legolas9900
Favori Üye
Bende ÖBGZ genel olarak düşmüş ve totali daha yüksek olduğunu vurguladım zaten konumuz salı perşembeye çekmene gerek yok zaten bahsettiğin dizi veya dizilerin AB'si yüksek..
İşte genel düşüş falan yok totelde yükselmiş ama sen düşüş kısmına bir tek dikkat etmişsin sanırım. Perşembeye çekmiyorum konuyu, konu değişen yazılar..
Geçen hafta maç vardı ilk defa bu kadar düşük oranlar aldığı gördüm ÖBGZ'nin özelllikle AB'de ne yükselmesi..
atsın biü , öbgzkyi geçince görücem seniNasıl yok, illa fark var öbgzk fark atmış
sen yazdıklarmı okuyomusun ? Sana totelde yükseldi diyorum, sen ab'de ne yükselmesi yazıyosun.... Bi daha oku yazdığımı istersen.. Öbgzk'nın 22 r maçlarla karşılAştığın da daha düşüğünü de aldığı oldu..
Total 7 AB 6'ya düşmüş dahası yok.
Yakup gelecek haftalarda da sence ÖBGZ zirvede yer alacak mı? @yakup09
reytingler düşük survivor gelince zirveyi alır
survior pzar günkü kadar rahat zirvede olamaz pazartesi bile coşamıyor
survivor geldiğine rahat zirvede olur bencede
atsın biü , öbgzkyi geçince görücem seni
zaten pazar kadar rahat olur demiyorum ama olur pazartesi ne coşsun ki sembol oyunu var okadar heycanlı değil zaten ada konseyi var bir de bi oyun bi dokunulmaz bi de ada konseyi olsaydı pazar gibi ozaman coşardısurvior pzar günkü kadar rahat zirvede olamaz pazartesi bile coşamıyor
bende burdayım yorumumu da yaptım çoktanBen hep burdayım ama biü 2. Liğe düşünce seni gören yok
zaten pazar kadar rahat olaur demiyorum ama olur pazartesi ne coşsun ki dokunulmazlık oyunu var okadar heycanlı değil zaten ada konseyi var bir de bi oyun bi dokunulmaz bi de ada konseyi olsaydı pazar gibi ozaman coşardı
zaten pazar kadar rahat olaur demiyorum ama olur pazartesi ne coşsun ki dokunulmazlık oyunu var okadar heycanlı değil zaten ada konseyi var bir de bi oyun bi dokunulmaz bi de ada konseyi olsaydı pazar gibi ozaman coşardı
- - - Ekleme - - -
bende burdayım yorumumu da yaptım çoktan