Maskeli Fedai
Favori Üye
Kss ne kadar reklamsız gitti?KSS izledim az biraz güzeldi bu bölümŞimdide Aramızda Kalsın izliyorum Binnur Kaya bu nasıl bir doğallıktır yaaKadın yeşil soğanı çubuk kraker gibi yiyorSet arasında hiç rahatsızlık verirmiyim rahatsız olurmuyum derdi yokSeviyoruz seni Binnur
Aksiyonu yoksa çabuk bırakırımSen bilirsin. Antilik yapip birakma da.
Antilik damarım kabardı yine
Gelecek sezon erken final.halkın dizisi küçük ağa yine amborgosunu koyar
Ay Yapım'ın bu sezonki en büyük hatası Ece'ye güvenmek oldu, katılıyorum.Bence de olmamis. Ay Yapim Ece ile bir sezonda iki dizi yapmamali. Kadin da hareketin H'si yok.
kadın yabancı damattaki nazire karakterinden bu yana ekranda yemek yemeye hiç ara vermediKSS izledim az biraz güzeldi bu bölümŞimdide Aramızda Kalsın izliyorum Binnur Kaya bu nasıl bir doğallıktır yaaKadın yeşil soğanı çubuk kraker gibi yiyorSet arasında hiç rahatsızlık verirmiyim rahatsız olurmuyum derdi yokSeviyoruz seni Binnur
ölçüm şirketi değişrise dediğin olurGelecek sezon erken final.
Ay Yapım'ın bu sezonki en büyük hatası Ece'ye güvenmek oldu, katılıyorum.
Ne desem yalan olurKss ne kadar reklamsız gitti?
Gelecek sezon erken final.
Ay Yapım'ın bu sezonki en büyük hatası Ece'ye güvenmek oldu, katılıyorum.
Ya günahını almayayım ama Küçük Ağa ve Kaçak 2 kuşak reklam vermişken Kurt Seyit daha vermemişti sanki.Ne desem yalan olurSoluksuz izlemedim başka işle ilgileniyordum habire de sanki reklamsız gidiyorduSakın reklamsız gitti diye adı çıkmasın
Değişmese de erken final değişsede erken final, KA-ÇI-NIL-MAZ SON.ölçüm şirketi değişrise dediğin olur
Avrupa Yakası'n da manyak gibi Lahmacun yiyordu insanın canı çekiyordukadın yabancı damattaki nazire karakterinden bu yana ekranda yemek yemeye hiç ara vermedi
kadın yabancı damattaki nazire karakterinden bu yana ekranda yemek yemeye hiç ara vermedi
Gelecek sezon Melek döner herhalde?Medcezir bittikten sonra iki kere düşünürüm eğer sadece Ece yazıyorsa.
Bu dizi yazın sezon finali yaptıktan sonra 2.seozna başladıkalrında eminim hiç kimse hatırlamayacakDeğişmese de erken final değişsede erken final, KA-ÇI-NIL-MAZ SON.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?