8 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 17.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 9 31.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 14 48.3%
  • A.Madrid - Beşiktaş Maçı (Star)

Oy: 8 27.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 6.9%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.4%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

arkadaşım neyle kıyaslıyosun ya evet o kadar izlenmiştir o zaman milli maçlardan bile çok izleniyordu ki o maçın en az 40 reytinglik olduğuda gerçek. reytingler doğru değil diyorum.vadi 30 dan aşağı almazdı

Fatmagül bu sezon bitiyor bildiginiz gibi ve Kanal D yerine sizce Cevdet Bey ve Ogullari dizisini koyar mi? Eger Kanal D bu hamleyi gerceklestirirse yine zirvede yer alir Kanal D...

ona bakarsan gs-juventus maçı 40 reyting almış ee türkiye brezilya maçından fazla mı izlenmiş çok mantıksızca konuşuyon

Fatmagül bu sezon bitiyor bildiginiz gibi ve Kanal D yerine sizce Cevdet Bey ve Ogullari dizisini koyar mi? Eger Kanal D bu hamleyi gerceklestirirse yine zirvede yer alir Kanal D...

başrolde kimlerin oynayacağına bağlı başrolde sağlam oyuncular varsa kanal d ninde katkısıyla zaten film otomatikman zirvede yer alır..

hadıya vadı ıstedıgı zaman alırmıs.. Bu yıl bı kere polatın kafasına sıktılar onda aldı 2 aydır polatın cocugunu bıle oldurduler tık yok

ona bakarsan gs-juventus maçı 40 reyting almış ee türkiye brezilya maçından fazla mı izlenmiş çok mantıksızca konuşuyon
ortada saçmalık yok yaşın ufak oldugundan ozamanları hatıramayabilirsin ben anlatayım
galatasaray maçının şöyle bir durumu vardı apo yakalanmış ve italyaya kaçmıştı ve italya vermiyordu. sokakta italyan malları yakılıyordu ve gs -juve maçı ertelendi diplomatik kriz çıktı juve güvenliğimiz telikede gelmiyoruz dedi. hükümet italyanlara koruma sözü verdi. juve hava alanında binlere polis korumasıyla geldi. millet olay çıkmasından korkuyorrdu. yani birezilya türkiye maçından daha önemli bir durumdu hem maçkolikler hem siyaset hem pkk olayı herşey iç içe girmişti

ee sımdıde kımse yok sokakta.. Insanlar nıye sogukta sokakta dursun takas..

biz evleniyoruz diye bi yarışma vardı 32 reyting almıştı
saçma bu reytingler saçma eski vadinin hiçbir bölümü 30 reytingin altında olamaz.ayrıca ben o günleri çok iyi hatırlıyorum gözüken o ki sen unutmuşsun

hadıya, vadı 2 hafta once yayınlanmadıgında gene zırvede olacaktı fakat tık yok.. Fatmagul son 15 bolumun en az 13unde zırvede olacak.

ooooo caner tülin fenomen
))))))) ikisinin katıldıgı sabah programı bile 9 reyting aldı.. ülke caner ve tülin evlenecek mi diye klitlendi anne ve bababn sor izlemeişler mi izlememişlermi diye
))))

show tvni program bölme hastalıgı ozamanda vardı. gce kararın verileceği bölümü bölmüşlerde sharede %90 lara falan çıkmıştı

onu geçecen işte o yarışma 32 reyting alabiliyosa vadinin o zaman en az 35 reyting alması lazım

onu geçecen işte o yarışma 32 reyting alabiliyosa vadinin o zaman en az 35 reyting alması lazım

neyi geçen.... ülke kilitlendi sabah katıldıkları program bile 9 reytng aldı polat beyaza katılsa 5 reyting alamıyor
)))))))

son annene hatta babana izlemişler mi izlememişler mi
)))

neyi geçen.... ülke kilitlendi sabah katıldıkları program bile 9 reytng aldı polat beyaza katılsa 5 reyting alamıyor
)))))))

son annene hatta babana izlemişler mi izlememişler mi
)))
vadiyi o dönem tüm ülke izliyodu 30 reytingi her türlü geçmiştir.ülkenin 1 numarasaydı hele çakır öldüğünde olanlar hala hafızalarda
bak bende biliyorum o programın çok fazla izlendiğini 19 yaşındayım çok net bi şekilde hatırlıyorum ama vadi 30 reytingi geçmiştir senin yaş kaç
hiç büyük biri gibi durmuyon o dönemleri biraz hatırlasan vadi nin reytingini konuşmazdık.hee bu arada vadinin tekrarlarının 12 reyting aldığını hatırlatırım

o yüzden mi beyaz tvye kadar düştü. vadinin efsane falan olduğu yok efsane dediğin para için ordan oraya gitmez.

beni yaşşımı yazdıklarımdan anlyabilirsin
)))) geçmişteki olayları ayrıntısıyla nasıl anlatıyorum günümüz çozuklarına
)))) neyse dedim ya caner ve tülüm kuşum aydına konuk oldugunda reytingler ortada adamlar hangi programa gitse reyting artışı oluyor. polatın show programlarına katıldıgında reytinfleri artırabiliyor mu
)))

bak 42 share almışlar düşün artık

biz evleniyoruz finalinin yüksek olması normal

TELE - BAROMETRE
23 ÞUBAT 2004 PAZARTESÝ
NO
PROGRAM ADÝ KANAL
RATING (%)
SHARE (%)
1
KINALI KAR [NET] KAND 15,10 32,90
2
EKMEK TEKNESI [NET] ATV 12,60 27,50
3
SHOW TV ANA HABER BULTENI SHOW 11,10 26,80
4
KURSUN YARASI [NET] ATV 10,90 24,00
5
KIM 500 MILYAR ISTER [NET] KAND 9,70 33,00
6
SABAH YILDIZLARI [NET] SHOW 8,70 42,40

o yüzden mi beyaz tvye kadar düştü. vadinin efsane falan olduğu yok efsane dediğin para için ordan oraya gitmez.

ya sen sus ya Allah rizasi icin sus hicbirsey bilmiyor kulaktan dolma konusuyorsun vadi nin sadece Eski bölümleri beyaz TV de oynuyor

Fatmagul'u izledim ve Kurtlat Vadisi Pusu'yu 2 reytingle geride birkamis.Tebrik ediyorum.

Bu arada aramizda bazilari vadi yi beyaz TV de yayinlaniyor saniyor ama beyaz TV de sadece tekrarlari yayinlaniyor.

Ben az önce yazdigim mesaj yüzünden ceza aldim ama bazilari sabahtan beri kiskirtici ve kücük düsürücü mesaj yaziyorlar acaba onlarda ceza yedilermi?