Senle bir dizimiz vardı, damızlık kızın hikayesi diye şu gıcık blu tv her yerden kaldırmış izleyemedik bir türlüBen bile hiçbirini izlemedim bu sefer baya değişik diziler gelmişAralarından seçip izleyelim beraber
![]()
Senle bir dizimiz vardı, damızlık kızın hikayesi diye şu gıcık blu tv her yerden kaldırmış izleyemedik bir türlüBen bile hiçbirini izlemedim bu sefer baya değişik diziler gelmişAralarından seçip izleyelim beraber
![]()
Aaa ben @destere sen @Harunnn60 da izleyecek kardeşin @Maskeli Fedai de var @MEnes de var![]()
Geçen yılı Forumdash destere ile üçümüz ortaklaşa izlemiştik şimdi 5-6 kişi aynı anda hareket edecez![]()
![]()
![]()
Hiç uğraşamam filmle falan@Harunnn60 ile @Maskeli Fedai izlese izlese 3 film falan izlerlerBir tek @MEnes e güveniyorum ama o da dizilerde yaptığı gibi savsaklayabilir filmleri belli olmaz
Forumdash da ne ara verdi arkadaş, insan bir gelir haber verir en azından![]()
Oscar filmlerini savsaklamam mümkün değildir yoldaşım. Filmler çıkmaya başlasın dalarım direk.@Harunnn60 ile @Maskeli Fedai izlese izlese 3 film falan izlerlerBir tek @MEnes e güveniyorum ama o da dizilerde yaptığı gibi savsaklayabilir filmleri belli olmaz
(Savsakladı ve izlemediOscar filmlerini savsaklamam mümkün değildir yoldaşım. Filmler çıkmaya başlasın dalarım direk.![]()
İmkansız...(Savsakladı ve izlemedi)
Valla yoldaşım dizilere yaptıklarından sonra kafalarda soru işareti bıraktınİmkansız...Sinemayla şakam yoktur bilinmesi gerekiyordu bunun şimdiye kadar.
Yakıştıramadım yoldaşım.
![]()
Dizileri de ağır ağır izlemekteyim. Tabi bi ara hiç tarafına bakmıyordum o ayrı.Valla yoldaşım dizilere yaptıklarından sonra kafalarda soru işareti bıraktın![]()
Yok izleyeceğim bende bu seneetiket yapın 500 kez bana ona göre
![]()
@destere Forumdash kısmende senle izlemiştik şimdi Forumdash yerine Harun geldi işte ekip sayısı tamam hem destere ile bizi yalnız bırakmamak için Harun izler@Harunnn60 ile @Maskeli Fedai izlese izlese 3 film falan izlerlerBir tek @MEnes e güveniyorum ama o da dizilerde yaptığı gibi savsaklayabilir filmleri belli olmaz
Ben size söylemiştim 2. sezon çıktı diye, sizden ses çıkmayınca tek başıma izledim sessiz sessizSenle bir dizimiz vardı, damızlık kızın hikayesi diye şu gıcık blu tv her yerden kaldırmış izleyemedik bir türlü![]()
Hiç uğraşamam filmle falanNe haliniz varsa görün
![]()
Oscar filmlerini savsaklamam mümkün değildir yoldaşım. Filmler çıkmaya başlasın dalarım direk.![]()
Tablo ortada işte. Enes iyi izlemiş, o yüzden güveniyorum bu sene de devam ettireceğine@destere Forumdash kısmende senle izlemiştik şimdi Forumdash yerine Harun geldi işte ekip sayısı tamam hem destere ile bizi yalnız bırakmamak için Harun izler![]()
![]()
@MEnes de tek değil bize uyarak izlemeli
![]()
![]()
Sen kardeşin @Maskeli Fedai yi kandır![]()
![]()
![]()
Hain kütükTablo ortada işte. Enes iyi izlemiş, o yüzden güveniyorum bu sene de devam ettireceğineMaskeli'yi tabloya bile almamışım, dediğim gibi anca 2-3 film izler o
Onun dışında @mesmeso61 ile @Aserat var, onlardan da katılım bekliyoruz. Yalnız sherlock, forumdash, tolstoyeveski, berkan kayıplarda, eksik çok bu sene
![]()
Bu tablodakiler en az 6 film izlemiş, sen 2-3 film mi ne izlemiştin o yüzden dahil etmemiştimHain kütük![]()
3 film izleyen insan değil miBu tablodakiler en az 6 film izlemiş, sen 2-3 film mi ne izlemiştin o yüzden dahil etmemiştim![]()
Değil3 film izleyen insan değil mi![]()
15 tane film izlesem burda ne işim varBu sene en az 15 film izle öyle gel, kardeşliği tekrar kuralım![]()
Niye 15 tane film izleyince Tarantino mu olacaksın15 tane film izlesem burda ne işim var![]()
@MasacRE- Tek başınada bir kütük olduğundan senle kütük kardeşliğini hemen bozuyor ona güvenme evet@Çiğdem- kardeşlik bozulmuştur![]()
Ben aykırı adamım kimseye uymam, izlerim ve yorumum ansızın gelir karşınıza.@destere Forumdash kısmende senle izlemiştik şimdi Forumdash yerine Harun geldi işte ekip sayısı tamam hem destere ile bizi yalnız bırakmamak için Harun izler![]()
![]()
@MEnes de tek değil bize uyarak izlemeli
![]()
![]()
Sen kardeşin @Maskeli Fedai yi kandır![]()
![]()
![]()