Aaa tamam ayoll sen izledeBen aykırı adamım kimseye uymam, izlerim ve yorumum ansızın gelir karşınıza.Bir gece ansızın yorumlarımı bekleyin...
![]()
![]()
Aman sus tepesi atar şimdi onun da hazır iyi bu aralarAslında adminin görevi ama bu aralar yatışlarda![]()
![]()
![]()
Atsada çalışmaya başlasa ölmüş balık gibi duruyorAman sus tepesi atar şimdi onun da hazır iyi bu aralar![]()
@destere Forumdash kısmende senle izlemiştik şimdi Forumdash yerine Harun geldi işte ekip sayısı tamam hem destere ile bizi yalnız bırakmamak için Harun izler![]()
![]()
@MEnes de tek değil bize uyarak izlemeli
![]()
![]()
Sen kardeşin @Maskeli Fedai yi kandır![]()
![]()
![]()
Ben size söylemiştim 2. sezon çıktı diye, sizden ses çıkmayınca tek başıma izledim sessiz sessiz![]()
Hain kütük![]()
@MasacRE- Tek başınada bir kütük olduğundan senle kütük kardeşliğini hemen bozuyor ona güvenme evet![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx
![]()
Ben aykırı adamım kimseye uymam, izlerim ve yorumum ansızın gelir karşınıza.Bir gece ansızın yorumlarımı bekleyin...
![]()
![]()
kız bırakın golden globe u falan önemli olan abinin de dediği gibi jenniferdaki globelar neyse @destere gelince bu konuda açıklama yapar şunu şuraya bırakayımSenle bir dizimiz vardı, damızlık kızın hikayesi diye şu gıcık blu tv her yerden kaldırmış izleyemedik bir türlü![]()
Avrilden sonra sevdiğim ikinci yabancı şarkıcı kadın şarkıları tabi senin paylaştığın değilkız bırakın golden globe u falan önemli olan abinin de dediği gibi jenniferdaki globelar neyse @destere gelince bu konuda açıklama yapar şunu şuraya bırakayım
![]()
İzleriz izleriz sinema bizim işimi yorumlamak da bizim işimiz.
Bu tablodakiler en az 6 film izlemiş, sen 2-3 film mi ne izlemiştin o yüzden dahil etmemiştim![]()
@Forumdash da döndüğüne göre film ekibimiz tamamlandı destere MaSACre Ben Harun 5 kişi birlikte hareket etmemiz geçen yıldan fazlayız@MasacRE- sende aç boş durma![]()
Kim o arkadaş?Atsada çalışmaya başlasa ölmüş balık gibi duruyor![]()
![]()
![]()
Ben bu sene katılamayabilirim çok emin olmayın.Tablo ortada işte. Enes iyi izlemiş, o yüzden güveniyorum bu sene de devam ettireceğineMaskeli'yi tabloya bile almamışım, dediğim gibi anca 2-3 film izler o
Onun dışında @mesmeso61 ile @Aserat var, onlardan da katılım bekliyoruz. Yalnız sherlock, forumdash, tolstoyeveski, berkan kayıplarda, eksik çok bu sene
![]()
Ha senin sınav hazırlıkları vardı değil mi doğruBen bu sene katılamayabilirim çok emin olmayın.![]()