7 Mayıs 2013 Salı Reyting Sonuçları

Yine gayet iyi

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]48[/TD]
[TD="align: center"]SERAP ILE YENI BIR UMUT[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]07.05.2013[/TD]
[TD="align: center"]09:50:08[/TD]
[TD="align: center"]12:17:52[/TD]
[TD="align: center"]1,09[/TD]
[TD="align: center"]7,9[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bende ÖBGZ genel olarak düşmüş ve totali daha yüksek olduğunu vurguladım zaten konumuz salı perşembeye çekmene gerek yok zaten bahsettiğin dizi veya dizilerin AB'si yüksek..

İşte genel düşüş falan yok totelde yükselmiş ama sen düşüş kısmına bir tek dikkat etmişsin sanırım. Perşembeye çekmiyorum konuyu, konu değişen yazılar..

İşte genel düşüş falan yok totelde yükselmiş ama sen düşüş kısmına bir tek dikkat etmişsin sanırım. Perşembeye çekmiyorum konuyu, konu değişen yazılar..

Geçen hafta maç vardı ilk defa bu kadar düşük oranlar aldığı gördüm ÖBGZ'nin özelllikle AB'de ne yükselmesi..

Geçen hafta maç vardı ilk defa bu kadar düşük oranlar aldığı gördüm ÖBGZ'nin özelllikle AB'de ne yükselmesi..

sen yazdıklarmı okuyomusun ? Sana totelde yükseldi diyorum, sen ab'de ne yükselmesi yazıyosun.... Bi daha oku yazdığımı istersen.. Öbgzk'nın 22 r maçlarla karşılAştığın da daha düşüğünü de aldığı oldu..

Niye düşük yine bu diziler? Biü ve Öbgzk ikilisi normalde 8'i geçerdi. Özellikle Biü neredeyse 6 alacakmış...

Bizim forum ahalisinin bir kısmı a/b'ciyim der: pazartesi, çarşamba, perşembe illa a/b der. Haftasonu ve salı herkes a/b'yi unutur. cuma kim öle kim kala. forumdash'tan salı günü a/b yorumu göremezsiniz mesela. :)

Forum ahalisinin diğer kısmı da total'ciyim der. Salı ve Perşembe total yorumları alır başını gider ama pazartesi ve cuma a/b'ci olurlar.

Abiler ablalar ya a/b'ciyim total'ciyim falan demeyin ya da iki grubu da yorumlayın karışıklık olmasın. :)

İkisini de yapamam derseniz; ben de sizin gibi işine geleni yorumlayacam artık dediğimde bana atarlanmayın. :)

dipnot: Bu yazı belirli bir kesimi hedef almamaktadır, tüm üyeler okun ucundadır

Sevgiler, Lordly. :)

Yakup gelecek haftalarda da sence ÖBGZ zirvede yer alacak mı? @yakup09

Bir Aşk Hikayesi Bu Hafta Ciddi Derecede Yükselmiş,20 Dakikayı Geçmiş, Başarıların Dewamı :)

- - - Ekleme - - -

33 KARAGUL (TKR-GECE) FOX TV 07.05.2013 02:00:00 02:18:38 1,47 21,35

Karagül gece tekrarı 21 Share almış, buyuk başarı,

Ekip 1, 14. sıraya kadar yükselmeyi başarmış.

Her Şey Yolunda Merkez gayet iyi gidiyor Show adına. Tekrarları da fena sayılmaz.

20 Dakika kötü gitmeye devam ediyor.

Seksenler A/B'de zirveyi ele geçirmeyi başarmış. Dizi artık zirveyi kaybetmez. Komedi işleri bu günlerden sonra yükselmeye başlar. :)

Oranlar gayet normal bence, yaz geldi artık yüksek reyting alan diziler düşüş yaşamaya başlar. :)

Total 7 AB 6'ya düşmüş dahası yok. :D

Tabi bişey bulamayınca bu lafla kapatmaya çalışırsın durumu ama çok geç , herşey açık :d

- - - Ekleme - - -

Yakup gelecek haftalarda da sence ÖBGZ zirvede yer alacak mı? @yakup09

Eğer bu dünki gibi bi bölüm olursa zirvede olur :)

- - - Ekleme - - -

reytingler düşük survivor gelince zirveyi alır

Öbgzk zirveyi aldı, diycek bişey bulamadın en son bu kalmıştı bunuda demiş oldun :kiki:

- - - Ekleme - - -

survior pzar günkü kadar rahat zirvede olamaz :) pazartesi bile coşamıyor :D

Ki pzt bi karadayı rakip ciddi diyerleri etkisiz totelde, ama salı totel güçlü... Bakalım en çol kimin kitlesini etkileyecek :)

- - - Ekleme - - -

survivor geldiğine rahat zirvede olur bencede

Ama şunda biü yü geçerek rahat zirvede :kiki:

- - - Ekleme - - -

atsın biü , öbgzkyi geçince görücem seni

Ben hep burdayım ama biü 2. Liğe düşünce seni gören yok :kiki:

survior pzar günkü kadar rahat zirvede olamaz :) pazartesi bile coşamıyor :D
zaten pazar kadar rahat olur demiyorum ama olur pazartesi ne coşsun ki sembol oyunu var okadar heycanlı değil zaten ada konseyi var bir de bi oyun bi dokunulmaz bi de ada konseyi olsaydı pazar gibi ozaman coşardı

- - - Ekleme - - -

Ben hep burdayım ama biü 2. Liğe düşünce seni gören yok :kiki:
bende burdayım yorumumu da yaptım çoktan

zaten pazar kadar rahat olaur demiyorum ama olur pazartesi ne coşsun ki dokunulmazlık oyunu var okadar heycanlı değil zaten ada konseyi var bir de bi oyun bi dokunulmaz bi de ada konseyi olsaydı pazar gibi ozaman coşardı

salı her türlü işi daha zr totalde öbgz-biü ab de öbgz-seksenler var pazatesi ve pazar 1 rakibi var ab de yd bir de :D

zaten pazar kadar rahat olaur demiyorum ama olur pazartesi ne coşsun ki dokunulmazlık oyunu var okadar heycanlı değil zaten ada konseyi var bir de bi oyun bi dokunulmaz bi de ada konseyi olsaydı pazar gibi ozaman coşardı

- - - Ekleme - - -

bende burdayım yorumumu da yaptım çoktan

Yorum yapmak ayrı, yorum yapıp fazla uğramamak çok ayrı :kiki: