Hep öyle yapıyor zaten kendi kanalındakileri övüp duruyor bu adamı bu yüzden sevmiom.
Hep öyle yapıyor zaten kendi kanalındakileri övüp duruyor bu adamı bu yüzden sevmiom.
ben yine de severim beyazı ama böyle şeyler yapmasaHep öyle yapıyor zaten kendi kanalındakileri övüp duruyor bu adamı bu yüzden sevmiom.
Bence bu şeyler hep İrfan'ın başının altından çıkıyor.ben yine de severim beyazı ama böyle şeyler yapmasa
lannnn orayı kaçırdım harbi çaldı mı gladio nasıl lan
18 yıldır izleniyor panpaBen de özledim varken beyaz show mu izlenir güzel kardeşlerim?
aga o da hiç güldürmüyo ya acayip sıkılıyorum beyaz hiç yoktan güldürüyo hepsini geçtim tatar ramazan varken onlar izlenir mi aga yaBen de özledim varken beyaz show mu izlenir güzel kardeşlerim?
aga o da hiç güldürmüyo ya acayip sıkılıyorum beyaz hiç yoktan güldürüyo hepsini geçtim tatar ramazan varken onlar izlenir mi aga ya
bu anlık videolar çok iyiydi
aga gladio nasıl çaldı ya yanlışın olmasın aynısı mı çaldıTatar Ramazan bitti çok ama çok güzel bir bölümdü
18 yıldır izleniyor panpa
beyaz beğendiği her işi metherder hatırladığım avrupa yakası,my,afk falan da var kanal çalışmaz sadece15 yıl bende izlemişimdir ama 2yıldır sarmıyor artık sıkılıyorum izlerken
birde kanalD'nin düşen reytinglerini toplama misyonu edinmesine kızıyorum beyazın
çünkü birşeye yaramıyor buakşam ki kayıpı metetmesi hiçbir işe yaramayacak