hahahha ayy kıyamam 40 yılın başı 10 reytinge oynayan bir dizin olmuş senin hatrın biraz daha müsade edelim ozaman

Nasıl ya 2 bölümü birleştirmiyorlar mı? 11 bölümse haftaya ya da ondan sonraki hafta orijinali bitmesi lazım.

Nasıl ya 2 bölümü birleştirmiyorlar mı? 11 bölümse haftaya ya da ondan sonraki hafta orijinali bitmesi lazım.

merak etme bizimkiler sündüre sündüre dizinin içine ederler yakında

bizde harika oyuncular var aslında ama memleket senaryo üretme kabızı yeni birşeyler ortaya çıkarma yok hep kullanılmış bayat konuları tekrar tekrar ısıtıp önümüze koyuyorlar

Dizi birebir gidiyor ama uzatma işlerini turk senaristler yapıyordur heralde?

evet bizim senaristlerimiz sıvayacak devam bölümlerde
inşallah fazla sıvamazlar

Dizi birebir gidiyor ama uzatma işlerini turk senaristler yapıyordur heralde?
Tamam işte ben de onu diyorum 4. ya da 5. bölümden itibaren tamamen Türk senaristler devr alacaklar İDK'da da aynısı olmuştu 16'ya kadar birebir gitti daha sonra senarist kendi devam ettirdi.

Senin Cansu Dere'yi çok beğendim bu sefer.

Belki 13 bölüm filan sürer
ocak ayından sonra kanallar yeni dizilerini sokuyor. Star belki yeni dizi sokar?

Belki 13 bölüm filan sürer
ocak ayından sonra kanallar yeni dizilerini sokuyor. Star belki yeni dizi sokar?

hiç ihtimal veriyormusun buna

akıl mantık alır şey değil reytingi yüksek olan bir dizi bulsun kanallar ve konu buraya kadar burda bitirelim desin bunu diyecek kanal yok ortalıkta
onun için bizde bir çok dizide konu biter ama dizi biten konunun üstüne uyduruk ıslak berbat hikayelerle 10 yıl fazla sürer

2şer bölüm gidiyor diyince sen, sandım ki orjinal bölüme göre dizi haftaya 7ve8i verecek
Doğru diyorsun MF yapım 5. Bölümden sonra SS'ye de aynı taktiği yaptılar
ss'den ders alsınlar bence ve 11 bölümü kesintisiz verip bitirsinler. Star'a yeni dizi yapsınlar

İhtimal vermiyorum @mrt-06 'in dediği olabilir 5.bölğmden sonra senarist değişebilir belki ama en fazla mayısa kadar sürebilir. 2.sezon filan cıkmaz. Cıksa da izlenmez. Bunu görür yapımcılar heralde:/

cansu dere benimde gelde bunu kıza anlat bir türlü benim olduğunu kabul ettiremedim kendisine

cansu ile tıfıl kız mükemmel oynuyorlar ikilinin yanyana geldiği sahnelerin ayrıca reytingi ölçülse o sahnelerde ibre 40 ları bulur
@xemrexxx nin menopozlu teyzesi vahide perçimin olduğu sahneler ise 2 reytinge düşürüyor diziyi.... ortalama anca 10 veya 11 olmuş bu yüzden

valla izleniyor mesela kırgın cicoşlar? artık konu çöpe döndü ( @denizz19 duymasın
) hala izleniyor demekki bizim seyirci farklı olan konuyu değilde alıştığı konuyu izliyor

Bu reytinglerle kesinlikle 2. sezona uzatırlar bence, bu dizi de bir nevi Küçük Gelin gibi. Mesela çocuk hastalansa onun dramını yapsalar en az 20 bölüm çıkarır, uyarlama bölümler bitince genelde diziler bozuyor ama kitlesini çabuk kaybetmiyor.

Sayenizde 11.bölümden sonra izlemicem, içimi darladınız laaan

tıfıl geline benzeyip devam ederse ben bırakırım zaten kim izlerse izlesin
)

BİÜ ilk 5 bölümden sonra heycanı kalmadı. @destere gibi ben de tvye göz ucuyla bakıyordum. Kırgın Çiçekleri hiç izlemiyorum. Hatta ilk sezon için ara vermiştim o dönem foruma sırf nasıl izliyorsunuz bu diziyi demek içşn tekrar online olmuştum
@denizz19'la sonraki tekra dönüşümde gerilim dolu anlar yaşamiştik
Dila Hanımı hiç izlemedim. Destere izliyordu onu, sadece destereyle laflıylıyorduk forumda o kadar. Sevdiği bir adam varmiş dizide onu anlatıp dururdu

Zaten ben @destere'ye dedim klişe sever diye sen üstüne alınma.
Sonuçta o kadar yerli olmasa da yabancı ortak dizimiz var, dizidaş sayılırız.

benim için üzülmde bir iki oyuncu vardı karakter oyuncusu onların hatrına devam ettim
dila hanımı hanımın çiftliğindeki ramazan kabak karakterlerini ornayan oyuncular olduğu için izledim
kırgın cicoşlara ise çöp olduğu halde güzel kızları yüzünden iki yıl tahammül ettim

bırakta iki yılda cansu hatrına izleyelim çokmu yani

Zaten ben @destere'ye dedim klişe sever diye sen üstüne alınma.
Sonuçta o kadar yerli olmasa da yabancı ortak dizimiz var, dizidaş sayılırız.
perran teyzeli dizileri hatırlattırma şimdi senin dizilerden her türlü daha iyidir bizim izlediklerimiz

Sen AGB kafasında kalmışsın artık biz TNS'ciler olarak oyuncuya göre değil senaryoya göre dizi izliyoruz.
@xemrexxx

Perran annemi katmasan küserler.
)

Sen AGB kafasında kalmışsın artık biz TNS'ciler olarak oyuncuya göre değil senaryoya göre dizi izliyoruz.
@xemrexxx

Perran annemi katmasan küserler.
)

konu ve oyuncular güzelse baştan sona diziyi izlemek büyük keyif verir

konu kötü oyuncular güzel yani iyi oyuncuysa
oyuncuların hatrına gittiği yere kadar izlersin mesela beroş hatrına köseme nasıl tahammül ettiğimi bir ben bir allah bilir
)
konuda oyuncularda berbatsa diziyi @Çiğdem- le @xemrexxx ye bırakır giderim

hahah sen nirgül yeşilçayı seviyordun yanlıs hatırlamıyorsam köseme geçti artık bakarsın