Dizinin ilk bölümünü ben de beğenmemiştim.2. bölüm de biraz sıkıcıydı ama son bölümler gerçekten güzel olmuş.Çok iyi ilerliyor dizi umarım yeniden sıkıcılaşmaz.Ayni ben. yine iyi dayanmisim sonuna kadar izleyerek.
Dizinin ilk bölümünü ben de beğenmemiştim.2. bölüm de biraz sıkıcıydı ama son bölümler gerçekten güzel olmuş.Çok iyi ilerliyor dizi umarım yeniden sıkıcılaşmaz.Ayni ben. yine iyi dayanmisim sonuna kadar izleyerek.
Dizinin ilk bölümünü ben de beğenmemiştim.2. bölüm de biraz sıkıcıydı ama son bölümler gerçekten güzel olmuş.Çok iyi ilerliyor dizi umarım yeniden sıkıcılaşmaz.
Jenerik müzigi haric iyi degildi bence de. Yan castlar olmamis evet. Sura olmus gibiydi, Kivanc daha iddiali bekliyordum.
Sura'nın makyajını yapamıyolar. Çok sade çıkıyor. Mesela öbgzk de ki gelinlikli hali bi afet. sadece reklamlara ve kavanç& farah ikilisine güvenerek yola koyulmuşlar ama yetersiz kaldı malesef.
kadın kilo aldığını söyledi magazinde devamlı yiyor ama onada o yakışıyor .F binnurum benimKSS izledim az biraz güzeldi bu bölüm Şimdide Aramızda Kalsın izliyorum Binnur Kaya bu nasıl bir doğallıktır yaa Kadın yeşil soğanı çubuk kraker gibi yiyor Set arasında hiç rahatsızlık verirmiyim rahatsız olurmuyum derdi yok Seviyoruz seni Binnur