7 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

yarın ki maçı kimse izlemez takas merak etme fener gruptan çıkmayı garantiledi ... sıradan zevksiz bir maç olacak my nin sbt sine bakmayın şuan herkes gs maçından geliyor tns reytingleri önceki haftadan düşük çıkacak my nin ... vadi heyecanlı olursa bu hafta yine totalde birinci olur...

- - - Ekleme - - -

vay canına my 14 küsur reyting almış... önceki yıllarda diziler 20 altına inmiyordu.... nereden nereye....

yarın ki maçı kimse izlemez takas merak etme fener gruptan çıkmayı garantiledi ... sıradan zevksiz bir maç olacak my nin sbt sine bakmayın şuan herkes gs maçından geliyor tns reytingleri önceki haftadan düşük çıkacak my nin ... vadi heyecanlı olursa bu hafta yine totalde birinci olur...

nasıl oacak o iş :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

vay canına my 14 küsur reyting almış... önceki yıllarda diziler 20 altına inmiyordu.... nereden nereye....

espri yaptın galiba totalde 20 yi mi geçmiş my :D

00:00 - 00:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 2.95 , 2) ATV:
2.86 , 3) STAR: 2.42

vay vay vayyy çantaya bak :)))))))))))

pardon emre gelmiş foruma cezası bitmiş demekki..:))

sen yokken nasılda seni savundum emre yerin dibine batırdım yani epey bir savundum :))))))
birkaçını gördüm westle dedikodumu yapmışınız püh dedikoducular uçankuşl kılıklı :d

- - - Ekleme - - -

vay vay vayyy çantaya bak :)))))))))))

pardon emre gelmiş foruma cezası bitmiş demekki..:))

sen yokken nasılda seni savundum emre yerin dibine batırdım yani epey bir savundum :))))))
birkaçını gördüm westle dedikodumu yapmışınız püh dedikoducular uçankuşl kılıklı :d

fener zaten gruptan çıkmayı garantiledi limassol üçüncü sınıf takım.. zaten kendi sahasında fener den öyle yüksek reyting beklemesin kimse .. ben bile izlemeyi düşünmüyorum maçı skor sonucuna bakarım arasıra ... zaten zevksiz olacaktır... kvp 21.30 sonrası ekrana sürülürse fenerle uek birbirini yer vadi açık ara birinciliği alır...

destere vadiye baktın mı :))))

evet atv yi açtım vadi izlemek için ama vadi yokmuş bugün :))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

sen en hafiflerini görmüşsün :)) daha seni savunduğum neler vardı neler :))

92 aralık doğumlu olduğuma göre hesapla :D

hmm.bende 96 yılının şubat ayında 5.gününde çarşamba günü kadir gecesinde doğdum memnun oldum.yani arada olsa olsa 3 yıl olur:)

- - - Ekleme - - -

92 aralık doğumlu olduğuma göre hesapla :D

hmm.bende 96 yılının şubat ayında 5.gününde çarşamba günü kadir gecesinde doğdum memnun oldum.yani arada olsa olsa 3 yıl olur:)

- - - Ekleme - - -

evet atv yi açtım vadi izlemek için ama vadi yokmuş bugün :))

- - - Ekleme - - -

sen en hafiflerini görmüşsün :)) daha seni savunduğum neler vardı neler :))

dünkü yorumumu görmedin mi sen tühh:)demiştim ya bugün beyaz tv de oynadı diye saat 9 daydı tühh be nasıl da görmemiş cevabımı:d

Kuzey fırtınası süper gitmis reytinglerde güney ferhatı öldürmüş destere yine bildi :D

öbgç 27 li reytinglerden 8 lere indi my nin aldığı 14 rakamı 2 yıl önce olsaydı mutlaka 24 olurdu yeni reyting sistemiyle 20 li reyting dönemi kapandı anlaşılan...