A/B`si ilgi görüyorsa kalitelidir demektir.Totali genelde 3 olan diziler klişeden de beter sanırım AB si en fazla 5-6 kalite akıyor gerçekten.
intikam ab diziside onu reytinglerde taruman eden kurtlar vadsi ne oluyor
bilmeyende intikamın ab'de kurtlar vadisini geçtiğini sanır
en samimi ve sepatiği gökhan ve kimse onu seçmiyor eziyorlar.. türk halkı ezilenin yanındadır. tebi ezilen başta dediğim gibi sempatik ve sıcak kanlı olmalı. dizilerde de bu böyledir başroldeki karakteri sevmezsek kolay kolay o diziye baglanamayızYasemin'in Gökhan'ı seçmesine niye bu kadar sevindim? Ben ne ara bu kadar Gökhancı oldum? Umarım kazanır yarışmayı inanılmaz bir ses kaptı.
sen ne ara o ses e geçtin biraz önce kaçak ı eleştirdin o kaen samimi ve sepatiği gökhan ve kimse onu seçmiyor eziyorlar.. türk halkı ezilenin yanındadır. tebi ezilen başta dediğim gibi sempatik ve sıcak kanlı olmalı. dizilerde de bu böyledir başroldeki karakteri sevmezsek kolay kolay o diziye baglanamayız
A/B`si ilgi görüyorsa kalitelidir demektir.
Totalde Fatih dışında 3 alan yok gibi. Yalan Dünya 3.90+ alıyor yaklaşık 4, diğerleri de 4-5. Ama Allahtan A/B`de kiymeti biliniyor Yalan Dünyanın.
Totali 4 olan çok dizi seyrettin. Beter miydi sence?
her saat 1 kuşak vermek zorunda dediğin kuralalra aykırı panpa mantık kuralalra çıkmayalım gerçi şu anki tartışma da pek mantıklı dedğilgeçen hafta 5 saate yakın kanal d izledim cuma günü yalan dünya ve kayıp toplamda 4 kuşak reklam verdi
kaçağa laf söyleyenler buna baksın
kaçak 3'üncü bölümü olmasına rağmen bu akşam 3 reklam verdi daha ne bekliyorsunuz
siz ne istiyorsunuz ben biliyorum kaçak sürekli reklama girecek çalıkuşuda onu geçecek
yok aslanım kaçak çokta reklama girse çalıkuşu geçemez
Ben derdimi anlatamayacağım bu yüzden ok diyelim ve geçelim.Senin yazdıklarına sadece gülüyorum en başta çelişki var AB dediğin dizilerden Kaçağın Absi yüksek çıkıyorsa kimse bana hikaye anlatmasın ağır total dizisimişte falan filan.
iyice garipleşti bu tartışma artık sorulan sorunun cevabını kendiniz veriyonuzçalıkuşu ağır ab dizisi kalitesiz klişe bi aşk dizisi yalansa yalan değil
arkadaşım cd ne Allah ın aşkı için cd grubu diye bi grup var da bi tek sen mi görüyosun kafanda reyting grupları kurmuş her konuya yazıyosun bu kadar takıntı haline getirme sakin ol kanal d yi sen kurtarmayacaksın bu ne reyting hırsı arkadaş baktın izlediğin diziler reytinglerde dip gruplara ayırıp kendi kafandan o kaliteli bu kalitesiz diyosunBen derdimi anlatamayacağım bu yüzden ok diyelim ve geçelim.
Totali 20 olsun, A/B`si 8 olsun. Demekki bu totalin içinde açıklanmayan C/D grupu o kadar yüksek ki, düşük A/B ile birleşmişler ve toplamda 20 çıkmış düşün artık. Demekki ağır CD izleyicisi olan bir dizi bu. Ama bu kadar ağırı yoktur herhalde. En ağırları ekranlarda şu an.
o ses kayıttaydı döndüm baktım. kaçak reklama girdi şimdide bittisen ne ara o ses e geçtin biraz önce kaçak ı eleştirdin o ka