8 Nisan 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    22
Ee diğerlerine de yazılsın aksini yasaklayan bir kural yok sonuçta.
Hatta keşke daha önceki reyting konularında da böyle yapsaydım.

Aşko şu an sevinçten ne yazacağımı şaşırmış durumdayım bozma işte beni.

Ne boşluğundan bahsediyorsun sen be, geçen sene MD'nin 20 reytingi karşısında bile bu reytingleri alıyordu, iki rakip geldi 3 reytinglik bir düşüş yaşamış nesi çok, nesi şok kendini kandır zavallı seni.

Reactions: 12.Adam
Mucize Doktor'la kitlesi aynı değildi de ondan. MD 20 küsür reyting aldığı için geçen sezon perşembe günü hiçbir kanal dizi başlatmaya cesaret edemedi ve kendisine dokunacak yeni bir rakip gelmediği için bu durum Çukurova'ya da yaramış oldu.

Yasak ya da kural mı var dedim de saçma bir şey sunuyorsun.
Of gerçekten boş yapıyorsun ya sana söyleyecek çok şeyim var da aslında neyse söylemeyeyim diyorum.

Belli, tadını çıkar. Sonra yine bize sarmaya başlarsın zaten

Reactions: 12.Adam and Aserat
Heee CK ile aynı dimi MD kitlesi o yüzden düştü, züğürt tesellisi bunlar BZÇ'nin başarısını çekemiyorsun daha da çooook çatlatacak seni çok.

Ee ne yapayım dün beni kızdırmak için ileri geri konuştunuz şimdi intikamımı almam lazım.
Bana söyleyecek şeylerin tarafsız olmadığım, saçma yorum yaptığım vs. ama ben ortada mantıksız bir şey göremiyorum hele ki konuları hit alsın diye yapmadığını bırakmayanlardan sonra benim başlığım çok masum kalıyor.

Heee CK ile aynı dimi MD kitlesi o yüzden düştü, züğürt tesellisi bunlar BZÇ'nin başarısını çekemiyorsun daha da çooook çatlatacak seni çok.
Evet demek ki diğer dizilerle ortak bir kitle varmış ki insanların ilgisini çekmiş ve yeni yapımı izlemeyi tercih etmişler.
Çok haklısın yaşadığı şok reyting kaybıyla beni feba çatlattı.

İleri geri konuşmak mı.
Her dizi için her şey yazılıyor. Ben sadece senin bir dizi için bu kadar abartmanla ilgili yazdım. Ayrıca tarafsızlıkla başkasının yaptığı şeyin ne alakası var?

Neyse ne desem sen ya başkalarından ya da bizim yorumlarımızdan vuracaksın belli ki, ya da en sonunda videolu ya da fotoğraflı cevap gelir çok da uğraşıp kendimi yormamın bir anlamı yok o yüzden.

İlk cümlene "Kargaya yavrusu şahin görünür" dedikleri bu olsa gerek

Şok reyting kaybı neymiş gelecek hafta CK ile göreceksin sen.

Merak ettiğim bir projeyle ilgili heyecan duymakta abartılı bir şey görmüyorum. Burcu'yu da çok sevdiğim için her zamankinden bir tık daha fazla heyecanlanmış olabilirim ama o kadar.
Ayrıca ilk haftadan günün dengesini değiştiren bir diziye bomba demeyeceğiz de kime diyeceğiz bir ara öğrenmek isterim.

Ben bu kadar süre şaka yoluyla takıldığımızı zannediyordum ama sen bayağı dolmuşsun. Neyse diziler için birbirimizi yemeyelim onlar gelip geçici sanal da olsa dostluklar kalıcı.

Şok reyting kaybı neymiş gelecek hafta CK ile göreceksin sen.
Düşse bile ilk bölümden AB'de 1. olmasıyla şimdiden şovunu yaptı o bile kafi.

İlk ve son işte, bu küçük zaferle yetinmek zorunda kalacaksın.

Keşke ortak izlediğimiz bir dizide de yormasan beni ya.
Keşke seninle ortak zevklerimiz bu kadar fazla olmasaydı.

Reactions: Aserat
Ya bir aydır rehin aldın forumu. İyi ki yüksek başladı. Düşük başlasaydı seni nasıl toparlardık bilemiyorum.
Merak ettiğim dizilere bir tık fazla heyecan duyuyorum huyum bu. Daha önce elli tane dizi için de yapmıştım bu sefer ne oldu anlamadım.
Demek ki güvenim de boşa değilmiş reytinglerden çok ona seviniyorum.

Reactions: mesmeso
Bomba konusunda söylemem gerekenleri ilk mesajımda söyledim zaten. CK'nın reytingleri, ekrana bomba gibi düşmesini sağladıysa Teşkilat bomba üzeri bombadır. Sonuçta o da bir sürü diziyi etkiledi.
Fazla sevinme yani.
(Teşkilat'ı izlediğim ya da sevdiğimden değil yakın zamanda yüksek açılış yapan iş olduğu için örnek verdim.)

Zaten şaka yoluyla takılıyoruz sadece sen bazen bunu da abartıyorsun her şeyi abarttığın gibi.

E tamam günün dengelerini değiştirecek kadar güçlü bir açılış yapabiliyorsa bombadır.
Teşkilat'a da bomba denebilirdi sadece yorum yapanın inisiyatifine kalmış öyle yazıp yazmamak.

Senin nerede şaka yaptığını nerede ciddi olduğunu anlamakta bazen zorlanıyorum öldüresin var beni.

Şu kısım yetti zaten daha da uzatmayacam git sevincini yaşa lütfen çünkü gittikçe saçmalıyorsun.

Aslında çok basit anlaması. Genelde ciddi olunca gülücük falan kullanmam ama bazen gülücüklü mesajlarda bile tepkimi, sitemimi, göndermemi yapıyorum çok güzel oluyor.

Ayan beyan ortada olan bir gerçeği bu kadar görmezden geliyorsan bence de uzatmayalım.