8 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Müzede Bir Gece (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Yalan Dünya şimdiden sıkmaya başlamış. Keşke biraz daha erken sezon finali yapıp sezonu da erken açsalardı.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]12[/TD]
[TD]HAYAT DEVAM EDİYOR[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:50:30[/TD]
[TD]23:16:11[/TD]
[TD]01:35:10[/TD]
[TD]3,20[/TD]
[TD]9,64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

mahsum ab de iyice düstü bukadar düsecegini beklemiordum

starın programı çok iyi başlamış

edy düşmüş sebebide senaryo sıkmaya başladı bence

OOO Benzemez Kimse Sana'ya bak be total - 4.5 , ab - 5.8 reyting almis.Haluk bu oranlari gordukten sonra napicak cok merak ediyorum bence ab'de zirveyi alabilir , gelecek haftalarda.

benzemez kimse utanmasa programı ona bölecek :))) kötü yapım fazla uzamaz . ama star için başarı sayılır :)))) yazın bakılır........ yalan dünya fena patlamış ab de 13 reytingten 6 ya düşmüş. milleti aptal yerine koyup diziyi ertelemeler kötü espiriler senaryonun avrupa yakasının ötesine gidemiyisi . birde millet oyuncuları diziden çok reklamda görüyor:))) buda diziyi bitirdi.beklenen durum. hayat devam ediyor abde fena çuvallamış. senaryonun bertat olduğunu 2 aydır diyorum obzg gibi diziyi batırdilar. seneye devam eder anca

Benzemez kimse sana dahada artacak h.d.e harbi bitmis ab de ab bukadar küsen bir dizi durumu vahim

Sanmıyorum. Ben yazla alakası olduğunu düşünüyorum. Bu arada yine Azerice konuştun ve Türkçede Yaz olan kelimenin azericesini Yay dedin. Yine Azeri olduğunu düşünmedim değil :D

- - - Ekleme - - -

Sonuçlar şaşırtıcı ve sürprizlerle dolu. Öncelikle beni şaşırtan sıralamada Yalan Dünyayı geçemeyen Benzemez Kimse Sana`nın totalde ondan daha fazla reyting alması. Tabii bunda programın 3 hisseye bölünmesinin de rolü var. Kısacası Benzemez Kimse Sana Tebrikler. Starı Cuma akşamı uçurtmuşsun
Yalan Dünya AB`de 4 reyting düşmüş. Totalde de düşüş var. Yaza bağlıyorum bu düşüşü. Sezon Finali yapacak zaten
Adını Feriha Koydum totalde 2 reyting birden düşmüş. Ama hem Starın programı hem yaz gelişi Yalan Dünyanı AB`de zirveden indirmiş Ferihanı AB`de birinci yapmış.
Hayat Devam Ediyor AB`de fena düşerek 3 reytingi görmüş

yazi yanlıslikla yay yapmışım cep telefonun azizliği t9 klavyeler işte :))) yalan dünyanın düşüşü yazla alakalı değil yalan dünya ya yaz geldi de feriha kışta mi hâlâ :)))) bir dizi yazdan dolayı 1-2 puan düşer 13 görmüş dizi 6 lara düştü. üstelik dizi 21:20 gibi başlatıyorlar yazdan etkilenmesin diye feriha 20:30 da başlıyor yani hava kararmadan ferihanin daha çok etkilenmesi lazım

Dün akşam oturdum, başından sonuna kadar Benzemez Kimse Sana'yı izledim değerlendirmek açısından. Pek beğendiğimi söyleyemem ve haftaya izleyebileceğimi sanmıyorum. Ama programın "yardım amaçlı" olması beni sevindirdi.

Öncelikle BKS tam 3'e bölündüğü için Star'ı kınayarak başlamak istiyorum. Zaten program bölünmese de a/b'de yaklaşık 4 reyting alıp iyi bir sırada olacakmış.
Star, haftaya programı bölmemeli ve sözde değil "özde" kaliteli olmaya başlamalı artık.(Böleceksen de ikiye böl bari be kardeşim.:D
(ve endgame'den cevap gelir: 2 veya 3 farketmez programların bölünmesine karşıyız!:D)

Hayat Devam Ediyor ve Yalan Dünya fena sarsılmış ama Feriha sapasağlam duruyor yerinde.:)

Eve Düşen Yıldırım total'de hala iyi gidiyor.

1 Erkek 1 Kadın total'de çok kötü olmasına rağmen a/b'de 3 reytingle 15.olarak beni sevindirdi.:)

Bu yorumumu okumak için sabır gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkürler!:)

Son düzenleme:
yazi yanlıslikla yay yapmışım cep telefonun azizliği t9 klavyeler işte :))) yalan dünyanın düşüşü yazla alakalı değil yalan dünya ya yaz geldi de feriha kışta mi hâlâ :)))) bir dizi yazdan dolayı 1-2 puan düşer 13 görmüş dizi 6 lara düştü. üstelik dizi 21:20 gibi başlatıyorlar yazdan etkilenmesin diye feriha 20:30 da başlıyor yani hava kararmadan ferihanin daha çok etkilenmesi lazım

ferihaya da yaz geldi dogru söylüon aga

bezemez kimseyi abartmayın sadece yarm saatlik kısmı üst sırada oda sanırım kim kazandı final kısmıdır. yoksa programi kimse izlememış :))))
tüm programı toplasanız 3 reytingi zor almış
ama star için büyük başarı o ayrı mesele

Son düzenleme: