- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
kardeş çok kinci intikamımı almadan bu diyarlardan göçmem diyorbu intikam hala kaldırılmadımı yaaaaa...kırlangıçlar güney kutbuna göçü bitirdi..beren hala intikammı alıyor..
kardeş çok kinci intikamımı almadan bu diyarlardan göçmem diyorbu intikam hala kaldırılmadımı yaaaaa...kırlangıçlar güney kutbuna göçü bitirdi..beren hala intikammı alıyor..
hocam öyle deme insanlar gezmeye gidiyor, komşuya gidiyor, alışverişe gidiyor. hava kararınca da dönüyor. çalışan insanların havanın kararması ile işi olmaz ama ev hanımları için bu önemli bir faktör. mesela hafta sonu için de bu önemli çünkü hafta sonu çalışmayan insanlar pikniğe gezmeye falan gidiyor. hava kararınca dönüyor. şimdi hava erken karardığı için erken tvnin başına geçiyor.Niye kadınlar hava kararınca dışarda top oynamayı birakip evimi koşuyorlar))) bunlar adı üstünde EV hanımı ayrıca saatler geri alınali çok oldu bunlar yeni fırladı
Yok dikkatimi cektide çok fırladılar. anlamsız buluyorum kadınlar o saatte zaten evreler ne gezmesi yahuu))) yemek yapmak için o saate evde olmalılar. Tek mantıklı açıkla hepsinin senaryosu düzeldi demek))))hocam öyle deme insanlar gezmeye gidiyor, komşuya gidiyor, alışverişe gidiyor. hava kararınca da dönüyor. çalışan insanların havanın kararması ile işi olmaz ama ev hanımları için bu önemli bir faktör. mesela hafta sonu için de bu önemli çünkü hafta sonu çalışmayan insanlar pikniğe gezmeye falan gidiyor. hava kararınca dönüyor. şimdi hava erken karardığı için erken tvnin başına geçiyor.
ayrıca saatler ileri alındığından beri bir ilerleme var günlük dizilerde. senin dikkatini çekmemiş.
Yok dikkatimi cektide çok fırladılar. anlamsız buluyorum kadınlar o saatte zaten evreler ne gezmesi yahuu))) yemek yapmak için o saate evde olmalılar. Tek mantıklı açıkla hepsinin senaryosu düzeldi demek))))
Açıkçası intikamını düşmesi normal buluyorum ilk baştan beri elestiriyorum ama ölçen şirketlerde biraz etkili çok dusurdurduler))) . Sbt ile tns uzun zamandır benzer sonuçlar veriyor. Geçen seneki fark tamamen olmasada büyük ölçüde kapandıhacı sbt ile tns nin anlaştığı yegane yapım intikam herhalde dün intikamın listeye girmemesini sbt ye bağlayanlar bugün ne diyecekler acaba hala anlamadılar sorun reyting şirketin de deil sorun intikamda
Yakında ilk onun tamamı günlük dizi olacak))) osman kazanın ne sırrı vardı bu kadar reytingleri patlatacak)))beni affet hep yüksekdi zaten
ama havalar karardıktan sonra iyice fırladı osman kozanın sırrı çıktı sürekli kavga dövüs var yükselmesi normal
Yakında ilk onun tamamı günlük dizi olacak))) osman kazanın ne sırrı vardı bu kadar reytingleri patlatacak)))
Bu yakinlasmanin tek mantıklı açıklaması bilimsel olarak ikiside mükkemmel olarak Türk halkının nabzını ölçüyor. Bana bu kadar yakın sonuç çok ilginç geliyorbir tns sbt ortak olacak muhabbeti vardı. öyle bir şey olmuş olmasın.
normal şartlar altında yakın olmaması saçma olur zaten. ikisi de sözde milletin ne izlediğini ölçüyor ama dağlar kadar fark var.Bu yakinlasmanin tek mantıklı açıklaması bilimsel olarak ikiside mükkemmel olarak Türk halkının nabzını ölçüyor. Bana bu kadar yakın sonuç çok ilginç geliyor
Silah uzun süredir dizide vardı. Silah totali yuksektide ab si de fırladı ilginç bir şekilde günlük dizilerin absi bu kadar olmazdı tunç sarı kızı seviyordu dimi yani birde iki kardeş aynı kıza aşık muhabbeti olduzühre kozanın oglu tunç oldugu ortaya çıktı bağirmalar falan filan var bide silahlar alınmaya basladi ele
Bu ölçümler anket aslında çokta yakın çıkmaması lazım aslındanormal şartlar altında yakın olmaması saçma olur zaten. ikisi de sözde milletin ne izlediğini ölçüyor ama dağlar kadar fark var.
@cookies dizi sıkıcı değil kuzenim bakıyor intikamaKanal d yeni dizisini persembeye almali.İntikamida bitirsin bencr bu nrdir boyle 14. 😱 ama cok sıkicı.sirf beren icin bile izlenmez
@dream intikam cumartesi saat 23 e gelsinTNS'de İntikam'ı terk etmeye başlamış.AB gurubunda da İntikam düşüşe geçmiş
Totalde iyice battı zaten bakalım Kanal D gün veya saat değişikliği yapacak mı yeni diziler gelince
dün akşam gitmiş hele şükürİntikam'a ne oldu böyle.Dizi'ye anne yaramadı.
vışşhh adam işin sosyolojisine girmiş ataerkil falanbence buna TNS deme Şeriat seven şirket yada ATaerkil sistem şirketi de @Yakamoz-Asi @xemrexxx
vışşhh adam işin sosyolojisine girmiş ataerkil falanbence buna TNS deme Şeriat seven şirket yada ATaerkil sistem şirketi de @Yakamoz-Asi @xemrexxx
Dün akşam maç vardı biliyon mu xx Vadi ondam etkilendi farkındsydanbir de halk amerikanvar işleri sevmez derler intikamda senaryo türkleşti reytingler fransızlaştı
kvp sezonun en iyi bölümü yazanalr vardı dün akşam ama reytingi her zamanki gibi gelmiş 11.8 demiştim 12.3 almış
aramızda kalsın çok iyi gidiyor umarım daha da artar hakediyor bence dizi
beni affet nasıl coştu öyle normalde 3-3.5 alıyordu acun stardan gidince starın diğer işleri şaha kalktı bu hafta my-beni affet-aramızda kalsın falan bugün de medcezir karagül ü geçerse şaşırmamalı
bu arada intikam ı yerinden oynatmak hata olur son yıllarda günü değişip de reytingini koruyan ya da artıran dizi çok az
zaten kanal d öyle bir hata yapma lüksü olmayan bir kanal şu an sadece vadi olsa perşembeleri değiştirebilirdi intikamı ama şimdi aramızda kalsın da güçlü bir yapım eğer fgsn-aşkı memnu seviyesinde bir kadro-senaryo olmazsa yeni bir dizinin alabileceği en fazla 5-5.5 tur
dün akşam gitmiş hele şükür
vışşhh adam işin sosyolojisine girmiş ataerkil falan
vışşhh adam işin sosyolojisine girmiş ataerkil falan