorlar diye eylem yaptı. demek ki onlarda benim gibi izlemiyor :))))))))

BİÜ iyi gitmiş ve ÖBGZ yine geçmiş artık boşluktan izlendi demezler heralde.

Biü yine zirveyi alarak öbgzkyi indirmiş abde ise oranlarını artırmasına rağmen zirveden uzak kalmış öbgzk geçen haftaki düşüşün ardından bu hafta toparlanmış 20 dakika özeti çok kısa tutunca totalde oranlarını yükseltmemiş abde ise zirveyi kaybetmesine sebep olmuş pt 2de ise güven bana 10 share civarlarında alsada henüz bekleneni veremiyor

Moderatörün son düzenlenenleri:

Turkiyede bi tane ramiz dayı var ikincisi çıkmıyor ışte . zaten ramiz dayı klişedir bu klişede farklık yapmak çok zor işte yine mi ozlu sözlü yol gösteriçi diye seyirci isyan ediyor :)))) dizilerde her köşe başında böyle bir adam en son pis yedılıde denk geldim böyle birine düşün artık elini sallasan bu ramiz dayılara denk geliyor :)))))

bana ve sağa soola laf atmak yerine diziyi izlesen iy olur o adamda ne ramiz dayının onda biri var ne desnn izlemediğin revengedeki takeda kadar etmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...