Aaa sende geçen haftayı izlemedin demekArrow +10000 katılıyorum. Flash için bildirim gelmiştirŞimdi lucifer izlicem. Arrow'u belki yarına atarım 2 bölüm arrow izlerim
Aaa sende geçen haftayı izlemedin demekArrow +10000 katılıyorum. Flash için bildirim gelmiştirŞimdi lucifer izlicem. Arrow'u belki yarına atarım 2 bölüm arrow izlerim
Yarın akşam izlicemAaa sende geçen haftayı izlemedin demekYarın izleyelimde Cuma günü 2 Arrow çıkmasın başımızaBu sezon bitsede kurtulsak çünkü final yapmadan bırakamam bu diziyi
biz çıkalım sayfadan @Forumdash la @eskici rahatça şey yapsın burdaHhahaha Aaa şu konuşmalara bak @S.G.A.T.Ne yapıyorsun geceleri gizli gizli içkimi dağıtıyorsun bunlara1 tane Şarhoş yetiyordu foruma başka çıkarma Sgat
Hhaha Aaa doğru hep bu erotik sohbetleri @eskici @Forumdash yapıyor sen demesen bu aklıma gelmicektibiz çıkalım sayfadan @Forumdash la @eskici rahatça şey yapsın burda
hem sen niye benide katıyorsun olaya ben tamamen konuya sonradan dahil olan üçüncü bir şahsımben geldiğimde konunun zaten içine etmişlerdi
Yaaa @destere bile akladı... Sen hala bunlar diyip beni katıyorsunHhaha Aaa doğru hep bu erotik sohbetleri @eskici @Forumdash yapıyor sen demesen bu aklıma gelmicekti
Kimseye inancım kalmadı zaten
Onun yuzunden
Ben tatlı trip atıyorum
biz çıkalım sayfadan @Forumdash la @eskici rahatça şey yapsın burda
hem sen niye benide katıyorsun olaya ben tamamen konuya sonradan dahil olan üçüncü bir şahsımben geldiğimde konunun zaten içine etmişlerdi
Hemen ortalığı karıştırmayın be bir şey yaptığımız yokHhaha Aaa doğru hep bu erotik sohbetleri @eskici @Forumdash yapıyor sen demesen bu aklıma gelmicekti
Ben ne yaptım sana ya sen kendin değişik konuşuyorsun ben de anlamak için soruyorum sonra konu fesatlar yüzünden buralara geliyor
kız duygulandık bir zamanlar sadık cariyemiz olan burcu biricik şimdi kaliteli işlerde başrol oluyorParavlacıda çıkabilir zaten adını kimliğinide saklıyor @xemrexxx dediği gibi
Bu seferde döndük Forumdasha
Kanal D'de olmayınca böyle YARIM kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?