Sıkın değil miydi osikin dişinizio deyimi duymadim deme
![]()
Sıkın değil miydi osikin dişinizio deyimi duymadim deme
![]()
Sen ı harflerini i diye yazdınBen ne yazdim? sanki![]()
şimdi baktim da deyimden sonra hep i ile yazmişimSen ı harflerini i diye yazdın![]()
Düzenledin mişimdi baktim da deyimden sonra hep i ile yazmişim![]()
Hayir niye düzenleyeyimDüzenledin mi![]()
Ne fesatlığı açık açık şey yapın yazmışsın yanlış anlama değil yani bu gerçek anlamı oHayir niye düzenleyeyimO sizin fesatliğiniz
![]()
"de get"- outNe fesatlığı açık açık şey yapın yazmışsın yanlış anlama değil yani bu gerçek anlamı o![]()
![]()
Olabilir, gündüz kuşağınız güçlenirAdı Zehra'dan umudu kestim Ocak ilk haftası boşlukta başlasın diyordum Mart olacak nerdeyse.Kırgın Çiçekler'i günlük dizi yapma planım var.
![]()
2 haftaya tarihimiz belli olcak nasilsa az daha sikin dişinizi![]()
Ne yapalım dişimizi![]()
![]()
Tam da senden beklediğim açıklamayazım hatası olduğu açıkça belli @Forumdash a bu konuda fazla yüklenmemek lazım
zaten böyle bir eylemi gerçekleştirmek imkansız insanın anatomik yapısına ters bir durumvücudu 360 derece kıvırıp bamyayı dişe değdirmek hiç bir şartta mümkün değildir
![]()
Bilimsel açıklama da geldiğine göre @eskici artık o fantaziyi, eyleme dönüştürmeyazım hatası olduğu açıkça belli @Forumdash a bu konuda fazla yüklenmemek lazım
zaten böyle bir eylemi gerçekleştirmek imkansız insanın anatomik yapısına ters bir durumvücudu 360 derece kıvırıp bamyayı dişe değdirmek hiç bir şartta mümkün değildir
![]()
Düşünmüş bide tövbe tövbeTam da senden beklediğim açıklamaama ben de düşündüm biraz yapmaya kalksak yapabilir miyiz diye ama olmaz
![]()
![]()
Sen yazınca sorun olmuyor da ben düşününce mi sorun oluyor
Yanliş yazılır ama yanliş düşünceler düşünülmemeliSen yazınca sorun olmuyor da ben düşününce mi sorun oluyor![]()
![]()
@destere gibi düşündüm ben de fazlası yok olabilir mi acaba dedim sonra yok olmaz dedim kapattımYanliş yazılır ama yanliş düşünceler düşünülmemeli![]()
Sakın bi daha açma@destere gibi düşündüm ben de fazlası yok olabilir mi acaba dedim sonra yok olmaz dedim kapattım![]()
Ben açmam ama sen böyle şeyler yazarsan illa ki açılırSakın bi daha açma![]()
Zapturapt altına mı alalım seniBen açmam ama sen böyle şeyler yazarsan illa ki açılır![]()
O nedir tam olarakZapturapt altına mı alalım seni![]()
Öyle bişey oldugu zaman sik dişini demek gibi bişey. Yada sikarlar dişini gibiO nedir tam olarak![]()