Gelecek haftalar için 'Benzemez Kimse Sana' AB grubu için zirve adayı bence
Eve düşen Yıldırım Çarşambaya alınmış
ooo benzemez kimse sana'ya bak be total - 4.5 , ab - 5.8 reyting almis.haluk bu oranlari gordukten sonra napicak cok merak ediyorum bence ab'de zirveyi alabilir , gelecek haftalarda.
Bu dizi için çok kötü olur pt1'de başarılı gitmez diye düşünüyorum yada Show TV diziyi çoktan gözden çıkardıEve düşen Yıldırım Çarşambaya alınmış
Sanmıyorum. Ben yazla alakası olduğunu düşünüyorum. Bu arada yine Azerice konuştun ve Türkçede Yaz olan kelimenin azericesini Yay dedin. Yine Azeri olduğunu düşünmedim değil
- - - Ekleme - - -
Sonuçlar şaşırtıcı ve sürprizlerle dolu. Öncelikle beni şaşırtan sıralamada Yalan Dünyayı geçemeyen Benzemez Kimse Sana`nın totalde ondan daha fazla reyting alması. Tabii bunda programın 3 hisseye bölünmesinin de rolü var. Kısacası Benzemez Kimse Sana Tebrikler. Starı Cuma akşamı uçurtmuşsun
Yalan Dünya AB`de 4 reyting düşmüş. Totalde de düşüş var. Yaza bağlıyorum bu düşüşü. Sezon Finali yapacak zaten
Adını Feriha Koydum totalde 2 reyting birden düşmüş. Ama hem Starın programı hem yaz gelişi Yalan Dünyanı AB`de zirveden indirmiş Ferihanı AB`de birinci yapmış.
Hayat Devam Ediyor AB`de fena düşerek 3 reytingi görmüş
yazi yanlıslikla yay yapmışım cep telefonun azizliği t9 klavyeler işte )) yalan dünyanın düşüşü yazla alakalı değil yalan dünya ya yaz geldi de feriha kışta mi hâlâ ))) bir dizi yazdan dolayı 1-2 puan düşer 13 görmüş dizi 6 lara düştü. üstelik dizi 21:20 gibi başlatıyorlar yazdan etkilenmesin diye feriha 20:30 da başlıyor yani hava kararmadan ferihanin daha çok etkilenmesi lazım