8 Nisan 2014 Salı Reyting Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper :D ama sende birakma potansiyeli var Maskeli gibi :T:
Ben kolay kolay izlediğim diziyi yarıda bırakmam gerçi Kurt Seyit'i ilk bölümden bıraktım ama o kadar sıkıcıydı ki yapacak bir şey yok. :F Kpa'da aşk, hareket, aksiyon, tempo varsa ve iyi işleniyorsa favori dizilerimden olur. :D

Ben kolay kolay izlediğim diziyi yarıda bırakmam gerçi Kurt Seyit'i ilk bölümden bıraktım ama o kadar sıkıcıydı ki yapacak bir şey yok. :F Kpa'da aşk, hareket, aksiyon, tempo varsa ve iyi işleniyorsa favori dizilerimden olur. :D
KPA candır gerisi heyecandır :D Hepsinden bol bol var favorin olmaması için herhangi bir sebep yok :)

İnşallah. :A

KSS'yi izliyor musun daha? :)
Hayır.. 2. Bölümün ilk 25 dk sını izledim sonra sıkılıp, kapattım. Daha da takip etmiyorum zaten.:)

Özetimiz yine geçit vermeyecektir. :A Kurt Seyit o kadar reklamsız gitmeye geçemezse daha da geçemez zaten. :kiki:

Ayni ben. :D yine iyi dayanmisim sonuna kadar izleyerek. :D

1. Bölümü sadece sonuna kadar izledim o da kan kustum diyebilirim. :kiki: sadece senaryo da değil, yan castlar, harmoni , müzikler çok eksik geldi bana. :)

Ayni ben. :D yine iyi dayanmisim sonuna kadar izleyerek. :D

1. Bölümü sadece sonuna kadar izledim o da kan kustum diyebilirim. :kiki: sadece senaryo da değil, yan castlar, harmoni , müzikler çok eksik geldi bana. :)

Jenerik müzigi haric iyi degildi bence de. Yan castlar olmamis evet. Sura olmus gibiydi, Kivanc daha iddiali bekliyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...