cincon demis galatasaraya
forumun işi değil kurumları savunmak forumdaki üylere hakaret olursa ceza yermişiz yöneticiler öyle dedi
cincon demis galatasaraya
yarın ki maçı kimse izlemez takas merak etme fener gruptan çıkmayı garantiledi ... sıradan zevksiz bir maç olacak my nin sbt sine bakmayın şuan herkes gs maçından geliyor tns reytingleri önceki haftadan düşük çıkacak my nin ... vadi heyecanlı olursa bu hafta yine totalde birinci olur...
yarın ki maçı kimse izlemez takas merak etme fener gruptan çıkmayı garantiledi ... sıradan zevksiz bir maç olacak my nin sbt sine bakmayın şuan herkes gs maçından geliyor tns reytingleri önceki haftadan düşük çıkacak my nin ... vadi heyecanlı olursa bu hafta yine totalde birinci olur...
- - - Ekleme - - -
vay canına my 14 küsur reyting almış... önceki yıllarda diziler 20 altına inmiyordu.... nereden nereye....
nasıl oacak o iş
bn o konuları geçeli 5-6 yıl oldu çd v
birkaçını gördüm westle dedikodumu yapmışınız püh dedikoducular uçankuşl kılıklıvay vay vayyy çantaya bak ))))))))))
pardon emre gelmiş foruma cezası bitmiş demekki..)
sen yokken nasılda seni savundum emre yerin dibine batırdım yani epey bir savundum )))))
birkaçını gördüm westle dedikodumu yapmışınız püh dedikoducular uçankuşl kılıklıvay vay vayyy çantaya bak ))))))))))
sen yokken nasılda seni savundum emre yerin dibine batırdım yani epey bir savundum )))))
vay vay vayyy çantaya bak ))))))))))
kaça gidiyon sen?
destere vadiye baktın mı )))
birkaçını gördüm westle dedikodumu yapmışınız püh dedikoducular uçankuşl kılıklı
- - - Ekleme - - -
birkaçını gördüm westle dedikodumu yapmışınız püh dedikoducular uçankuşl kılıklı
92 aralık doğumlu olduğuma göre hesapla
92 aralık doğumlu olduğuma göre hesapla
evet atv yi açtım vadi izlemek için ama vadi yokmuş bugün )
- - - Ekleme - - -
sen en hafiflerini görmüşsün ) daha seni savunduğum neler vardı neler )
Kuzey fırtınası süper gitmis reytinglerde güney ferhatı öldürmüş destere yine bildi
- - - Ekleme - - -
Hapse girdi mi?
- - - Ekleme - - -
Burak çıktı ya la
- - - Ekleme - - -
Hapse girdi mi?
- - - Ekleme - - -
Burak çıktı ya la
Kuzey fırtınası süper gitmis reytinglerde güney ferhatı öldürmüş destere yine bildi