8 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Müzede Bir Gece (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
bezemez kimseyi abartmayın sadece yarm saatlik kısmı üst sırada oda sanırım kim kazandı final kısmıdır. yoksa programi kimse izlemış :))))
tüm programı toplasanız 3 reytingi zor almış

:d BEYAZSOY ab de yalan dünyanın reytinglerini düsürmüs yanlısmıyız :)

yalan dünya dahada düserse zirve neden olmasın programlar az bölünmüs star yonetimi 5 e bölmeliydi performans final die ozaman ilk ikide olurdu

süper yani nedim mütis

trt maçlari devre devre bölüo sorun yok benzemez kimse sana 3e bölünüo sorun :D

bezemez kimseyi abartmayın sadece yarm saatlik kısmı üst sırada oda sanırım kim kazandı final kısmıdır. yoksa programi kimse izlememış :))))
tüm programı toplasanız 3 reytingi zor almış
ama star için büyük başarı o ayrı mesele

Haklısın programın asıl kısmını 23.00'dan sonrası olarak almışlar ve yüksek reytingli kısım orası.:D 23.00-23.45 arası:D

Başka bir kanal programını bölünce kimse birşey demiyor ama Star TV bölünce herkes ortaya çıkıyor , yapmayın arkadaşlar :)

ab de bölünmüs parçaların hepsi yüksek almıs ama :)))))

Evet ben de üstteki uzuuun yorumumda belirttiğim gibi program bölünmeseydi a/b grubunda 4 küsür reyting alıp iyi sırada olacaktı zaten. Niye "3"e bölmüşler anlamadım.:D Program total'de kötü gitmiş o ayrı konu.:D

:d BEYAZSOY ab de yalan dünyanın reytinglerini düsürmüs yanlısmıyız :)

yalan dünya dahada düserse zirve neden olmasın programlar az bölünmüs star yonetimi 5 e bölmeliydi performans final die ozaman ilk ikide olurdu

süper yani nedim mütis

trt maçlari devre devre bölüo sorun yok benzemez kimse sana 3e bölünüo sorun :D

kreys bölmesine karşı değilim istediği kadar bolsun de sadece eleme kısmına bakarak program çok izlendi denmesine karşıyım . zaten eleme kısmı dizilerin son kısmına yani reklama denk gelmiş izlenmesi normal .benzemez yokken sinema vardı yalan dünya ondan pek etkilenmemiştir bezemezden çok az etkilenmıştır
benzemez etkilediyse beyaz showu ve eve düşen yıldırımi etkilemiştir.

Son düzenleme:
Evet ben de üstteki uzuuun yorumumda belirttiğim gibi program bölünmeseydi a/b grubunda 4 küsür reyting alıp iyi sırada olacaktı zaten. Niye "3"e bölmüşler anlamadım.:D Program total'de kötü gitmiş o ayrı konu.:D

totalde yalan dünyayi geçmis :) helal olsun

ab de süper sonuclar almus helal olsun :)

Yalan Dünyanın dünkü bölümü pek iyi değildi.Benzemez Kimse Sana daha komikti ve daha ilgi çekiciydi.Seyfi Dursunoğlu kırdı geçirdi :)

totalde yalan dünyayi geçmis :) helal olsun

ab de süper sonuclar almus helal olsun :)

İşte buna karşıyım ben de beyazsoy'un dediği gibi.

Total'de Yalan Dünya'yı geçen kısmı 23.00-23.45 arası kısım.

Yalan Dünya'yı geçmiş dersek yanlış değerlendirmiş oluruz. Çünkü asıl kısımlar aşağılarda kalmış.

benzemez kimse sana programı 3 e bölerek reyting avı yapmış

Unutma Beni ve Deniz Yıldızı bu zorlu günde süper gitmişLer

Yalan Dünya'yı izlemedim sıktı, bi yarım saat Benzemez Kimse Sana'yı izledim güzel program olmuş reytingleri müthiş. Deniz yine düşmüş [X(]
Dinle Sevgili'de şuan için kötü gidiyo ama baya geç başlıyo ya Deniz Sezona girsinde Dinle Sevgili 19.15 de başlıyacak o zaman 4 lerde reyting alıcaktır.

Yalan Dünya'yı izlemedim sıktı, bi yarım saat Benzemez Kimse Sana'yı izledim güzel program olmuş reytingleri müthiş. Deniz yine düşmüş [X(]
Dinle Sevgili'de şuan için kötü gidiyo ama baya geç başlıyo ya Deniz Sezona girsinde Dinle Sevgili 19.15 de başlıyacak o zaman 4 lerde reyting alıcaktır.

evet sana katılıyorum. deniz yıldızı sezon finaline girdiği zaman dinle sevgili 19.15 alınacaktır ve en az %4,00 alır :D

Adini Feriha Koydum ve Benzemez Kimse Sana çok basarili gitmisler..

Eve Düsen Yildirim maç nedeniyle A/B grubunda düsmüs, çok normal bence..

yalan dünyanın düşüşü yayla alakalı değil dizi bekleneni veremiyor. doğal olarak millet dışarda. dizi çok geç başlamasına rağmen bu rayting kaybı var. hele dün gülse yılmaz erdoğanin espirisini çalmış. vizyon teleledeki kıçındaki saçı başa ekiyorsun kıvırcık çıkıyorusun espirisini topuktan dudağa doku alıyorsun ama nasır yapıyor olarak değiştirmış. millet yavaş yavaş sıkıldı yalan dünyadan
aynen bende sıkıldım espirileri bozuldu :(