8 Ocak 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 5 26.3%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 6 31.6%
  • Yalanlar Üstüne - Y.S. (Star)

Oy: 3 15.8%
  • Behzat Ç (Star)

Oy: 5 26.3%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Babam İçin (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Arka Sıradakiler (TNT)

Oy: 2 10.5%
  • Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Forrest Gump - Y.S. (TV 8)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Farklı Desenler (Samanyolu TV)

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Pazar neler oldu ?
O Ses Türkiye mi ? Umutsuz Ev Kadınları mı ? Hangisi daha çok izlendi ?
Star'ın Pazar Sineması Kuşağı'nda yayınlanan Yalanlar Üstüne filmi ve internet fenomeni Behzat Ç. ne kadar izlendi ?
Al Yazmalım yeni gününde başarılı olabildi mi ?
TNT'de yeniden başlayan Arka Sıradakiler nasıl bir başlangıca imza attı ?
Fox'ta yayınlanan Babam İçin dizisi bu hafta nasıl bir performans sergiledi ?
Hepsi ve daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Umutsuz Ev Kadınları iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

O Ses Türkiye son haftalarda biraz düşüş yaşasa da 2.sırayı alarak başarısını sürdürdü.

ATV'nin Al Yazmalım'ı yeni gününde tam bir fiyasko yaşadı. A/B'de TRT dizisi Avrupa Avrupa'nın bile gerisinde kalarak 40.oldu. Dizini yayın hayatı fazla uzun sürmeyecek gibi gözüküyor.

TV'de ilk kez yayınlanan Yalanlar Üstüne iyi sayılabilecek bir performans sergiledi ve A/B'de 11.oldu.

Farklı Desenler totalde 9.olarak günün sürprizlerinden birine imza attı.

Behzat Ç. totalde kötü, A/B'de ise iyi gitti.

Fox'un Babam İçin dizisi A/B'de iyi gidiyor, totalde ise epey gerilerde.

Son düzenleme:
Pazar günleri hiç bir şey yok ve hiç birşey izlemedim keşke güzel bişi olsa 🙂

Arka Sıradakiler'in reytinginin iyi geleceğini sanmıyorum ama internetteki fanları diziyi sahiplenmeye devam ediyor belli ki zira ankette çok açık ara zirvede.

Bir de dün Fox, Babam İçin'i yayınlarken ekrana hala "yeni dizi" yazıyordu, daha kaç bölüm yeni olacak bilmiyorum, bence sezon sonuna kadar Fox "yeni dizi" yazısından reyting ummaya devam eder.

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 559"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 42, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 269, bgcolor: transparent"]YALANLAR ÜSTÜNE[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl67, width: 66, bgcolor: transparent"]01:56:23[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 51, bgcolor: transparent"]4,76[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 48, bgcolor: transparent"]11,87[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 42, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 269, bgcolor: transparent"]BEHZAT Ç. BİR ANKARA POLİSİYESİ[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 83, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl67, width: 66, bgcolor: transparent"]01:30:00[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 51, bgcolor: transparent"]4,6[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 48, bgcolor: transparent"]13,97[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ASLANIM BENİM :)

Birkaç görüş beyan edelim.

Öncelikle O Ses Türkiye ve Umutsuz Ev Kadınları haricinde listedeki kimse kendini başarılı saymamalı, iki rakip birbirine çok yakın reytinglerle haftalardır zirveyi paylaşıyorlar, ikisi de rüştünü ispat etti, ikisini de tebrik etmek lazım.

Prime- time'dan devam edecek olursak Yalanlar üstüne bence başarılı sayılmaz ama yine de en çok izlenen 3. program oldu saatinde.

Al yazmalım yeni gününde galiba pazartesiden de kötü, halbuki senaryoyu hareketlendirdikleri gözden kaçmıyor ama seyirci yeni gününe alışamadı galiba, ben dün şans eseri farkettim pazara alındığını.

Arka Sıradakiler listede bile yok,ne yalan söyleyeyim şaşırmadım, TNT bu kafayla giderse eski TNT'den de kötü duruma düşecek. KVP ile nereye kadar...

Biraz geçe alınan Kim Milyoner Olmak İster kötü değil ama daha önceki reytingleri düşünülürse kayıp yaşamış. Haftaya Al Yazmalım ile yer değiştireceği kesin gibi. AY yapım bu sene yapımlarında hüsran yaşıyor,sanırım SON Ay yapım'ın imdadına yetişecek.

ÇGHB'den artık bahsetmeye bile gerek yok, bence Kanal D prime-time'da bile deneyebilir müsait günlerde ki yazın prime-time'a geleceğinden kuşkum yok.

Farklı Desenler STV'ye göre çok iyi ama A/B işini STV nasıl çözecek bilmiyorum. STV yayın akışıyla genele hitap edemiyor ya da özellikle etmiyor, kitlesini genişletmediği ve farklı projelere imza atmadığı sürece ulusal bir kanal sayılmaz bence.

Son olarak gözden kaçmayan şu detayı paylaşalım, listede bugün ne kadar çok STV programı var değil mi, A/B'de bile üst sıralarda, sizce bunu neye bağlamak lazım ?

Umutsuz Ev Kadınları yine farkını ortaya koymuş ve müthiş sonuçlar almış.
O Ses Türkiye seçmeler bitdiyi için reytingi az da olsa düştü
Star Tv Yabancı sinema ile Pazar gününü başarıyla bitiriyor
Al Yazmalım Ay Yapımın bu güne kadar en az reyting alan dizisi. Senaryo çok basitleşti. Dizideki esas oğlan kötü kızla birlikte olursa, reytingin düşmesi kaçınılmaz
Arka Sıradakileri hangi kafayla tekrar çekdiler anlamıyorum. Zirveyi alacağını mı düşündüler?

Son olarak gözden kaçmayan şu detayı paylaşalım, listede bugün ne kadar çok STV programı var değil mi, A/B'de bile üst sıralarda, sizce bunu neye bağlamak lazım ?

Gerçekten ilginç bir tablo. Nedeninii anlayabilmiş değilim. Belgesel ağırlıklı yayın yapmışlar ve bu da ilgi çekmiş gözüküyor. Diğer kanallar dizi tekrarı koyarken fark yaratmış olabilir.