Ya biz söyleriz sana izlenecek filmleri merak etme, adaylar belli olsun hele bi'Hepsinin konusu açılmıştı oradan seçiyorduk şimdi keşfetmeyle uğraşamam
@mesmeso61 nerelerde o açıyordu
Ya biz söyleriz sana izlenecek filmleri merak etme, adaylar belli olsun hele bi'Hepsinin konusu açılmıştı oradan seçiyorduk şimdi keşfetmeyle uğraşamam
@mesmeso61 nerelerde o açıyordu
Bende seçiyordum şimdi sen tuhaf filmlerini önerirsin inceleyemiyoruzdaYa biz söyleriz sana izlenecek filmleri merak etme, adaylar belli olsun hele bi'
Aday filmleri söyleyeceğim işte 10 tane falan en iyi film adayı olacak, onları izleriz gerisine karışmam ne yaparsanız yapınBende seçiyordum şimdi sen tuhaf filmlerini önerirsin inceleyemiyoruzda
Adaylar iyi olmuyor geçen yıl gibi tören başlayana kadar ne var ne yok izleyelim işte hele @destere hortlasındaAday filmleri söyleyeceğim işte 10 tane falan en iyi film adayı olacak, onları izleriz gerisine karışmam ne yaparsanız yapın
Önemli olan adayları izlemek, önceliğim onlar. Diğerleri için ne yaparız bilmiyorumAdaylar iyi olmuyor geçen yıl gibi tören başlayana kadar ne var ne yok izleyelim işte hele @destere hortlasında
O Adaylar dediğin yılın izlenmeyecek film adayları .F Hani zaman kaybı olmasın diye hangilerini izlemeyelim diye önce onu elerler o konuda bize yardımcı oluyor törenÖnemli olan adayları izlemek, önceliğim onlar. Diğerleri için ne yaparız bilmiyorum
Oscar etkinliğinin amacı o aday filmleri izlemek, diğer filmleri yıl içinde izlersin bu günlerde izlemenin manası ne?O Adaylar dediğin yılın izlenmeyecek film adayları .F Hani zaman kaybı olmasın diye hangilerini izlemeyelim diye önce onu elerler o konuda bize yardımcı oluyor tören
Hhaha geçen yıl aday olmayanları çoğunluk beğenmiştikOscar etkinliğinin amacı o aday filmleri izlemek, diğer filmleri yıl içinde izlersin bu günlerde izlemenin manası ne?
Ee o da adaydı işte, aday olmadan nasıl kazanacaktı acabaHhaha geçen yıl aday olmayanları çoğunluk beğenmiştik1 Fantastik film vardı ona kazandırmıştık
Diğer en beğendiklerimiz aday olamadıkıEe o da adaydı işte, aday olmadan nasıl kazanacaktı acabaAyrıca sen o filmi beğenmemiştin bile, getirtme şimdi bana yorumunu puanını
Al bak tabloya yeşiller en iyi film adaylarıDiğer en beğendiklerimiz aday olamadıkıAdaylardan o ve aksiyon filmi vardı sadece ikisini sevmiştik destere ile onları desteklemiştik sende diğer tuhaf filmleri
Adaylardan o ve Bilboaymış aksiyonun adı ikisi hak ediyordu bizim en beğendiklerimiz hep liste dışı kaldı napalım ayollAl bak tabloya yeşiller en iyi film adaylarıShape of Water kazandı, ben en yüksek 3. puanımı ona vermişim ve 7.5 puan ile. Sen 2. en yüksek puanını vermişsin o da 6 puan. Gerçekten çok tutmuşsun filmi
İyi bul getir aç onların konusunu o zaman ne diyeyimAdaylardan o ve Bilboaymış aksiyonun adı ikisi hak ediyordu bizim en beğendiklerimiz hep liste dışı kaldı napalım ayollOyüzden liste dışlarını izlemek lazım diyorum zaten
Geçen yıl gibi hazır açılmış dursun kim açmış geçen yılkılarıİyi bul getir aç onların konusunu o zaman ne diyeyim
Ozan açtı diyorum ya işte, ama bu yıl uğraşacağını sanmıyorum. Ondan başkası da takip etmiyor o kadarGeçen yıl gibi hazır açılmış dursun kim açmış geçen yılkıları
@bazinga Yine açar film konularını ekibimiz tamam izleme sözüde veriyoruzOzan açtı diyorum ya işte, ama bu yıl uğraşacağını sanmıyorum. Ondan başkası da takip etmiyor o kadar
Aaa ben @destere sen @Harunnn60 da izleyecek kardeşin @Maskeli Fedai de var @MEnes de varEkibe bak ekibe. Sen ben @destere çok kalabalığız gerçekten
@Harunnn60 ile @Maskeli Fedai izlese izlese 3 film falan izlerlerAaa ben @destere sen @Harunnn60 da izleyecek kardeşin @Maskeli Fedai de var @MEnes de var
Geçen yılı Forumdash destere ile üçümüz ortaklaşa izlemiştik şimdi 5-6 kişi aynı anda hareket edecez
Aaa ben @destere sen @Harunnn60 da izleyecek kardeşin @Maskeli Fedai de var @MEnes de var
Geçen yılı Forumdash destere ile üçümüz ortaklaşa izlemiştik şimdi 5-6 kişi aynı anda hareket edecez
Yok izleyeceğim bende bu sene@Harunnn60 ile @Maskeli Fedai izlese izlese 3 film falan izlerlerBir tek @MEnes e güveniyorum ama o da dizilerde yaptığı gibi savsaklayabilir filmleri belli olmaz
Forumdash da ne ara verdi arkadaş, insan bir gelir haber verir en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?