dün akşam gitmiş hele şükür
vışşhh adam işin sosyolojisine girmiş ataerkil falan
iyi olacak galiba.Ölüme rağmen total düşmüş.
Dua ET DAHA DERİNE GİRMESİN POMPY.
dün akşam gitmiş hele şükür
@destere seni gönülden tebrik ederim büyük adamsın dün intikam için 15 reyting alır demiştin reyting anlamında olmasa da sıralama anlamında 14. olmuş reyting anlamında bizi eşsiz yorumlarından mahrum etme
ben tns ölçümlerinden bahsetmemiştim mns şirketindeki ölçümlerde intikam 18 reyinglerde
mns sirketi ne?
İntikam fena hayal kırıklığı yine. Çok kötü gitmiş...
Beni Affet'in A/b'de İntikam'ı geçmesi İntikam'ın vahim durumunu açık ve komik bir şekilde ortaya koymuş.
4 BENI AFFET STAR TV 07.11.2013 17:12:54 18:18:28 4,50 21,66 20,77
5 INTIKAM KANAL D 07.11.2013 21:03:27 23:23:22 4,45 11,153 9,87
Bak Tns kafa atacam sana ha o kadar diyorum benden çekeceğin var sana güvenmiyorum diye ama halâ beni ciddiye almıyosun! Yeter ama sürekli Kanal d 'yi düşürüyosun yine düşürmüşsün bıktım artık bi git tns bi git! Güvenmiyoruz sana!
vadinin rakibi de kendi özetiBeni Affet Yazarı İntikama Taş Atmış Tek Rakibimiz Kurtlar Vadisi Demiş
Bide babayi hortlatsinlar.İntikam'a ne oldu böyle.Dizi'ye anne yaramadı.
dizi dediğin maçtan etkilenir mi hiç aaaa 😱Dün akşam maç vardı biliyon mu xx Vadi ondam etkilendi farkındsydan
Etkilenmez mi ? Özellikle dizi ile maçın kitlesi aynıysadizi dediğin maçtan etkilenir mi hiç aaaa 😱
ilk defa senden duydum 😱Etkilenmez mi ? Özellikle dizi ile maçın kitlesi aynıysa
unutma beniye bağlamışlardır
Teyzemle izlemiştim o nasıl bir dizi dedim Unutma Beni'yi izleyince günlük dizi beğenmiyorum.O dizide aksiyon yok aşıklar barışmıştır en fazla.