8 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
00.38 tatar ramazan bitti müthiş süper harika bi bölümdü be acayip kaliteli bir dizi yapım şirketi tmc harbi on numaraymış ya kalite çok iyi

aga gladio nasıl çaldı ya yanlışın olmasın aynısı mı çaldı

ay yapımdan önce memlekette TMC vardı kardeş
bütün reytingli işler tmc'den çıkardı

Beyaz "Show" yapıyor. :D

Benim artık bu oranlara inannasım gelmiyor bir kere sbt nin anlıklarıyla asıl reytinlgeri bile birbirine uymuyor bundan 1 sene öncesine kadar beyaz show ab de bile 1 .iken şuan ne kadar gerilerde kalıyor totalinden bahsetmiyorum bile + tns de artık bozuldu beyaz show orada dahada kötü almaya başladı...sadece beyaz değil kanald de ki güneşi beklerken hariç tüm yapımlar düşüşe geçti. onuda da düşürüceklerde yemiyor kanal d artık pes diyecek diye bence güneşi bekşerken dahada fazlasını hak ediyor da neyse ...tamam anlarım aşk-kayıp-çalıkuşu düşük ee eski diziler neden düşük intikam 1 sezonda bu kadar izleyiciyi hayatta kaybedemez ki konular daha güzel ilerlerken..neyse sözü uzatmayalım artık reytinglerdede güvenilirlk yok!!!

beyaz beğendiği her işi metherder hatırladığım avrupa yakası,my,afk falan da var kanal çalışmaz sadece :)

bu söylediğine sen inanıyormusun
televizyon köşe yazarları nasıl kendi grubunun yapımlarını metediyor beyazın yaptığıda işte bu

bu söylediğine sen inanıyormusun
televizyon köşe yazarları nasıl kendi grubunun yapımlarını metediyor beyazın yaptığıda işte bu
hiç sanmıyorum öyle bir şey olsa birileri tepkisini koyar programa gelmiyorum derdi beeyaz o konuda kimse ile sorun yaşamadı :)

Benim artık bu oranlara inannasım gelmiyor bir kere sbt nin anlıklarıyla asıl reytinlgeri bile birbirine uymuyor bundan 1 sene öncesine kadar beyaz show ab de bile 1 .iken şuan ne kadar gerilerde kalıyor totalinden bahsetmiyorum bile + tns de artık bozuldu beyaz show orada dahada kötü almaya başladı...sadece beyaz değil kanald de ki güneşi beklerken hariç tüm yapımlar düşüle geçti. tamam analrım aşk-kayıp-çalıkuşu düşük ee eski diziler neden düşük intikam 1 sezonda bu kadar izleyiciyi hayatta kaybedemez ki konlar daha güzel ilerlerken..neyse sözü uzatmayalım artık reytinglerdede güvenilirlk yok!!!
Tns geçen sene Kanal D'ye hak ettiği oranları veriyordu ama bu sene sbt'ye ayak uydurmaya başladı. Belki de gizliden birleştiler bilemeyiz. Dediklerinin hepsine katılıyorum. İlk sezon totalde 7 alan İntikam şimdi 3 alıyor. Merhamet, Yalan Dünya, Galip Derviş hepsi düşüşe geçti. İnsanlar bu dizilerden bu kadar mı sıkıldılar ki izlemeyi bıraktılar? Bana da inandırıcı gelmiyor..

Yarın Totalde de Ab de de medcezir fıtına gibi esmiş 1. olur karagül totalde 2.olur ab de 3 .olur huzur sokağı abde 2.olur yalan dünya yarın 2.5 reytingle totalde 20..sıralarda kendine yer bulmaya çalışırken ab de 3.40 alarak ilk 10 da yer alır ne diyelim artık ne wasfiye teyze nede zerrrin reyting vermiyormuş ki bana göre halen en güzel komedi dizilerinden birisi ama....sonuçlar böyle

Yarın Totalde de Ab de de medcezir fıtına gibi esmiş 1. olur karagül totalde 2.olur ab de 3 .olur huzur sokağı abde 2.olur yalan dünya yarın 2.5 reytingle totalde 20..sıralarda kendine yer bulmaya çalışırken ab de 3.40 alarak ilk 10 da yer alır ne diyelim artık ne wasfiye teyze nede zerrrin reyting vermiyormuş ki bana göre halen en güzel komedi dizilerinden birisi ama....sonuçlar böyle
zerrin in reyting vermediği bir sistem zaten bozuk bir sistemdir :)

00.38 tatar ramazan bitti müthiş süper harika bi bölümdü be acayip kaliteli bir dizi yapım şirketi tmc harbi on numaraymış ya kalite çok iyi

aga gladio nasıl çaldı ya yanlışın olmasın aynısı mı çaldı
Evet aga aynısı sın sahnede rüstem dosyalara mı ne bakıyordu o zaman çaldı sonra bakarsın :D

Tns geçen sene Kanal D'ye hak ettiği oranları veriyordu ama bu sene sbt'ye ayak uydurmaya başladı. Belki de gizliden birleştiler bilemeyiz. Dediklerinin hepsine katılıyorum. İlk sezon totalde 7 alan İntikam şimdi 3 alıyor. Merhamet, Yalan Dünya, Galip Derviş hepsi düşüşe geçti. İnsanlar bu dizilerden bu kadar mı sıkıldılar ki izlemeyi bıraktılar? Bana da inandırıcı gelmiyor..

kanal D bir komploya kurban gidiyor gibi gözüküyor bu kadardaaa olmaz yani yeni diizlerden birşey beklemezdim ama eskileride battı bir zamanalr fatmagülun suçu ne ile 20 reytinglere çıkan kanal sanki bu kanal değil..aşkı memnunun finaliyle ekranlardaki reyting rekorlarını kıran kanald değil belkide aşkı memnu veya fatmagülün suçuna de şimdi yayınlansa reyting şirketlerinin azizliğine uğrayıp alacakları oran 6-7 en fazla civarı olurdu totalde ise dip yaaprlardı 4-5 arası gelip giderlerdi....

ay yapımdan önce memlekette TMC vardı kardeş
bütün reytingli işler tmc'den çıkardı
biliyorum zaten çok kaliteli bi şirket açık ve net belli yani tatara büyük emek veriyolar acayip kaliteli oyuncular falan süper ya dizi 3 reyting zor alıyo yapılanlara bak resmen ayakta alkışlıyorum tmc favorilerimdendir artık helal olsun tatar 7-8 falan alsa varya neler yaparlardı düşünemiyorum

Bu arada huzur sokağı patlamış buhafta iyi gitmiş abartı buldum orası ayrı,dila hanım hak ediyor bu reytingleri ama tns de daha düşük çıkıyor genelde show,karagül iyi gitmiş anlıklarda fakat fox hep düşük tns de buda bir haksızlık gel sen bütün anlıkalrda 1. ol reytingler açıklansın tns de 1.medcezir oyuncularında tepkisini çekiyordur fakat ses çıkaramıyorlar....meecburr ne yapsınlar

ter.png
düşüşün nedeni belli oldu @mrt-06 @EveN @Forumdash :) pompy mode on :A

Ekli dosyalar

• ter.png
    ter.png
    93.8 KB · Hit: 809
Reklam verme saatleri önemliymiş Beyaz Show 01:11 de reklama girdi, önemi ne acaba?

bahaneler bulunmuş iyi avutun kendinizi :F:F

huzur sokağı bu hafta çok iyiydi...
böyle bölümler devam ederse küllerinden doğaacak gibi...
bir kaç haftaya bölüm süresi de biraz uzar... tatara yol göründü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...