Sakin. Konu yine Vadiye geldi.arkadaşım cd ne Allah ın aşkı için cd grubu diye bi grup var da bi tek sen mi görüyosun kafanda reyting grupları kurmuş her konuya yazıyosun bu kadar takıntı haline getirme sakin ol kanal d yi sen kurtarmayacaksın bu ne reyting hırsı arkadaş baktın izlediğin diziler reytinglerde dip gruplara ayırıp kendi kafandan o kaliteli bu kalitesiz diyosun
kaliteli dizi halkın izlediği beğendiği dizidir TÜRKİYE NİN en kaliteli dizisi de açık ara kurtlar vadisidir
kanal d deki çoğu dizi ağır ab izlenmiyo hiç biri
cd grubunun reytinglerini açıklada görelim o grubu kendi kafandan kurup milleti kışkırtmaSakin. Konu yine Vadiye geldi.
C/D grupunu bilmiyorsan zaten tartışmam anlamsız.
Ben derdimi anlatamayacağım bu yüzden ok diyelim ve geçelim.
Totali 20 olsun, A/B`si 8 olsun. Demekki bu totalin içinde açıklanmayan C/D grupu o kadar yüksek ki, düşük A/B ile birleşmişler ve toplamda 20 çıkmış düşün artık. Demekki ağır CD izleyicisi olan bir dizi bu. Ama bu kadar ağırı yoktur herhalde. En ağırları ekranlarda şu an.
lö sizin bu saçma tartışmanız yüzünden konu kilitlenirse köfte gibi kızarın biber gibi patlşayın boğa güreşinde boğanın altında kalın
iyice garipleşti bu tartışma artık sorulan sorunun cevabını kendiniz veriyonuz
Çalıkuşunu izleyenlere sor, ben açtığımda hiç öpüşme görmedim.cd grubunun reytinglerini açıklada görelim o grubu kendi kafandan kurup milleti kışkırtma
yorumlara bakıyorum adamın yoruma bak; kaçakı ne zaman açsam biri vuruluyo yav ne olmasını bekliyosun aksiyon mafya dizisi ne olacak öpüşme sevişme mi olacak
çalıkuşunda ne var klişe olmayan söyleyin de bilelim hadi
dişe diş kana kan bu işler böyle o kavramları çıakran arkadaşa karşı bende kavram çıkarırım bu ne ya çamur atmak bu kadar kolay mı halk izliyosa saygı göstericeksin göstermek zorundasın TÜRK HALKI izliyosa olay biter grup analizi yapmaya gerek yok iş biter açık ve netağır totalden sonra ağır ab dizileri çıktı bakalım bu tartışmadan daha ne yeni kavramlar çıkacak acılı total ve acısız ab gibi kelimelr bekliyorum artık
Kaçağa karşı bana neden Kanal D diyorsunuz ki? Bana ne Kanal D`den?Cevap bulamayınca geçiştirmek kolay ok falan.
Senin bu düşündüklerini kanallar bile düşünmüyor ne CD'si alınan reytinge bakar olay senin buraya yazmanla ABsi yüksek olan kaliteli olmuyor geçelim önce burayı kanal d kaliteli dizi yapsa zirvede olurdu şuan.
ab si yüksek olsa nolur ab nin türkiye deki oranı %8 bunu ben mi sana öğreticem %92 yurdumuz insanları %8 i zengin zümre farkı kavrayabiliyomusunÇalıkuşunu izleyenlere sor, ben açtığımda hiç öpüşme görmedim.
Sen demiyormusun total toplam reytinglerdir.
A/B`si düşük ise, totali yüksek ise demekki geriye kanal C/D grupu yüksek ki, totali yüksek çıkmış. Matematik konusunu burda mı anlatayım?
kaçak konusunda yorum yapmıyorum farkındaysan ayrıca benim için de bu işini çnideki insanalr için de kalite=ab g-forumda o bu onu bunu demiş bunu tartışmam zaten kimsenin görüşü bunu değiştiremeztartışmayı herhafta çıkaran sizsiniz baştada even
reytinglere baktı çalıkuşu yine diplerde başladı kaçağa sallamaya
tmm işte ne gördün çalıkuşunda daha önce 10 tane dizisi filmi yapılmış kitabı olan bir dizi yani klişeliğin ağa babası ama ağır ab dizisi napacaz bunuÇalıkuşunu izleyenlere sor, ben açtığımda hiç öpüşme görmedim.
Sen demiyormusun total toplam reytinglerdir.
A/B`si düşük ise, totali yüksek ise demekki geriye kanal C/D grupu yüksek ki, totali yüksek çıkmış. Matematik konusunu burda mı anlatayım?
Kaçağa karşı bana neden Kanal D diyorsunuz ki? Bana ne Kanal D`den?
Zirvede olan her diiz kaliteli ve olmayan her dizi de kalitesiz diyorsun. Güzel mantık. O zaman Kuzey kalitesiz bir diziydi herhal.
8% insana hitap etmek daha zordur bunun için de kalite gerekir.ab si yüksek olsa nolur ab nin türkiye deki oranı %8 bunu ben mi sana öğreticem %92 yurdumuz insanları %8 i zengin zümre farkı kavrayabiliyomusun