Ve ikisi de çok iyi reytingler aldı. Bu diziyle Kırgınlar'ın sonunu getirip AB'ye damga vuracağız çatlayın.Ne amatör tanıtımlar Çukur'a İçerde'ye farklı şeyler yapmıştı.
Ve ikisi de çok iyi reytingler aldı. Bu diziyle Kırgınlar'ın sonunu getirip AB'ye damga vuracağız çatlayın.Ne amatör tanıtımlar Çukur'a İçerde'ye farklı şeyler yapmıştı.
Ve ikisi de çok iyi reytingler aldı. Bu diziyle Kırgınlar'ın sonunu getirip AB'ye damga vuracağız.
Çok büyük bir fark gerçekten de
Çok büyük bir fark gerçekten de
Farkımız tarzımız
Niye kıskanalım kiEvet öyle. Bir anda yayınlanmasına alışmışsınız tabii görünce kıskandınız.
Yani kıskanacağım bir şey yok dizinin son fragmanını ben de beğendim ama posterde çok farklı bir numara yok yani neyini abartıyorsunOrasını sen düşün artık.
Ben tatlı trip atıyorum
kız duygulandık bir zamanlar sadık cariyemiz olan burcu biricik şimdi kaliteli işlerde başrol oluyor
Hemen ortalığı karıştırmayın be bir şey yaptığımız yok
Ben ne yaptım sana ya sen kendin değişik konuşuyorsun ben de anlamak için soruyorum sonra konu fesatlar yüzünden buralara geliyor
Aaa evet @Harunnn60 a trip yakışıyor @Forumdash Daha cici görünüyorOnun yuzunden
sende haklısın valla @Çiğdem- le kabahatimiz büyük siz ne güzel @Forumdash la başbaşa şey yapıyordunuz ama bir rahat yüzü vermedik size )Hemen ortalığı karıştırmayın be bir şey yaptığımız yok
Ben ne yaptım sana ya sen kendin değişik konuşuyorsun ben de anlamak için soruyorum sonra konu fesatlar yüzünden buralara geliyor
Aaa evet @Harunnn60 a trip yakışıyor @Forumdash Daha cici görünüyor
@eskici Vlla @Forumdash suçu sana atıyor gör işte beni baştan o çıkarıyor diyor
@xemrexxx Şimdi bu ecünnü benim Atv de izleyeceğim diziye gelmiş bunada katlanıcam mecbbur @Aserat
Benimdir şey yaptığım yok hep onun başının altından çıkıyor bunlar sonra da suçu bana atıyor @Forumdashsende haklısın valla @Çiğdem- le kabahatimiz büyük siz ne güzel @Forumdash la başbaşa şey yapıyordunuz ama bir rahat yüzü vermedik size )
bir hata yaptık ama bir daha olmaz
bari üstünü verseydin alt tarafı sonra gelecek deseydin insanlar daha bir heyecanlanırdı kafayı ikiye bölmüşsün diğer tarafı yarın yayınlamak bir anlam ifade etmiyor yani ne gibi bir beklentiye girelimki ?
Hadi bakalım bekliyoruz
Aman ne güzel tutacak diziyi tutturmayacaksınız bu gidişle @Forumdash bir el at şu işe ne biçim CEO sun sen
Ortada Musa Uzunlar var Musa'nın oğlu Buğra Gülsoy Daha da spoi vermeyeyim
Aman ne güzel tutacak diziyi tutturmayacaksınız bu gidişle @Forumdash bir el at şu işe ne biçim CEO sun sen