Dizinin ilk bölümünü ben de beğenmemiştim.2. bölüm de biraz sıkıcıydı ama son bölümler gerçekten güzel olmuş.Çok iyi ilerliyor dizi umarım yeniden sıkıcılaşmaz.Ayni ben.yine iyi dayanmisim sonuna kadar izleyerek.
Dizinin ilk bölümünü ben de beğenmemiştim.2. bölüm de biraz sıkıcıydı ama son bölümler gerçekten güzel olmuş.Çok iyi ilerliyor dizi umarım yeniden sıkıcılaşmaz.Ayni ben.yine iyi dayanmisim sonuna kadar izleyerek.
Dizinin ilk bölümünü ben de beğenmemiştim.2. bölüm de biraz sıkıcıydı ama son bölümler gerçekten güzel olmuş.Çok iyi ilerliyor dizi umarım yeniden sıkıcılaşmaz.
Jenerik müzigi haric iyi degildi bence de. Yan castlar olmamis evet. Sura olmus gibiydi, Kivanc daha iddiali bekliyordum.
Sura'nın makyajını yapamıyolar. Çok sade çıkıyor. Mesela öbgzk de ki gelinlikli hali bi afet.sadece reklamlara ve kavanç& farah ikilisine güvenerek yola koyulmuşlar ama yetersiz kaldı malesef.
kadın kilo aldığını söyledi magazindeKSS izledim az biraz güzeldi bu bölümŞimdide Aramızda Kalsın izliyorum Binnur Kaya bu nasıl bir doğallıktır yaaKadın yeşil soğanı çubuk kraker gibi yiyorSet arasında hiç rahatsızlık verirmiyim rahatsız olurmuyum derdi yokSeviyoruz seni Binnur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?