Evet olabilir ben orayı tam anlamadım.
irfan şahin etkisiSosyal medya AB mi Beyaz öyle bişeyler geveledi
Televizyon Kuşu'nu o adamla karşılaştırmak hakarettir.Reyting Kurdu gibisin. Karagül'dü o.
Televizyon Kuşu'nu o adamla karşılaştırmak hakarettir.
Ne biliyim o kadar geç bittiğini unutmuşum.
Bak demedi deme şu GGK uğursuzluğunu Karagül'e şey ettirecek Nagehan'da UB'ye mrt-06 dedi dersin.Aslında o anlığın 5 dakikası GGK ama katkısı olmamıştır.
Zaten Beyaz şov hep öyleydi....arkadaş kanal d ye yazık ya neler yapıyo böyle beyaz showda 15 dk dır kayıpı övüyolar reklamını yapıyolar yeter la yeter bu ne
Gerçi kanala Hakan Kakız çıkmış bi şey olmamış kanalada şimdi bi şey olmaz herhalde zaar yinede şüpheliyim.
aga beyazı seviyorum çok komik ama fazla yalakalık yapıyo ya kayıpı bir övüyo bir övüyoZaten Beyaz şov hep öyleydi....
arkadaş kanal d ye yazık ya neler yapıyo böyle beyaz showda 15 dk dır kayıpı övüyolar reklamını yapıyolar yeter la yeter bu ne
Hep öyle yapıyor zaten kendi kanalındakileri övüp duruyor bu adamı bu yüzden sevmiom.aga beyazı seviyorum çok komik ama fazla yalakalık yapıyo ya kayıpı bir övüyo bir övüyo
Gerçi kanala Hakan Kakız çıkmış bi şey olmamış kanalada şimdi bi şey olmaz herhalde zaar yinede şüpheliyim.
Demin ki anlığa şükret demiştim.