8. Gün - Tanıtım Fragmanı | ATV

Herkes posterinin tamamını paylaşır ama biz yarısını bugün diğer yarısını yarın yayınlayarak farkımızı belli ediyoruz. :bhr: :Z

DVh4P_QWsAAYlQY.jpg

@Yiğitt @YıldırıM @xBUGRAx @xemrexxx @vadikızı @Forumdash @eskici @Çiğdem- @Harunnn60 @Halef @Jonsnow @Sherlock @gözlemci @serhatt @soo @cookies
Çok büyük bir fark gerçekten de :A :A

Ben tatlı trip atıyorum :A

kız duygulandık bir zamanlar sadık cariyemiz olan burcu biricik şimdi kaliteli işlerde başrol oluyor :T
Hemen ortalığı karıştırmayın be bir şey yaptığımız yok :A :A

Ben ne yaptım sana ya sen kendin değişik konuşuyorsun ben de anlamak için soruyorum sonra konu fesatlar yüzünden buralara geliyor :A :F
Aaa evet @Harunnn60 a trip yakışıyor @Forumdash :A Daha cici görünüyor :A

@eskici Vlla @Forumdash suçu sana atıyor gör işte beni baştan o çıkarıyor diyor :A

@xemrexxx Şimdi bu ecünnü benim Atv de izleyeceğim diziye gelmiş bunada katlanıcam mecbbur :( @Aserat

Hemen ortalığı karıştırmayın be bir şey yaptığımız yok :A :A

Ben ne yaptım sana ya sen kendin değişik konuşuyorsun ben de anlamak için soruyorum sonra konu fesatlar yüzünden buralara geliyor :A :F
sende haklısın valla @Çiğdem- le kabahatimiz büyük :) siz ne güzel @Forumdash la başbaşa şey yapıyordunuz ama bir rahat yüzü vermedik size :))
bir hata yaptık ama bir daha olmaz :)

Herkes posterinin tamamını paylaşır ama biz yarısını bugün diğer yarısını yarın yayınlayarak farkımızı belli ediyoruz. :bhr: :Z

DVh4P_QWsAAYlQY.jpg

@Yiğitt @YıldırıM @xBUGRAx @xemrexxx @vadikızı @Forumdash @eskici @Çiğdem- @Harunnn60 @Halef @Jonsnow @Sherlock @gözlemci @serhatt @soo @cookies

bari üstünü verseydin alt tarafı sonra gelecek deseydin insanlar daha bir heyecanlanırdı:) kafayı ikiye bölmüşsün diğer tarafı yarın yayınlamak bir anlam ifade etmiyor yani ne gibi bir beklentiye girelimki ? :)

Aaa evet @Harunnn60 a trip yakışıyor @Forumdash :A Daha cici görünüyor :A

@eskici Vlla @Forumdash suçu sana atıyor gör işte beni baştan o çıkarıyor diyor :A

@xemrexxx Şimdi bu ecünnü benim Atv de izleyeceğim diziye gelmiş bunada katlanıcam mecbbur :( @Aserat
sende haklısın valla @Çiğdem- le kabahatimiz büyük :) siz ne güzel @Forumdash la başbaşa şey yapıyordunuz ama bir rahat yüzü vermedik size :))
bir hata yaptık ama bir daha olmaz :)

bari üstünü verseydin alt tarafı sonra gelecek deseydin insanlar daha bir heyecanlanırdı:) kafayı ikiye bölmüşsün diğer tarafı yarın yayınlamak bir anlam ifade etmiyor yani ne gibi bir beklentiye girelimki ? :)
Benimdir şey yaptığım yok hep onun başının altından çıkıyor bunlar sonra da suçu bana atıyor :A :A @Forumdash

Ortada Musa Uzunlar var:A Musa'nın oğlu Buğra Gülsoy:A Daha da spoi vermeyeyim :A
Aman ne güzel tutacak diziyi tutturmayacaksınız bu gidişle :A @Forumdash bir el at şu işe ne biçim CEO sun sen :F

Neyi var? Hangi yapım yaptı böyle? Bi gün beğenmedim afişleri ve yırttım. CEO bey bu konsepti deneyelim dediler bana:A Ben bi şaşkın bi gurur içinde "iii tamam hadi cıkın artık odadan yalnız kalip sakinleşmem gerek" dedim:A