8 Ocak 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 5 26.3%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 6 31.6%
  • Yalanlar Üstüne - Y.S. (Star)

Oy: 3 15.8%
  • Behzat Ç (Star)

Oy: 5 26.3%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Babam İçin (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Arka Sıradakiler (TNT)

Oy: 2 10.5%
  • Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Forrest Gump - Y.S. (TV 8)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Farklı Desenler (Samanyolu TV)

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
atv yi kim yönetiyor cidden merak içindeyim. güzel giden bir işiniz varken neden bozarsınız anlamak mümkün değil. kim milyoner isteri saatiyle neden oynanır.. al yazmalım pazartesi gibi rakipsiz sayılabileceği bir günde dagılmışken pazar günü hiç tutar mı allah aşkına bari özetsiz yayınlayın diziyi.. sanırım haftaya ya özetsiz yayınlarlar yada kim milyonerle yer değiştiriler.. ayrıca ay yapım karizmayı çizdirmek istemiyor ama ay yapım atv ye nedense çok dandiik işler yapıyor. önce samanyolu şimdide al yazmalım. bu kadar kötü işleri neden hep atv ye yapıyor o da ilginç. bakalım "son" nasıl olacak. eger al yazmalım samanyolu gibi senaryo hatalarıyla dolu bir dizi yaparlarsa ay yapım atv ye kumpas yapıyor derim :))))))))))))))

stv nin yükselişi gösteriyor ki bu sbt reytinglerinde de oynanıyor. adamlar yukarıyla oynamayıp aşgıda ufak oyunlar çeviriyor sanırım. türkiyede ne çok belgesel izleyen varmış. Allah aşkına uyduda d-smarta digitürkte okadar belgeseller kanalı var bütün belgeser severler stv de toplanmış :)))))))))) gelde gülme bu sonuçlara.

Dün Arka Sıradakiler ilk bölümü yoktu ve Özel Bölümü vardı sadece eski bölüm yani
bence tnt arka sıradakileri anlamakla büyük akıllık etti. tnt az izlenen bir kanalla millet arka sıradakilerin eski kadrosuyla tnt de başladıgını ögrenince zamanla reytingleri artacaktır

Basrollerini Songul Oden, bennu yildirimlar, ceyda duvenci akgun, evrim solmaz ve ozge ozder gibi basarili oyuncularin paylastigi ve kanal d'de ekrana gelen umutsuz ev kadinlari dizisi bu hata zirvede yer alarak kanal d'nin yuzunu guldurdu.

O ses turkiye birkac hatalardan dolayi yine iyi giderek show'un yuzunu guldurdu. Gelecek haftalarda belki yine zirvede yer alir.

Ay yapim'in yapimciligini ustlendigi ve atv'de ekrana gelen al yazmalim dizisi buyuk bir hayal kirikligi yaratti. Bu ay yapim icin cok kotu olamali cunku su ana kadar belki Samanyolu dizisi haricinde bu kadar cok kotu gitmemisti.

pazar günü düzgün bişey yok tv de.arada bir farklı desenleri izliyolar bende bakıyorum reytingleride gayet iyi.al yazmalım baya gerilerde kalmış normal bence.stv de yayınlanan belgeseller çok izleniyor halk seviyor. o yüzden stv nin listede çok yapımının olması çok çok normal stv yi küçük görmeyin.

UEK dünkü vasat bölüme ragmen iki grubtada zirvede.

O Ses Türkiye düsüs yasasada 2. Sirayi kaparak basarili sayilir.

Al yazmalim finale yaklasti bence bu reytinglerle devam etmesi imkansiz.

Kim milyoner olmak ister HDE dan sonra atv nin en basarili yapimi olarak yoluna devam ediyor.

Farkli Desenler gayer basarili. Arka Siradakiler kolaj bölümü reytinglerde tam bir fiyasko olmus insallah yeni bölüm daha basarili olur.

o ses türkiyeyi izledim... mükemmmeldi... geçen hafta ilk canlı yayından dolayı bazı aksaklıklar olmuştu ama bu hafta gerçekten canlı yayının hakkını verdiler... birinci olmasını isterdim.. çnkü umutsuz ev kadınları dün çok sıkıcı bi bölümle karşımıza çıktı... al yazmalımda hakettiğini aldı diye düşünüyorum... :D

Arka Sıradakiler kolaj bölümüyle ilk 100'e girememiş. Dizi yeni bölümüyle ilk 100'e girer ama 90. sıralarda yer alır.

Farklı Desenler çok iyi oranlar almış. STV'nin bu haftaki bütün yapımları yükseliş içinde. Düşüş yaşayan programı yok.

Samanyolu TV'deki belgesellerin izlenmesi normal. Çünkü o saatte yayınlanacak fazla alternatif yok o saatteki kitleye. Animal Planette filan yayınlanan belgesellerin fazla izlenmemesinin nedeni her yerde çekmemesi. Yani herkes de yok. STV genel olarak Total'e hitap eden bir kanal. Daha çok Totalde tutacak işler yapıyorlar. Zaten STV'yi de çoğunlukla Total grubu izliyor :)

Arka Siradakiler ankette açik ara önde.. Demek ki bu ankete oy kullananlarin ilgisini çekmis kolaj bölümü fakat reytinglere yansimamis.

dün behzat ç bu reytingleri haketti hayatımda gördüğüm en kötü behzat ç bölümüydü:)

Star TV'de ekranlara yeni bölümüyle gelen Behzat Ç. ve Kanal D'de ekranlara eski bölümüyle gelen Keşanlı Ali Destanını izledim.