7 Mayıs 2013 Salı Reyting Sonuçları

ÖbgZk totelde , biü geçmiş ve günün en çok izleneni olmuş :) ama ab'sinin niye düşük geldiğini anlıyamadım.. Dünkü bölüm çok iyiydi. Şöyle bişey de var dün karadayı düşmüştü ab'de bugun öbgzk. Demek ki bu hafta ab'de dramlarda düşüş olacak..
biü her iki katagoride de düşmüş :)
20 dakika çok kötü...

Valla Yakup izledim desem yalan olur.Çünkü yurt ortamında genelde televizyonu kim kaparsa onların izledikleri açık oluyor.Dün bir tane televizyonda Seksenler,diğerinde Bir Aşk Hikayesi açıktı. :)

Tüh, sana dedim ya senarist kesin bu durağan bölümlerin ardından çok iyi bi bölüm yazıcak diye ; işte o bölümlerden biriydi çok güzeldi.. Çoğ beğendim ben:) keşke izleyebilseydin.. :)

Dram'larin AB'sinde düsüs var bu hafta. Karadayi'da 1.5 reyting civari düstü gecen haftaya göre, AB'de o kadar düsmüs. Bakalim bugün MY ne yapacak?

Ben yurtta kalsam ve öbgzk'yi açtırmasalar varya , bir öbfzk fanatiği olarak ortalığı feci karıştırıp, mükemmel bi kaos ortamı yaratırdım :kiki:

- - - Ekleme - - -

Dram'larin AB'sinde düsüs var bu hafta. Karadayi'da 1.5 reyting civari düstü gecen haftaya göre, AB'de o kadar düsmüs. Bakalim bugün MY ne yapacak?

Aynen dramlardar da düşüş söz konusu olacak bu hafta kesin..

Akşam maç heralde 1 olacak myyi geçerler özellikle ab fb maçı 1 olur

Öyle bir geçer zaman ki çok düşmüş bu hafta total dizisi olma yolunda gidiyor. Biü oldukça düşük Seksenler'e büyük tebrikler Tnsde de zirveyi almış Ab grubunda.

Öyle bir geçer zaman ki çok düşmüş bu hafta total dizisi olma yolunda gidiyor. Biü oldukça düşük Seksenler'e büyük tebrikler Tnsde de zirveyi almış Ab grubunda.
Öbgzk totelde yükselmiş. Ab'de genel bi düşüş olacak bu hafta.. Perşembe genel de totele göre konuşuyonuz daNedense diğer günler toteli unutuyosunuz... İlginçç..

reytinnglere nolmuş böyle :::F
20 dk ab de harem e geçilmiş büyük şok
ab de birinci olan 6.69
totalde de düşüş var
kmoi ve şans kapıda iyi gitmiş
bir aşk hikayesi yükselemiyor neyse zaten bu sezon btiyor
hşym güzel gidiyor show adına

biü 7.13 reytingle 2. sırada yer almış zirve bekliyodum ama olsun ab 4.24 reytingle 4. sırada iyi , öbgzk 7.64 reytingle zirvede tebrikler ama ab seksenlerin öbgzkyi geçmesine hemde TNSde şaşırdım , seksenler 4.65 reytingle ilk 4'e girmiş ab 6.69 alarak zirvede :)

Harem ve Bir Aşk Hikayesi de gayet başarılı gitmişler bence..

biü 7.13 reytingle 2. sırada yer almış zirve bekliyodum ama olsun ab 4.24 reytingle 4. sırada iyi , öbgzk 7.64 reytingle zirvede tebrikler ama ab seksenlerin öbgzkyi geçmesine hemde TNSde şaşırdım , seksenler 4.65 reytingle ilk 4'e girmiş ab 6.69 alarak zirvede :)

Dün çok emin konuşuyodum, biü zirvede olur diye ama öbgzk fark atmış her iki kısımda da :)

BİÜ'nin biraz yükselmesini bekliyordum şahsen, araba kazası da gerçekleşecekti ama ÖGBZ'nin fragmanı da çok heyecanlıydı :)

Öbgzk totelde yükselmiş. Ab'de genel bi düşüş olacak bu hafta.. Perşembe genel de totele göre konuşuyonuz daNedense diğer günler toteli unutuyosunuz... İlginçç..

Bende ÖBGZ genel olarak düşmüş ve totali daha yüksek olduğunu vurguladım zaten konumuz salı perşembeye çekmene gerek yok zaten bahsettiğin dizi veya dizilerin AB'si yüksek..