Çok karışık konuşuyorsun az önce bir kayboldun kafayı çekip öyle mi geldin yoksaÖyle bişey oldugu zaman sik dişini demek gibi bişey. Yada sikarlar dişini gibi![]()
Çok karışık konuşuyorsun az önce bir kayboldun kafayı çekip öyle mi geldin yoksaÖyle bişey oldugu zaman sik dişini demek gibi bişey. Yada sikarlar dişini gibi![]()
2 haftaya tarihimiz belli olcak nasilsa az daha sikin dişinizi![]()
Ne yapalım dişimizi![]()
![]()
sikin dişinizio deyimi duymadim deme
![]()
Sıkın değil miydi o![]()
![]()
Hhahaha Aaa şu konuşmalara bak @S.G.A.T.yazım hatası olduğu açıkça belli @Forumdash a bu konuda fazla yüklenmemek lazım
zaten böyle bir eylemi gerçekleştirmek imkansız insanın anatomik yapısına ters bir durumvücudu 360 derece kıvırıp bamyayı dişe değdirmek hiç bir şartta mümkün değildir
![]()
Neden ifşa ediyorsun biziHhahaha Aaa şu konuşmalara bak @S.G.A.T.Ne yapıyorsun geceleri gizli gizli içkimi dağıtıyorsun bunlara
1 tane Şarhoş yetiyordu foruma başka çıkarma Sgat
![]()
Hhahah Aaa o değil olur hata ama @Forumdash ne yazdığınıdamı görmüyor
Yanlış yazıyor uyarıyorum yine aynısını yazıyor ona şaşırdım en çokHhahah Aaa o değil olur hata ama @Forumdash ne yazdığınıdamı görmüyor
Bu aralar bana gülenlerin başına geliyor klavye hatalarıma gülüyordu kendisi benim 3 katım pot kırmış . Benimkiler masumdu en azından![]()
![]()
![]()
Siz hepiniz, siz topyekün, siz tillahınız, FESATSINIZ!!!!Hhahah Aaa o değil olur hata ama @Forumdash ne yazdığınıdamı görmüyor
Bu aralar bana gülenlerin başına geliyor klavye hatalarıma gülüyordu kendisi benim 3 katım pot kırmış . Benimkiler masumdu en azından![]()
![]()
![]()
Uyarmasan uzamayacaktıYanlış yazıyor uyarıyorum yine aynısını yazıyor ona şaşırdım en çok![]()
![]()
Ben uzatmayacaktım ama sen o deyimi bilmiyorum deme diyince acaba gerçekten öyle bir deyim mi var diye düşündüm hatta internetten baktım bileSiz hepiniz, siz topyekün, siz tillahınız, FESATSINIZ!!!!Gelmiş bide uzatmaları oynatıyor
Uyarmasan uzamayacaktıAl ı koyuyorum noldu
![]()
Sen ne kadar "düşünceli" birisinBen uzatmayacaktım ama sen o deyimi bilmiyorum deme diyince acaba gerçekten öyle bir deyim mi var diye düşündüm hatta internetten baktım bile![]()
![]()
Bazı şeyleri çok takıyorum kafama acaba bilmediğim bir şey mi var diye hemen araştırma gereği duyuyorum ama genelde boş çıkıyor tabi bu takıntılarımSen ne kadar "düşünceli" birisinBi daha düşünme hep kazalara sebebiyet veriyorsun
![]()
Siz hepiniz, siz topyekün, siz tillahınız, FESATSINIZ!!!!Gelmiş bide uzatmaları oynatıyor
Uyarmasan uzamayacaktıAl ı koyuyorum noldu
![]()
Beni birisi uyarınca yazıma bakıp anlıyorum @Forumdash hala aynısını yazıyor ne var ki diyorYanlış yazıyor uyarıyorum yine aynısını yazıyor ona şaşırdım en çok![]()
![]()
Şükür sonunda.F itiraf ettin @Çiğdem-Bazı şeyleri çok takıyorum kafama acaba bilmediğim bir şey mi var diye hemen araştırma gereği duyuyorum ama genelde boş çıkıyor tabi bu takıntılarım![]()
![]()
Bugün kafası güzel sanırım biraz
Niye ne var ki bundaŞükür sonunda.F itiraf ettin @Çiğdem-
Fesatlığı irdelemesin diye
Sen şimdi buna da takarsın
Yani bunun itiraf edilecek neyi var pek anlayamadımFesatlığı irdelemesin diyebu naptı ustune üstüne gitti
Sen şimdi buna da takarsın![]()
@gözlemci de kafası gidik gibiydi @Forumdash da öyle benim aklıma @S.G.A.T. geliyor gizli gizli içirmiş olabilir çocukları forumun Şarhoşu oFesatlığı irdelemesin diyebu naptı ustune üstüne gitti
Sen şimdi buna da takarsın![]()
Çocuklara da kötü örnek oluyor @S.G.A.T.@gözlemci de kafası gidik gibiydi @Forumdash da öyle benim aklıma @S.G.A.T. geliyor gizli gizli içirmiş olabilir çocukları forumun Şarhoşu o![]()
![]()
![]()
Çokta yüklenmeyelim yine kaçar gider forumdan @Forumdash
Şimdi @Harunnn60 gibi trip atmalıydım da forumu terk etmem yoğunluguma bağlıÇokta yüklenmeyelim yine kaçar gider forumdan @ForumdashCw dizilerini başka birisiyle yorum yapamıyorum diziler bitince şutlarız
![]()
![]()
![]()
Flash izledim yorum yapacam birazdan sen ne durumdasın
Arrow +10000 katılıyorum. Flash için bildirim gelmiştirFlash izledim yorum yapacam birazdan sen ne durumdasın
Birde Perşembe geldi Arrow geçen haftaya hala bakmadım vlla dizi izlenmiyor böyle bir sezonu ilk defa görüyorum gram heyecan yok![]()