8 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O Ses uçuşlara devam ediyor. :) Çalıkuşu anlıklara girememiş yine.

çözümleme yapmayı bile bilmiyosunuz daha

arkadaşım cd ne Allah ın aşkı için cd grubu diye bi grup var da bi tek sen mi görüyosun kafanda reyting grupları kurmuş her konuya yazıyosun bu kadar takıntı haline getirme sakin ol kanal d yi sen kurtarmayacaksın bu ne reyting hırsı arkadaş baktın izlediğin diziler reytinglerde dip gruplara ayırıp kendi kafandan o kaliteli bu kalitesiz diyosun
kaliteli dizi halkın izlediği beğendiği dizidir TÜRKİYE NİN en kaliteli dizisi de açık ara kurtlar vadisidir
kanal d deki çoğu dizi ağır ab izlenmiyo hiç biri
Sakin. :) Konu yine Vadiye geldi. :)

C/D grupunu bilmiyorsan zaten tartışmam anlamsız. :)

ağır totalden sonra ağır ab dizileri çıktı bakalım bu tartışmadan daha ne yeni kavramlar çıkacak :D acılı total ve acısız ab gibi kelimelr bekliyorum artık

kaçakta bu hafta birçok sır ortaya çıktı
geçen hafta tahmin ettiğim gibi ismet ali serhatın polis olduğunu öğrenince öldürmeye çalışıyor
ama kızı serhata yardım ediyor,serhatta istemeden ismet alinin oğlunu öldürüyor

ismet alinin kızı sehata aşıkmış zamanında bunu öğrendik(şuanki nefretide kardeşini öldürmesinden olsa gerek)
ilerleyen haftalarda ismet alinin torunu serhatın çıkmasın?

Sakin. :) Konu yine Vadiye geldi. :)

C/D grupunu bilmiyorsan zaten tartışmam anlamsız. :)
cd grubunun reytinglerini açıklada görelim o grubu kendi kafandan kurup milleti kışkırtma
yorumlara bakıyorum adamın yoruma bak; kaçakı ne zaman açsam biri vuruluyo yav ne olmasını bekliyosun aksiyon mafya dizisi ne olacak öpüşme sevişme mi olacak
çalıkuşunda ne var klişe olmayan söyleyin de bilelim hadi

reklam kaçaga yaramaış düşürmüş bayagı. tabi osesteki yaseminin (arabex doğal olarak totale hitap etmesi) de döktürmesi . bu demek oluyorki kaçak çok baglamamış kendine daha iyi bişey olunca insanlar kayıyor. çalıkuşu çalılara takılmış sanırım ))))

Ben derdimi anlatamayacağım bu yüzden ok diyelim ve geçelim. :)

Totali 20 olsun, A/B`si 8 olsun. Demekki bu totalin içinde açıklanmayan C/D grupu o kadar yüksek ki, düşük A/B ile birleşmişler ve toplamda 20 çıkmış düşün artık. Demekki ağır CD izleyicisi olan bir dizi bu. Ama bu kadar ağırı yoktur herhalde. En ağırları ekranlarda şu an. :)

Cevap bulamayınca geçiştirmek kolay ok falan. :)

Senin bu düşündüklerini kanallar bile düşünmüyor ne CD'si alınan reytinge bakar olay senin buraya yazmanla ABsi yüksek olan kaliteli olmuyor geçelim önce burayı kanal d kaliteli dizi yapsa zirvede olurdu şuan. :D

lö sizin bu saçma tartışmanız yüzünden konu kilitlenirse köfte gibi kızarın biber gibi patlşayın boğa güreşinde boğanın altında kalın :bağır:

iyice garipleşti bu tartışma artık sorulan sorunun cevabını kendiniz veriyonuz :F

tartışmayı herhafta çıkaran sizsiniz baştada even
reytinglere baktı çalıkuşu yine diplerde başladı kaçağa sallamaya

cd grubunun reytinglerini açıklada görelim o grubu kendi kafandan kurup milleti kışkırtma
yorumlara bakıyorum adamın yoruma bak; kaçakı ne zaman açsam biri vuruluyo yav ne olmasını bekliyosun aksiyon mafya dizisi ne olacak öpüşme sevişme mi olacak
çalıkuşunda ne var klişe olmayan söyleyin de bilelim hadi
Çalıkuşunu izleyenlere sor, ben açtığımda hiç öpüşme görmedim. :)

Sen demiyormusun total toplam reytinglerdir.

A/B`si düşük ise, totali yüksek ise demekki geriye kanal C/D grupu yüksek ki, totali yüksek çıkmış. Matematik konusunu burda mı anlatayım? :)

ağır totalden sonra ağır ab dizileri çıktı bakalım bu tartışmadan daha ne yeni kavramlar çıkacak :D acılı total ve acısız ab gibi kelimelr bekliyorum artık
dişe diş kana kan bu işler böyle o kavramları çıakran arkadaşa karşı bende kavram çıkarırım bu ne ya çamur atmak bu kadar kolay mı halk izliyosa saygı göstericeksin göstermek zorundasın TÜRK HALKI izliyosa olay biter grup analizi yapmaya gerek yok iş biter açık ve net

Cevap bulamayınca geçiştirmek kolay ok falan. :)

Senin bu düşündüklerini kanallar bile düşünmüyor ne CD'si alınan reytinge bakar olay senin buraya yazmanla ABsi yüksek olan kaliteli olmuyor geçelim önce burayı kanal d kaliteli dizi yapsa zirvede olurdu şuan. :D
Kaçağa karşı bana neden Kanal D diyorsunuz ki? Bana ne Kanal D`den? :)

Zirvede olan her diiz kaliteli ve olmayan her dizi de kalitesiz diyorsun. Güzel mantık. :) O zaman Kuzey kalitesiz bir diziydi herhal. (b)

A/B`si düşük ise, totali yüksek ise demekki geriye kanal C/D grupu yüksek ki, totali yüksek çıkmış. Matematik konusunu burda mı anlatayım? :)
ab si yüksek olsa nolur ab nin türkiye deki oranı %8 bunu ben mi sana öğreticem %92 yurdumuz insanları %8 i zengin zümre farkı kavrayabiliyomusun

tartışmayı herhafta çıkaran sizsiniz baştada even
reytinglere baktı çalıkuşu yine diplerde başladı kaçağa sallamaya
kaçak konusunda yorum yapmıyorum farkındaysan :) ayrıca benim için de bu işini çnideki insanalr için de kalite=ab g-forumda o bu onu bunu demiş bunu tartışmam zaten kimsenin görüşü bunu değiştiremez :)

tmm işte ne gördün çalıkuşunda daha önce 10 tane dizisi filmi yapılmış kitabı olan bir dizi yani klişeliğin ağa babası ama ağır ab dizisi napacaz bunu :)

Kaçağa karşı bana neden Kanal D diyorsunuz ki? Bana ne Kanal D`den? :)

Zirvede olan her diiz kaliteli ve olmayan her dizi de kalitesiz diyorsun. Güzel mantık. :) O zaman Kuzey kalitesiz bir diziydi herhal. (b)

Takasa konu vadiye geldi diyorsun geçen sene bitmiş diziden bahsediyorsun çelişkiye bak. :D :D

Senin mantığından hareketle o yorumu yaptım zaten korkma. :)

ben onu çok sevdim dizisi bana 5 dakikada kasvet bastırdı,şu dizi için kaçağı erken bitiriyorsun ya atv ben sana ne diyeyim

ab si yüksek olsa nolur ab nin türkiye deki oranı %8 bunu ben mi sana öğreticem %92 yurdumuz insanları %8 i zengin zümre farkı kavrayabiliyomusun
8% insana hitap etmek daha zordur bunun için de kalite gerekir.

Neyse ne sen bunu kabul etmeyeceksin ne de ben senin dediğini. O zaman tartışma niye? :)

10 reyting alacak Ben Onu Çok Sevdim artık çöp dizi olmuş. :) Bir an reytinge göre yorum yapan tv doktorlarını hatırladım. :)