76. Altın Küre Ödülleri'nde Adaylar Belli Oldu!

@destere Forumdash kısmende senle izlemiştik şimdi Forumdash yerine Harun geldi işte ekip sayısı tamam hem destere ile bizi yalnız bırakmamak için Harun izler :A :A :A @MEnes de tek değil bize uyarak izlemeli :A :A :A

Sen kardeşin @Maskeli Fedai yi kandır :A :A :A

Ben size söylemiştim 2. sezon çıktı diye, sizden ses çıkmayınca tek başıma izledim sessiz sessiz :A

@MasacRE- Tek başınada bir kütük olduğundan senle kütük kardeşliğini hemen bozuyor ona güvenme evet :A :A :A @Harunnn60 @xemrexxx
fed69e2d10.jpeg

Ben aykırı adamım kimseye uymam, izlerim ve yorumum ansızın gelir karşınıza. :A Bir gece ansızın yorumlarımı bekleyin... :A :A
Senle bir dizimiz vardı, damızlık kızın hikayesi diye şu gıcık blu tv her yerden kaldırmış izleyemedik bir türlü :A
kız bırakın golden globe u falan önemli olan abinin de dediği gibi jenniferdaki globelar neyse @destere gelince bu konuda açıklama yapar şunu şuraya bırakayım :A
tenor.gif

Tablo ortada işte. Enes iyi izlemiş, o yüzden güveniyorum bu sene de devam ettireceğine :A Maskeli'yi tabloya bile almamışım, dediğim gibi anca 2-3 film izler o :A Onun dışında @mesmeso61 ile @Aserat var, onlardan da katılım bekliyoruz. Yalnız sherlock, forumdash, tolstoyeveski, berkan kayıplarda, eksik çok bu sene :A

qGnk2W.png
Ben bu sene katılamayabilirim çok emin olmayın. :A