8 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Müzede Bir Gece (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Yalan Dünya bozdu ya :)
Öle böle bomzadı bi bozdu önünü alamadık :)
Çok bozdu ya :)

TRT 1'in yeni programı Saha Dışı kötü gitmiş, dün biraz baktım, çok beğenmemiştim...

Total
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]47[/TD]
[TD] SAHA DIŞI[/TD]
[TD] TRT 1[/TD]
[TD] 21:02:56[/TD]
[TD] 21:33:34[/TD]
[TD] 00:25:52[/TD]
[TD] 1,60[/TD]
[TD] 4,54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
AB

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]45
[/TD]
[TD] SAHA DIŞI[/TD]
[TD] TRT 1[/TD]
[TD] 21:02:56[/TD]
[TD] 21:33:34[/TD]
[TD] 00:25:52[/TD]
[TD] 1,44[/TD]
[TD] 4,38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yuhh reytinglere bak herkes şok yaşamış yalan dünya nın hali çok kötü gözülüyo feriha final yapacak reytinge bak hayat ab de adeta çökmüş tabi bunları yazın gelmesi ve euro 2008 e bağlayabiliriz.

Bu Cuma ratinglerde önemli bir düşüş var. Benzemez Kimse Sana listeyi önemli bir şekilde değiştirmiş. Star arada birde olsa stratejiyi sanırım iyi uygulamış. Programı izlemedim ama ratinglere bakarak yorumlarsak beğenildiği ortada. Yaz için ideal bir program olabilir fakat programın ratinglerinin düşeceği belli. Yazın ratinglerde önemli bir düşüş gösteriliyor.

Listede Yalan Dünya en uygun yere geçmiş. Sıkıcı ve komedisi olmayan seyirciyi arka fondan gelen gülme efektleriyle kandıran bu dizinin yeri bundan da aşağıdır fakat geçen haftakine göre ratinglerde daha iyi yerde.:smile:

Adını Feriha Koydum ratinglerinde düşmesine rağmen iki grupta da zirvede. Dizinin benim gibi kilit izleyicileri var. Umarız finale kadar hep böyle devam eder.

Eve Düşen Yıldırım ise bir haftalık aranın ardından her iki gruptada düşmüş. Umarız dizi yeni gününde ve yeni saatinde toparlanarak uygun bir şekilde sezon finaline girer.

Hayat Devam Ediyor ise iki gruptada atvnin genel ortalamasına göre iyi giderek kanalını sevindirmeyi başarmış. Her ne kadar ratingleri düşsede oranları diziyi yeni sezona götürülebilecek yeterlilikte.

"Benzemez Kimse Sana"nın reytinglerini sürelerine göre birleştirdim.

TOTAL: 3,20 reyting
A/B: 4,75 reyting

sonucu çıktı.:)

kanal d dizileri öyle en iyi falan değil karşılarına düzgün program koyunca eriyorlar
uek karşısına survivor geldi reyting yarı
yalan dünya maç ve bks direnemedi
arka sokaklar acun un programı karşısında 10 share azaldı
keşanlı ali saati değişti diye bitti gitti

- - - Ekleme - - -

kanal d dizileri öyle en iyi falan değil karşılarına düzgün program koyunca eriyorlar

- - - Ekleme - - -

aga kanallar uyandi bilbordlara asiyolar artık afişleri boy boy star facebook sayfasında bnzemez kimse sana nişantaji etiler falan hep asmıs bilbordlar

kanald yıkılmaz ama sarsıntı yasicak sagsan soltan

atv işi bilmio bak yeni dizisi 36 29 olmus

aga kanallar uyandi bilbordlara asiyolar artık afişleri boy boy star facebook sayfasında bnzemez kimse sana nişantaji etiler falan hep asmıs bilbordlar

kanald yıkılmaz ama sarsıntı yasicak sagsan soltan

atv işi bilmio bak yeni dizisi 36 29 olmus

o dizi değil şov programı :D