Aaa tamam ayoll sen izledeBen aykırı adamım kimseye uymam, izlerim ve yorumum ansızın gelir karşınıza.Bir gece ansızın yorumlarımı bekleyin...
Aman sus tepesi atar şimdi onun da hazır iyi bu aralarAslında adminin görevi ama bu aralar yatışlarda
Atsada çalışmaya başlasa ölmüş balık gibi duruyorAman sus tepesi atar şimdi onun da hazır iyi bu aralar
@destere Forumdash kısmende senle izlemiştik şimdi Forumdash yerine Harun geldi işte ekip sayısı tamam hem destere ile bizi yalnız bırakmamak için Harun izler@MEnes de tek değil bize uyarak izlemeli
Sen kardeşin @Maskeli Fedai yi kandır
Ben size söylemiştim 2. sezon çıktı diye, sizden ses çıkmayınca tek başıma izledim sessiz sessiz
Hain kütük
@MasacRE- Tek başınada bir kütük olduğundan senle kütük kardeşliğini hemen bozuyor ona güvenme evet@Harunnn60 @xemrexxx
Ben aykırı adamım kimseye uymam, izlerim ve yorumum ansızın gelir karşınıza.Bir gece ansızın yorumlarımı bekleyin...
kız bırakın golden globe u falan önemli olan abinin de dediği gibi jenniferdaki globelar neyse @destere gelince bu konuda açıklama yapar şunu şuraya bırakayımSenle bir dizimiz vardı, damızlık kızın hikayesi diye şu gıcık blu tv her yerden kaldırmış izleyemedik bir türlü
Avrilden sonra sevdiğim ikinci yabancı şarkıcı kadın şarkıları tabi senin paylaştığın değilkız bırakın golden globe u falan önemli olan abinin de dediği gibi jenniferdaki globelar neyse @destere gelince bu konuda açıklama yapar şunu şuraya bırakayım
İzleriz izleriz sinema bizim işimi yorumlamak da bizim işimiz.
Bu tablodakiler en az 6 film izlemiş, sen 2-3 film mi ne izlemiştin o yüzden dahil etmemiştim
@Forumdash da döndüğüne göre film ekibimiz tamamlandı destere MaSACre Ben Harun 5 kişi birlikte hareket etmemiz geçen yıldan fazlayız@MasacRE- sende aç boş durma
Kim o arkadaş?Atsada çalışmaya başlasa ölmüş balık gibi duruyor
Ben bu sene katılamayabilirim çok emin olmayın.Tablo ortada işte. Enes iyi izlemiş, o yüzden güveniyorum bu sene de devam ettireceğineMaskeli'yi tabloya bile almamışım, dediğim gibi anca 2-3 film izler oOnun dışında @mesmeso61 ile @Aserat var, onlardan da katılım bekliyoruz. Yalnız sherlock, forumdash, tolstoyeveski, berkan kayıplarda, eksik çok bu sene
Ha senin sınav hazırlıkları vardı değil mi doğruBen bu sene katılamayabilirim çok emin olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?