Maskeli Fedai
Favori Üye
Kss ne kadar reklamsız gitti?KSS izledim az biraz güzeldi bu bölüm Şimdide Aramızda Kalsın izliyorum Binnur Kaya bu nasıl bir doğallıktır yaa Kadın yeşil soğanı çubuk kraker gibi yiyor Set arasında hiç rahatsızlık verirmiyim rahatsız olurmuyum derdi yok Seviyoruz seni Binnur
Aksiyonu yoksa çabuk bırakırımSen bilirsin. Antilik yapip birakma da.
Aksiyonu yoksa çabuk bırakırım
Antilik damarım kabardı yine
Gelecek sezon erken final.halkın dizisi küçük ağa yine amborgosunu koyar
Ay Yapım'ın bu sezonki en büyük hatası Ece'ye güvenmek oldu, katılıyorum.Bence de olmamis. Ay Yapim Ece ile bir sezonda iki dizi yapmamali. Kadin da hareketin H'si yok.
kadın yabancı damattaki nazire karakterinden bu yana ekranda yemek yemeye hiç ara vermediKSS izledim az biraz güzeldi bu bölüm Şimdide Aramızda Kalsın izliyorum Binnur Kaya bu nasıl bir doğallıktır yaa Kadın yeşil soğanı çubuk kraker gibi yiyor Set arasında hiç rahatsızlık verirmiyim rahatsız olurmuyum derdi yok Seviyoruz seni Binnur
ölçüm şirketi değişrise dediğin olurGelecek sezon erken final.
Ay Yapım'ın bu sezonki en büyük hatası Ece'ye güvenmek oldu, katılıyorum.
Ne desem yalan olur Soluksuz izlemedim başka işle ilgileniyordum habire de sanki reklamsız gidiyordu Sakın reklamsız gitti diye adı çıkmasınKss ne kadar reklamsız gitti?
Gelecek sezon erken final.
Ay Yapım'ın bu sezonki en büyük hatası Ece'ye güvenmek oldu, katılıyorum.
Ya günahını almayayım ama Küçük Ağa ve Kaçak 2 kuşak reklam vermişken Kurt Seyit daha vermemişti sanki. Yarın reytingleri yükselirse ondandır düşerse de yazık zaten.Ne desem yalan olur Soluksuz izlemedim başka işle ilgileniyordum habire de sanki reklamsız gidiyordu Sakın reklamsız gitti diye adı çıkmasın
Değişmese de erken final değişsede erken final, KA-ÇI-NIL-MAZ SON.ölçüm şirketi değişrise dediğin olur
Avrupa Yakası'n da manyak gibi Lahmacun yiyordu insanın canı çekiyordukadın yabancı damattaki nazire karakterinden bu yana ekranda yemek yemeye hiç ara vermedi
kadın yabancı damattaki nazire karakterinden bu yana ekranda yemek yemeye hiç ara vermedi
Gelecek sezon Melek döner herhalde? Iyi tatil yaptı yeter..Medcezir bittikten sonra iki kere düşünürüm eğer sadece Ece yazıyorsa.
Bu dizi yazın sezon finali yaptıktan sonra 2.seozna başladıkalrında eminim hiç kimse hatırlamayacakDeğişmese de erken final değişsede erken final, KA-ÇI-NIL-MAZ SON.