8 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Survivor reklam 22:44.

Bugünün saraylısı reklam dönüşü 22:45

Hayır.Yetenek Sizisiniz ve O Ses'den biliyorum haftasonu düşük alıp pazartesileri uçuyorlardı.
pazartesi tek raki pvar karadayı
onun dışında 5 alabilen olmuoyr genelde
anca recep ivedik yayınlanırsa falan
cumartesi 8+ alan 2 dizi var rakibi üstüne bs ve fh
pazar küçük gelin+gb

Survivor'ın Cumartesi düşük gitmesi normal. Sadece 1 ödül oyunu var. Asıl dokunulmazlık oyunlarında yükseliyor. Yani Pazar ve Pazartesi yükselecek.

Hayır.Yetenek Sizisiniz ve O Ses'den biliyorum haftasonu düşük alıp pazartesileri uçuyorlardı.
Çok fazla fark olmuyor yine TNS'de ama Pazar ve Pazartesi günleri daha iyi gidiyor. Cumartesi çok fazla yapım var, bir zahmet daha düşük gitsin.

Bugünün Saraylısı bu reytinglerle 4 sezon devam eder, tıpkı Lale Devri gibi.
Ata Bey,Fatih ve Süreyya için izliyorum dizide çok gereksiz karakterler var sinir oluyorum.Bu böyle olmaz senaristlerde malzeme tükenmiş biraz daha yaratıcı senaristlere ihtiyaç var.

selçuk yöntem bu bölüm yoktu umarım kısa zamanda döner yoksa fazla gitmez bu dizi
Yakında ayrılıklar başlar. Yer Gök Aşk bittiği için Karagül'den transferler gelir. Sibel'i buraya aldırırız. @denizz19

Ata Bey,Fatih ve Süreyya için izliyorum dizide çok gereksiz karakterler var sinir oluyorum.Bu böyle olmaz senaristlerde malzeme tükenmiş biraz daha yaratıcı senaristlere ihtiyaç var.
TILSIM ayrılmamalıydı senaryo grubundan. Karagül'ün senaristleri adama İllallah ettiriyor.

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 8.97
2) STAR: 7.09
3) KANALD: 6.53
4) SHOW: 5.04
5) ATV: 1.55

AKP neden Show TV ve FOX'a reklam vermiyor sence @beyazsoy .. ( Ya da ben görmedim )

Survivor reklam dönüşü 22:59.