8 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8% insana hitap etmek daha zordur bunun için de kalite gerekir.

Neyse ne sen bunu kabul etmeyeceksin ne de ben senin dediğini. O zaman tartışma niye? :)
zor kolay mesele değil önemli olan daha çok kitleye ulaşmaktır laf cambazlığı yapmayalım kalite değil zenginlere yönelmek mesele yapacan zengin evler pahalı arabalar izleyecek zengin züppeler
sen köy dizisi yaparsan zengin züppeler ne diye izlesin kendinden bişey bulamıyo ama halk buluyo izliyo

İntikam zirvede olacak. Kayıp cuma açık ara yapacak. Yalan Dünya cumaya gelirse zirveyi alır. Kanal D prime timeda birinci olacak ne doktorlar varmış. :)

zor kolay mesele değil önemli olan daha çok kitleye ulaşmaktır laf cambazlığı yapmayalım kalite değil zenginlere yönelmek mesele yapacan zengin evler pahalı arabalar izleyecek zengin züppeler
sen köy dizisi yaparsan zengin züppeler ne diye izlesin kendinden bişey bulamıyo ama halk buluyo izliyo
Yalan Dünya zengin dizisi mi acaba? Garip. :)

elveda rumeli nasıl izlendi köyde geçmiyor muydu :F

arkadaşlar izleyicinin zengini köylüsü olmaz yada dizileri zengin yada köylü
diye ayırmamak gerek diye düşünüyorum pat diye araya daldım kusur bakmayın

Lan ne güzel göndermeler yapılıyor tam dolu entrikalı dizi gibi konu. :X

O Ses iyi gitmiş , Seksenler yükselmiş az da olsa.

BİÜ reklamdı zaten.

Çalıkuşu'da fena değil.

ben bu foruma bir yıl önce kayıt oldum,hiç konu açmışlığım falan da yoktur,daha düne kadar yorumda yapmıyordum ama bir yere kadar
even-yakup birkaç kişi daha yalan yazmalarından dayanamadım

1-örnek vereyim bunlar diyor ki kanal d nekadar reklam veriyor bu kadarda reklam verilmezki
haklı olabilirler dedim,açtım kanal d'yi 5 saat izledim yalan dünya ve kayıp toplam 4 kuşak reklam verdi

niye reklam konusunu yazıyorum,bunlara cevap vermeye çalışıyorum,bugünde kaçağa sallamış
geçen yılda kurtlar vadisine sallıyordu reklam konusunda
:F panpa dediğin mantığa aykırı 5 saatte 5 kuşak reklam olur kural böyle .F

ben bu foruma bir yıl önce kayıt oldum,hiç konu açmışlığım falan da yoktur,daha düne kadar yorumda yapmıyordum ama bir yere kadar
even-yakup birkaç kişi daha yalan yazmalarından dayanamadım

1-örnek vereyim bunlar diyor ki kanal d nekadar reklam veriyor bu kadarda reklam verilmezki
haklı olabilirler dedim,açtım kanal d'yi 5 saat izledim yalan dünya ve kayıp toplam 4 kuşak reklam verdi

niye reklam konusunu yazıyorum,bunlara cevap vermeye çalışıyorum,bugünde kaçağa sallamış
geçen yılda kurtlar vadisine sallıyordu reklam konusunda
RTÜK ceza verir kesin. Çünkü, takas hep bize diyordu saatbaşı 15 dakika reklam verir her kanal Kanal D nasıl vermemiş? Biz 20.50, 21.20 gibi mantıkla reklama girdiği için sinirleniyorduk.

Bravo, bu devirdi senin gibi dürüst, gerçekleri söyleyen ve bu kadar mütevazi kendini hiç övmeyen birisini bulmak zor. Bizi napacaksın biz yalancıyız. :)

O Ses 12 reyting müthiş. :) Çalıkuşu'dan da umut yok anlaşılan. Kanal D yeni dizi seçiminde hata yapmış anlaşılan. Bir tek A.Ş.K tuttu gibi adam akıllı onun da durumu yarın belli olur. Ö.B.G.Z bitmeseydi keşke. @yakup09. :D

önce yalan dünya medceziri geçicek diyorlar geçemeyince yanılınca bu seferde başlıyorlar kanal d çok reklam veriyor ondan dolayı geçemedi,bilmeyende yalan dünya medcezirden fazla reklam veriyor sanıcak

oysa tek isteğimiz şu forumdan diziler hakkında doğru tarafsız haber ve yorumlar okumak

Kanal D gerçeği görmeli artık ne şekil bir dizi yapsa olmuyor daha halkın seveceği diziler seçmeli. :)

önce yalan dünya medceziri geçicek diyorlar geçemeyince yanılınca bu seferde başlıyorlar kanal d çok reklam veriyor ondan dolayı geçemedi,bilmeyende yalan dünya medcezirden fazla reklam veriyor sanıcak

oysa tek isteğimiz şu forumdan diziler hakkında doğru tarafsız haber ve yorumlar okumak
Son istediğim şeyi sen yap ki, biz de yapalım değil mi? :)

Medcezir 23.15`e kadar sürüyor. Aynısını YD yapsa hemen o yüzden geçemedi dersiniz. :) Tıpkı Kaçaktaki gibi. :)

hala aynı nokta bir dizi 1 saat sürerse 15 dk 2 saat sürerse 30 dk 3 saat sürerse 45 dk reklam verir :) kimse aksini iddia edemez ayrıca kimse reklam verilemsinden rahatsız değil reklam stratejisinden rahatsız :)