7 Mayıs 2013 Salı Reyting Sonuçları

Tabi bişey bulamayınca bu lafla kapatmaya çalışırsın durumu ama çok geç , herşey açık :d

Ne açıkmış arkadaş sezon başından beri düşüş söz konusu Total 7 AB 6 reytinge düşmüş dizi artık ÖBGZ devri bitti yakup acı ama gerçek. :D

Haklı olduğun nokta ise BİÜ Mahsun o kadar uzun bölümler çekip Total de bile zirveyi alamaması başarısızlık. :D

Ne açıkmış arkadaş sezon başından beri düşüş söz konusu Total 7 AB 6 reytinge düşmüş dizi artık ÖBGZ devri bitti yakup acı ama gerçek. :D

Haklı olduğun nokta ise BİÜ Mahsun o kadar uzun bölümler çekip Total de bile zirveyi alamaması başarısızlık. :D

Bu hafta dramlar da düşüş söz konusu. Koskoca my ab'de 9 lara düştü.. Yani aman aman bişey yok :) tabi öbgzk değilki boş saatte meydana çıksın tüm reytingleri toplasın :) devrini zaten fırtına gibi ilk iki sezon göstermişti :) 3. Sezon ve finale 6 bölüm kalmış üstelik birçok başrolü kaybetmiş ve buna rağmen hala gün birincisi :)

- - - Ekleme - - -

nasılsa nasıl zaten geldiğinde görücez

- - - Ekleme - - -

öbzgk yi tebrik ettim daha ne yapayım hem ben her gün uğradığım kadar uğradım :)

Yok genelde öbgZk birinci olduğunda sen yorumlaşamam deyip çıkıyosun da :kiki:

Bu hafta dramlar da düşüş söz konusu. Koskoca my ab'de 9 lara düştü.. Yani aman aman bişey yok :) tabi öbgzk değilki boş saatte meydana çıksın tüm reytingleri toplasın :) devrini zaten fırtına gibi ilk iki sezon göstermişti :) 3. Sezon ve finale 6 bölüm kalmış üstelik birçok başrolü kaybetmiş ve buna rağmen hala gün birincisi :)

:kiki:

My artık toparlanamaz bu sezon bitmez ise seneye daha da düşecektir bir de benim görüşüm ÖBGZ geçen sezon bitmeliydi..

My artık toparlanamaz bu sezon bitmez ise seneye daha da düşecektir bir de benim görüşüm ÖBGZ geçen sezon bitmeliydi..

Sana göre öyle, bana sorarsan da kuzey hiç başlamamalıydı :)

- - - Ekleme - - -

öbgzkyi tebrik ederim ve yorum yapar çıkarım , zaten her gün öyle yapıyorum :)

Biü bazen 1. Olduğunda baya cvplara giriyosunda , böyle sonuçlarda da tam tersi durum oluyor :kiki: neyse ne zaten herşey açık.. Liste ortada :)

Sana göre öyle, bana sorarsan da kuzey hiç başlamamalıydı :)

- - - Ekleme - - -

Biü bazen 1. Olduğunda baya cvplara giriyosunda , böyle sonuçlarda da tam tersi durum oluyor :kiki: neyse ne zaten herşey açık.. Liste ortada :)

evet bu hafta öbgzk zirvede olduğunu görüyorum tebrikte ettim zaten :)

survivor karadayıya rağmen 7 yi rahat geçiyo salı günü diziler çok güçsüz 7 zor alıyolar survivor rahat zirvede olur

türkiyede her şey mümkün survivor gelir 5 reytingi de geçemez gelir 10+ reytingle başalr :D 20 reytinglik gs maçında öbgz de reyting artırıyordu marstan denek ihracatına başladık :F

Reytingler bayaa düşmüş.Kaza sahnesi filanda vardi oysaki.Survivor bu reytinglerle zirveyi alır. Survivor'un gelmesiyle ve 80'ler AB'de zirve yatıysa OBGZ zaman zaman 3.cülüğe düşer😱
@xemrexxx ben sana söylim SUrvivor zirveyi alır.Total'de 9 bile görür :F BİÜ açık oluyor bende salı günleri artık Survivor olur.Burdan pay biç :F:F

Reytingler bayaa düşmüş.Kaza sahnesi filanda vardi oysaki.Survivor bu reytinglerle zirveyi alır. Survivor'un gelmesiyle ve 80'ler AB'de zirve yatıysa OBGZ zaman zaman 3.cülüğe düşer😱
@xemrexxx ben sana söylim SUrvivor zirveyi alır.Total'de 9 bile görür :F BİÜ açık oluyor bende salı günleri artık Survivor olur.Burdan pay biç :F:F

survivor gelince seksenelr ab yi unutur :Ftotalde az farkla 1.olur ab de 3 reyting kadar fark atabilir survivor :D

çocuk derken :F bakalım kaç alacak acun tek hüsrana uğradığı gün çarşambaydı 4-5 reytinge düşünce günü azaltılmıuştı mecburen

Salı günü neyle ekrana gelecek bilmiyorum ama Star çrş günü için pt2'ye SUrvivor - Haftanın Özeti koyarsa şaşirmam :F