Sıkın değil miydi osikin dişinizio deyimi duymadim deme
Sıkın değil miydi osikin dişinizio deyimi duymadim deme
Sen ı harflerini i diye yazdınBen ne yazdim? sanki
şimdi baktim da deyimden sonra hep i ile yazmişimSen ı harflerini i diye yazdın
Düzenledin mişimdi baktim da deyimden sonra hep i ile yazmişim
Hayir niye düzenleyeyimDüzenledin mi
Ne fesatlığı açık açık şey yapın yazmışsın yanlış anlama değil yani bu gerçek anlamı oHayir niye düzenleyeyimO sizin fesatliğiniz
"de get"- outNe fesatlığı açık açık şey yapın yazmışsın yanlış anlama değil yani bu gerçek anlamı o
Olabilir, gündüz kuşağınız güçlenirAdı Zehra'dan umudu kestim Ocak ilk haftası boşlukta başlasın diyordum Mart olacak nerdeyse.Kırgın Çiçekler'i günlük dizi yapma planım var.
2 haftaya tarihimiz belli olcak nasilsa az daha sikin dişinizi
Ne yapalım dişimizi
Tam da senden beklediğim açıklamayazım hatası olduğu açıkça belli @Forumdash a bu konuda fazla yüklenmemek lazım
zaten böyle bir eylemi gerçekleştirmek imkansız insanın anatomik yapısına ters bir durumvücudu 360 derece kıvırıp bamyayı dişe değdirmek hiç bir şartta mümkün değildir
Bilimsel açıklama da geldiğine göre @eskici artık o fantaziyi, eyleme dönüştürmeyazım hatası olduğu açıkça belli @Forumdash a bu konuda fazla yüklenmemek lazım
zaten böyle bir eylemi gerçekleştirmek imkansız insanın anatomik yapısına ters bir durumvücudu 360 derece kıvırıp bamyayı dişe değdirmek hiç bir şartta mümkün değildir
Düşünmüş bide tövbe tövbeTam da senden beklediğim açıklamaama ben de düşündüm biraz yapmaya kalksak yapabilir miyiz diye ama olmaz
Sen yazınca sorun olmuyor da ben düşününce mi sorun oluyor
Yanliş yazılır ama yanliş düşünceler düşünülmemeliSen yazınca sorun olmuyor da ben düşününce mi sorun oluyor
@destere gibi düşündüm ben de fazlası yok olabilir mi acaba dedim sonra yok olmaz dedim kapattımYanliş yazılır ama yanliş düşünceler düşünülmemeli
Sakın bi daha açma@destere gibi düşündüm ben de fazlası yok olabilir mi acaba dedim sonra yok olmaz dedim kapattım
Ben açmam ama sen böyle şeyler yazarsan illa ki açılırSakın bi daha açma
Zapturapt altına mı alalım seniBen açmam ama sen böyle şeyler yazarsan illa ki açılır
O nedir tam olarakZapturapt altına mı alalım seni
Öyle bişey oldugu zaman sik dişini demek gibi bişey. Yada sikarlar dişini gibiO nedir tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?